Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
katilim lütfen yine söylüyorum kargomu ne zaman vericeksin bilmiyorum ama vericeğin günü söyle hiç olmazsa evde olmaya çalışıcam....

yoruldum yazılanları okumaktan kızlar ne bu çene böyle:)
neyse gelelim ben kurbanımı açıklıyorum rosecan85 ona kargom gitmiş bugün onun izniyle ve işleri yoğun olduğundan dolayı fatoları ben çekmiştim şimdi aldığım hediyeleri yükleyeceğim bilginize sunulur:)

canım rosecan için aldıkların çok güzel güle güle kullansın
seninde eline sağlık kesene bereket :KK16::KK16::KK16:

resimleride yarın yüklicem kızlar çünkü eve gitmem 8 oluyor yemekti yıkanmaydı ev toplamaydı fotoları yükleme fırsatım olmaz ama yarın sabah fotolar burda kızlar:KK52:
olmaaaaaazz

kızlar herkese merhabalar nasılsınız

oh ne güzel herkes hediyelerini kargoluyo ya bi ben kaldım herhalde. nedeni ise çok şükür rabbime hamileyim kızlar bi süredir tedavi görüyodum çokkk şükür rabbim nasip etti o yüzden kaç gündür hastane falan uğraşıyorum yeni yıl uğurlu gelecek galiba ben şimdiden müjdeli haberimi aldım.
bu arada malesef ki düşük tehlikem var ve ağrım oluyo dr sırt üstü yat gezme falan yasak dedi. bu günde var ağrım biraz hediyelerim süsleme falan tamam bi kargoya vermek kaldı gönderecek kimse de yok mecbur benim gitmem lazım o yüzden biraz gecikecek sanırım inş. allah'ın izniyle yarın göndermeye çalışacağım kurbanım hakkını helal et nolur biraz bekletcem seni

benim katilim de uzun zamandan sonra bugün mesaj attı bana hediyelerimi göndermiş saolsun kimbilir ne emek verdi heyecanla bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

ayy ne güzel bir haber bu çok sevindim allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

işte bi 5 kişinin filan oldum şimdilik
heralde katilinden haber alamayan herkesin olcam yılbaşına kadar:KK1::KK1::KK1:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

hımmmm ama bu ciddimi şkamı anlamadım göstermicezmi mektubumuzu ben onu kaçırdım sanırım anlamamışımda:26::26::26:
isimler falan yazdığı için göstermemek gerek hem :KK34::KK34::KK34::KK34:

Bakın herşeyi düşünüyorum. Katilimin kontörü olmayabilirr. Çaldırsın, güversin uçursun veya bir boru birşey yaniii :KK37::KK37:
hay allahım ya:KK60::KK60::KK60:

bu arada ne çok konuşmussunuz sanırım birilerinin de hediyeleri gelmiş
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
flzask gözün aydin canım hediyelerin çok güzel:KK16::KK16::KK16:
beren ellerine kesene bereket

çok sevindim tatlımmmmmmmmmm :KK16:
allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
onca ay birbirimiz için dua ettik diğer topikte...
zuperzin yüzü güldü darısı senin, flzaskın, benim ve isteyen erkesin başına inşşşşşş :KK16::KK16::KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Benimde kurbanıma gönderdiğim kutu böyle
ama bi kutu daha var küçükkkkkk:KK34::KK34::KK34:

Eki Görüntüle 588715

kutular yarışıyor yahu:KK53::KK53:

katillerle nasıl iletişim kuruyorsunuz öğrenebilirmiyim
telepati yolu ıle:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Babexx başardık ağlaya zırlaya :KK1:
bravo sıze yahu korkulr sizden:KK47:

accuk geç kalmışsın gibi. çünkü profiline bakanlardan 2-3 seçenek bulurdun daha kolay olurdu. biz türk diilmiyiz, biz o yollardan geçtik, anlayamazsınız diyenler, size sesleniyorum duyun duyun. ben bulurum böleeeeee. bu arada bunu diyende benim kurbanımdı hahahaaaaa. bende hiç katil olamadım hemen iltken ben belli ettim kendimi ama. seneye tecrübeli olcam tabi. dağıtıcam ortalığıııı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

hee ben dedim nolmuş beni niye saymıyorsun belkı senın katılın de benim:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

bende sanırım buldum katilimi
hımmm profilime bakanlardan esinlenirsem şu kişier olabilirler

biliiirr
yada babex
fulya da bakmış ama o dün yollamıştı sanırım olmaz yani
hımmm bahar da bakmış ama o içime doğmuyor
yani ikinizden biri olabilir kanımca:KK1::KK1::KK1::KK1:

bende baktıııımmm:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
beni kımse saymıyor anlaşılan

sevgili cici sen daha 09:05 te vericem kargoya demişsin ama bana mesajın geldiği saatler topikte takılıyormuşsun. kargo gelip alıcak değil vericem demişsin yani sen götüreceksin demekki. e o saatlerde de burada olduğuna göree cıkss eledim senii :KK51::KK51:
kanıt: olay saati senin başka şeyler ile meşgul olman.
olasılık: sen zaten herkesinkine baktığından ihtimal düşük

vaaayy sherlock holmsum benim :82::82::82::82::82::82:
bana da onun kıtabını göndermiştin:KK16::KK16:

onunla yok ama agatha cristie ve sherlock holmes efsanelerimdir. bayılırım her ikisnede. ayrıcada bir bankada teftiş kurulunda çalışıyorum yani müfettişlerle beraber. buda bana sonuca ulaşmadayardımcı oldu :KK9:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

gelir canım inşallah ya artık hepimizinki gelir sırayla
:26::26::26::26:

neyse gelelim ben kurbanımı açıklıyorum rosecan85 ona kargom gitmiş bugün onun izniyle ve işleri yoğun olduğundan dolayı fatoları ben çekmiştim şimdi aldığım hediyeleri yükleyeceğim bilginize sunulur:)

katılıyorum resmen tencerede yemek kaynatmışlar ya:KK51::KK51::KK51:
fulya1234 ellerına kesene bereket canım
rosecan gule gule kullan hediyelerini

sevgılı kurbanım umarım paketi açtığında şok geçirmezsin biraz derinlere dalman gerekecek hediyeleri bulmak için:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
iyi bak çünkü arada küçük hediyeler de var:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
şimdiden kusura bakma ama elimden başka bir şey gelmedi :KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:

canım kesene bereket..
rosecanda güle güle iyi günlerde kullansınnnnnnn..hediyeleriniii :KK16:

Fulya1234

canımm kesene bereket rozecan da güle güle kullansın sen eklemişsin hediyeleri gördüm ama rosecan dan da bekliyorum yüklemesini :KK34:

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
herkes için çok güzel bir gün olsun

günaydın canım sen nasılsın
katilim olduğunu artık itiraf edecekmisin canım kafayı bi sana birde biliire taktım
ama emin olamıyorum:KK1::KK1::KK1:

katilinin ben olduğumu nerden çıkardın şekerim herkes olabilir illa bu diyemezsin bak ben diyormuyum kafamda bi kişi var ve açıklamıyorum işin tadı kaçmasın diye :21::21::21:

katilinin ben olduğumu nerden çıkardın şekerim herkes olabilir illa bu diyemezsin bak ben diyormuyum kafamda bi kişi var ve açıklamıyorum işin tadı kaçmasın diye :21::21::21:

yani ben işin tadınımı kaçırdım onumu diyorsun:KK19::KK19::KK19:
hep pastaa nın yüzünden o attı ortaya ya senin katilin babex diye

X