Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
katilimden msj geldi :KK16: ayyy çok mutlu oldum anlatamam çok tşk ediyorum cvp verdiğin için :KK16: :KK19:

kızlar herkese merhabalar nasılsınız

oh ne güzel herkes hediyelerini kargoluyo ya bi ben kaldım herhalde. nedeni ise çok şükür rabbime hamileyim kızlar bi süredir tedavi görüyodum çokkk şükür rabbim nasip etti o yüzden kaç gündür hastane falan uğraşıyorum yeni yıl uğurlu gelecek galiba ben şimdiden müjdeli haberimi aldım.
bu arada malesef ki düşük tehlikem var ve ağrım oluyo dr sırt üstü yat gezme falan yasak dedi. bu günde var ağrım biraz hediyelerim süsleme falan tamam bi kargoya vermek kaldı gönderecek kimse de yok mecbur benim gitmem lazım o yüzden biraz gecikecek sanırım inş. allah'ın izniyle yarın göndermeye çalışacağım kurbanım hakkını helal et nolur biraz bekletcem seni

benim katilim de uzun zamandan sonra bugün mesaj attı bana hediyelerimi göndermiş saolsun kimbilir ne emek verdi heyecanla bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun cnmmmmmmmmm..:nazar::nazar::nazar:
çokkkkkkk güzel bi haberrrrr:KK52::KK52::KK52:
Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnn...:KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı başımızaaaaaaaaa olsun..:26:

hepsi şahane güle güle kullan bereninde kesesine bereket

anam ne güzel şeyler kııız çok güzel güle güle kullan canım bereninde kesesine bereket
nasıl bildim ama flzask senin katilinin beren olduğunu:KK53::KK53::KK53:

Bitanemm bayıldım :KK16::KK16::KK16:hepsine güle güle kullan bereninde kesesine bereket

senden ricam diger tarafa yüklermisin resimleri :KK54:

sağolun kızlarrrr darısı başınızaaaaaa az kaldııııııııı:KK9::KK9::KK9:

flzcm inşallah beğenmişsindir güle güle kullan canım hediyelerini
beğenen diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim akşam hediyelerimi bende açcıcam çok heycanlıyım çok offfffffffff:KK52:

ya benim kurbanım filizin sesi çok güzel ya telefonda konuştukta çok şeker ya:KK52:

Beğendim tabiki cnmmmmm..hepsi çok güzellerrrrrrrrrr.:KK16::KK16::KK16::KK16:
sağol tatlımmmmmmmm:KK19:
darısı senin başına artıkkkkkkk.:KK76::KK76:
ay cnm gerçekten çok teşekkür ederim.....:KK17::KK17:
senni sesinde öyleeeeeeeeee:KK54::KK54::KK54:

kızlar resim yükleme işi naısl olacak ben bilmiyorumda aynı karede nasıl ekliycem? çünkü flzask bana göndermişya bugün yarın elimdeolur o bakımdan :21::21::21:

20. kez rica ediyorum sevgili katilim
kargomu gönderdiğin için çok çok teşekkür ederim
yarın ya da cuma elmde olacağını söylemişsin onun içinde teşekkürler
ancak senden eğer varsa kargo takip no rica ediyorum
ki evde olmam kesin olsun:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
CİCİ35, flzask2003+, EsRa1982+, pastaa, nur0993, babex+, biiirrrr

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

anaaam katilim msj attı
kargo takip nomu yollarsam kim olduğumu öğrenirsin dedi
yemedi yaniiiii:KK1::KK1::KK1::KK1:

danışmadan benimde kargomu almışlar nihayet.... hadi bakalım kurban yarın elinde umarım beğenirsinn:KK34:

yokkkkkkkk bende değilim senin katilin tabikiiiiiiiiiii:KK53::KK53:

canım her ne kadar bakılınca anlaşılmaz densede ben söyliim. açıklanınca kimin benim profilime baktığını gördüm ve o zamndır eminimki sensin. birde bugün verdim dedin kargoya. sonrada mesajın geldi bende hemmencikin anladım ama zaten seni düşündüğüm için direk sana baktım. yoksa herkes bugün veriyor ama saatlerde tesadüf olamas değilmiiii :KK47::KK47::KK47:

X