Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
bende sanırım buldum katilimi
hımmm profilime bakanlardan esinlenirsem şu kişier olabilirler

biliiirr
yada babex
fulya da bakmış ama o dün yollamıştı sanırım olmaz yani
hımmm bahar da bakmış ama o içime doğmuyor
yani ikinizden biri olabilir kanımca:KK1::KK1::KK1::KK1:

amanın zehir hafiyelik bu olsa gerek :KK30: böyle ben bişey demimmm heyecan olsunn kim die :KK1:

canım sorması ayıptır senin james bond ile akrabalığın varmı:KK1::KK1:

onunla yok ama agatha cristie ve sherlock holmes efsanelerimdir. bayılırım her ikisnede. ayrıcada bir bankada teftiş kurulunda çalışıyorum yani müfettişlerle beraber. buda bana sonuca ulaşmadayardımcı oldu :KK9:

onunla yok ama agatha cristie ve sherlock holmes efsanelerimdir. bayılırım her ikisnede. ayrıcada bir bankada teftiş kurulunda çalışıyorum yani müfettişlerle beraber. buda bana sonuca ulaşmadayardımcı oldu :KK9:

valla canım sen aşmışın artık
ne desem bilemedim
flzask sa eğer katilin seni bir kez daha tebrik edeceğime söz veriyorum
ama değilse ne derim bilemem:KK1::KK1::KK1:

valla canım sen aşmışın artık
ne desem bilemedim
flzask sa eğer katilin seni bir kez daha tebrik edeceğime söz veriyorum
ama değilse ne derim bilemem:KK1::KK1::KK1:

değilse napıcaksın merak ettim şimdi. bu kadar emin olmasamıydım :KK55::KK55::KK55: şimdi tırstım işteee ne güzel atıyordummmm :KK8:

yok canım tırsma en fazla topikte senin için yalan haberden dooayı kınama filan yayınlarım galiba:KK1::KK1:

o zaman tutarsa kuru tebrik yetmez. pastaya sagılar diye yeni bi topik aç :))) bende gizli dedektiflik yapayım merak ettiğiniz konular varsa ek iş olaraktan çözerim sizi rahata kavuştururm. tanınmak için (zamanı gizli tutulmak üzere) belli bir süre ücretsiz. sonra paralı
ay çok gülme figürünü koyamıyorum anlayın sizz :))))

hadi yine iyisin filizim pek iyi pek zevkliymiş baksana pekte becerikliymiş:KK1::KK1::KK1:

öyleymiş valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Allah daha iyilerini ona versin. gerçi onun hediyesi gelmişti ama her konuda daha iyisi olsun yani. Allah gönlüne göre versin.

bende kaçar herkeslere iyi akşamlarr. heyecanla bekliyorum herkesçikleriiii

yoruldum yazılanları okumaktan kızlar ne bu çene böyle:)
neyse gelelim ben kurbanımı açıklıyorum rosecan85 ona kargom gitmiş bugün onun izniyle ve işleri yoğun olduğundan dolayı fatoları ben çekmiştim şimdi aldığım hediyeleri yükleyeceğim bilginize sunulur:)

X