Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
kızlar herkezin face vardır herhalde face eklesek ya birbirimizi ben çok merak ediyorum sizleri :81:

ekleyelim ama özelde birimiz toplasın isimleri. ona yazalım öyle ekleyelim yada hepimiz toplayalım farketmezde buraya yazmayalım :KK9: sonrada bakarsınız buluşuruz bigün :KK9:

Esra senin katilin babex değil bence. Profil isminde adı olan biri ki kargo takip numarasını vermiyor olasıkları sayalım hemen dur :KK1:

Haticecrm , bahar85 yada sbls yani adını sibel olarak düşünürsek :)

Ama bence kesin haticecrm :KK1:

valla ister inanın ister inanmayın benim face m yok canlar
ilgilenmeye vaktim olmadığı için açmadım hesap
vakit bulunca hemen buraya bakıyorum zaten
bu ara hep burdasın demeyin sakın çünkü çekiliş münasebetiyle sık geliyorum:KK1::KK1::KK1:

nur çok hoşmuşsun cnm maşallah.kızlar ben alenen veremem bir yerde toplanalım herkes ordan eklesin

Haticecrm , bahar85 yada sbls yani adını sibel olarak düşünürsek :)

Ama bence kesin haticecrm :KK1:

bana diyon sanırım
ama ben onunla karşılaşmadım topikte filan heralde aaaaa
hımmm haticecrm benim profilime bakmamışi heralde ama kafamı karıştırdın ben babex e younlaşmıştım:KK1::KK1::KK1::KK1:

eklerken hata olmuşturr ekler şimdii :KK16:

çok açık olmuşş :KK1: benide ekleye bilirsinizz :KK16:

Facebook zaten çok açık bir yer :) yani biri Fatih yazsa ya da Nur ( çok kullanılan isimler) Bizi görüyor yani. Ha direk bulmuşş ha karşısına çıkmışızzz :KK1:

Facebook zaten çok açık bir yer :) yani biri Fatih yazsa ya da Nur ( çok kullanılan isimler) Bizi görüyor yani. Ha direk bulmuşş ha karşısına çıkmışızzz :KK1:

canım çok cicisin sen kız eşinmi canım yanındaki diyecem
ama eşin sanırım
bence eşin
evet evet eşindir :KK1::KK1::KK1:

X