Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
canım her ne kadar bakılınca anlaşılmaz densede ben söyliim. açıklanınca kimin benim profilime baktığını gördüm ve o zamndır eminimki sensin. birde bugün verdim dedin kargoya. sonrada mesajın geldi bende hemmencikin anladım ama zaten seni düşündüğüm için direk sana baktım. yoksa herkes bugün veriyor ama saatlerde tesadüf olamas değilmiiii :KK47::KK47::KK47:

kız senbaya dedektife bağlamışın
benim katilim kim acaba dur araştırayımda bende teorimi atayım ortaya

canım her ne kadar bakılınca anlaşılmaz densede ben söyliim. açıklanınca kimin benim profilime baktığını gördüm ve o zamndır eminimki sensin. birde bugün verdim dedin kargoya. sonrada mesajın geldi bende hemmencikin anladım ama zaten seni düşündüğüm için direk sana baktım. yoksa herkes bugün veriyor ama saatlerde tesadüf olamas değilmiiii :KK47::KK47::KK47:

oldukça mantıklı bencede flask :KK1:

kız senbaya dedektife bağlamışın
benim katilim kim acaba dur araştırayımda bende teorimi atayım ortaya

accuk geç kalmışsın gibi. çünkü profiline bakanlardan 2-3 seçenek bulurdun daha kolay olurdu. biz türk diilmiyiz, biz o yollardan geçtik, anlayamazsınız diyenler, size sesleniyorum duyun duyun. ben bulurum böleeeeee. bu arada bunu diyende benim kurbanımdı hahahaaaaa. bende hiç katil olamadım hemen iltken ben belli ettim kendimi ama. seneye tecrübeli olcam tabi. dağıtıcam ortalığıııı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bende sanırım buldum katilimi
hımmm profilime bakanlardan esinlenirsem şu kişier olabilirler

biliiirr
yada babex
fulya da bakmış ama o dün yollamıştı sanırım olmaz yani
hımmm bahar da bakmış ama o içime doğmuyor
yani ikinizden biri olabilir kanımca:KK1::KK1::KK1::KK1:

accuk geç kalmışsın gibi. çünkü profiline bakanlardan 2-3 seçenek bulurdun daha kolay olurdu. biz türk diilmiyiz, biz o yollardan geçtik, anlayamazsınız diyenler, size sesleniyorum duyun duyun. ben bulurum böleeeeee. bu arada bunu diyende benim kurbanımdı hahahaaaaa. bende hiç katil olamadım hemen iltken ben belli ettim kendimi ama. seneye tecrübeli olcam tabi. dağıtıcam ortalığıııı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

sen olayı çözmüşün canım ne diyim

biliiirr
yada babex

belki benim?? Bende baktım:KK53:

yürü be pasta kim tutar seni seneye tozunu attırırsın buraların :KK1::KK1::KK1:

biliiirr
yada babex

bence senin katilinde babex :KK35::KK35::KK35::KK35:

flzask2003+ neden açıklamıyosun pasta bence haklı :KK74: :129:

o ben değilim dmeişti biraz önce ama ben inanmadım :KK9::KK9:

bence diilsiinnn. ben içimden geçeni söyledim. bakayım sen ne zmn vermişsin hediyeni ve mesaj bana saat kaçta gelmişş :KK51::KK51::KK51: sonuç belli ama senide eleyeyimde görrr

bence senin katilinde babex :KK35::KK35::KK35::KK35:

o ben değilim dmeişti biraz önce ama ben inanmadım :KK9::KK9:

bence diilsiinnn. ben içimden geçeni söyledim. bakayım sen ne zmn vermişsin hediyeni ve mesaj bana saat kaçta gelmişş :KK51::KK51::KK51: sonuç belli ama senide eleyeyimde görrr

evet yüksek ihtimal babex olabilir görcez bakalım
ama ben biliir den de şüpheliyim:KK1::KK1:

sevgili cici sen daha 09:05 te vericem kargoya demişsin ama bana mesajın geldiği saatler topikte takılıyormuşsun. kargo gelip alıcak değil vericem demişsin yani sen götüreceksin demekki. e o saatlerde de burada olduğuna göree cıkss eledim senii :KK51::KK51:
kanıt: olay saati senin başka şeyler ile meşgul olman.
olasılık: sen zaten herkesinkine baktığından ihtimal düşük

bak şimdi hklısın çünkü ben herkesin ppofiline baktım
neden kimse benden şüphelenmiyor acaba:26::26::26:
enteresaaaannnn:KK37:

benimkine sonradan baktın ama. eğer sen olsaydın mesaj gelir gelmez bakardınn. kurbanının profiline öyle bakmadınmı sen açıkla hadi açıklaaaaa :KK34:

sevgili cici sen daha 09:05 te vericem kargoya demişsin ama bana mesajın geldiği saatler topikte takılıyormuşsun. kargo gelip alıcak değil vericem demişsin yani sen götüreceksin demekki. e o saatlerde de burada olduğuna göree cıkss eledim senii :KK51::KK51:
kanıt: olay saati senin başka şeyler ile meşgul olman.
olasılık: sen zaten herkesinkine baktığından ihtimal düşük

canım sorması ayıptır senin james bond ile akrabalığın varmı:KK1::KK1:

X