Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
yani ben işin tadınımı kaçırdım onumu diyorsun:KK19::KK19::KK19:
hep pastaa nın yüzünden o attı ortaya ya senin katilin babex diye

işin tadını kaçırıyosun demedm canım benim pasta her türlü teoride bulundu ama bence saçma ben dünde zaten espri yaptım ona ama pek anlaşılmadı :KK1: sanırım

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
herkes için çok güzel bir gün olsun
aminn canımm inşallahh
günaydın hanımlar nasılsınız?
günaydın :KK16:
canım senin işler youn bu ara heralde bi gelip kaçıyorsun sora:KK1::KK1::KK1:

canım yogunum ama şu sıra burayı bırakamam adım adım haberim olması gerekiyo kimseyi magdur etmek istemem çünkü sorumluluk böyle bişey zaten çogu bugün gelicek sanırım hediyelerin hadi bakalımm bayram gibi günümüz :21:

beren cidden çok özenilmiş hediyeler bunlar çok güzel ama biraz daha ayrıntılı koyaydın bakardık yaaaa:26::26::26::26:
nur un kesesine bereket eline sağlık
güle güle kullan

kızlar, hanımlar, bayanlar, arkadaşlar hepinize günaydınnnn

hediyeleri gelenler güzel günlerde kullansınlar inşallahhh

esra senin katilin babex bence. ama bence:) başkasıda olabilerrr bugün görciizzz. bence saçmada diil. yada saçmada olsa benim sonuca ulaşmamda yardımcı oldu belkide yada olacak. görürsünüz sizzzzzzzzz :KK53::KK53::KK53:

aminn canımm inşallahh

günaydın :KK16:

canım yogunum ama şu sıra burayı bırakamam adım adım haberim olması gerekiyo kimseyi magdur etmek istemem çünkü sorumluluk böyle bişey zaten çogu bugün gelicek sanırım hediyelerin hadi bakalımm bayram gibi günümüz :21:

çok haklısın canım kimse yollamamazlık etmez canım için rahat olsun
önemli olan eğlenmek değilm???????????*

kızlar, hanımlar, bayanlar, arkadaşlar hepinize günaydınnnn

hediyeleri gelenler güzel günlerde kullansınlar inşallahhh

esra senin katilin babex bence. ama bence:) başkasıda olabilerrr bugün görciizzz. bence saçmada diil. yada saçmada olsa benim sonuca ulaşmamda yardımcı oldu belkide yada olacak. görürsünüz sizzzzzzzzz :KK53::KK53::KK53:

senin yüzünden babex den fırça yedim zaten
tahminlerimize kızdı kendisi:KK19::KK19::KK19::KK19:
bakalm görcez hediyeler gelince senin ki fiiz mi
benimki babex se açmıcam zaten kızdı o bena çünkü:KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:

senin yüzünden babex den fırça yedim zaten
tahminlerimize kızdı kendisi:KK19::KK19::KK19::KK19:
bakalm görcez hediyeler gelince senin ki fiiz mi
benimki babex se açmıcam zaten kızdı o bena çünkü:KK43::KK43::KK43::KK43:

:KK14::KK14: kızılacak bişey yok yahu. takılıuoruz burda espirisine. nolucak sanki :KK14::KK14:
açma evet :KK47::KK47:
benimkide bugün bellli olucak dün vermişti katilcan'ım hediyelerimi bugün gelecek. ve alacağım son hediyeleriş benim için mükemmel bir son hazırlamış :KK37:37:

Berencimmgüle güle kullan canımm gözün aydın nurcum kesene bereket ama donu göremedimm bacımm neden paylaşmıyon bizimle bakimm heee :KK47:

Arkadaşlar günaydınnn :KK16: Maşallah çeneniz düşmüş :KK1::KK1: oku oku bitiremedim,hediyelerime Bakıp geliyorum.

Esra katilin hakkında düşüncelerim var. AZ SONRA ! :KK1:

kızlar herkezin face vardır herhalde face eklesek ya birbirimizi ben çok merak ediyorum sizleri :81:

X