Hayattaki tek başınalık hissi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Soya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sil gitsin aileni, evlendikten sonra da görüşmezsin olur biter. Iyi bir çocuğa benziyor evlen diyorum aileni de çıkar hayatından

Evet herkese her şeyi anlatmamam gerektiğini acı yoldan öğrendim. Annemin beni evden sopayla kovalayarak kovduğu arkadaşım o gece öğrendiği şeyleri herkesin ortasında dile getirip beni ordan vurmaya çalıştı. İşte böyle travma çığı oluyor, o gece yaşadığım ayrı bu ayrı sürekli bi dert çıkıyor bana ailem kaynaklı

Aynen öle sorunları sevmez kımse. Yol verırsım gıder. İnsanlar aıleden vurmayı çok severler.

Sil gitsin aileni, evlendikten sonra da görüşmezsin olur biter. Iyi bir çocuğa benziyor evlen diyorum aileni de çıkar hayatından
Zaten öyle. Şu anlık benim için sadece ev arkadaşı gibiler. Böyle olunca da bizi hiç önemsemiyorsun beni kullanıyorsun diye laf ediyor, kavga arıyor. Tek isteğim kovup kovup durduğu evden başım dik çıkıp elindeki kozu almak.

Boşver. O o arkadadının ayıbı. Ama sende ders çıkar. Sorunlu olan evıne kımseyı getırme. Kımseyede bısey anlatma. İnsanlar dedıkoduya bayılır.

Boşver. O o arkadadının ayıbı. Ama sende ders çıkar. Sorunlu olan evıne kımseyı getırme. Kımseyede bısey anlatma. İnsanlar dedıkoduya bayılır.

Evet haklısınız, zaten o günden beri tövbe. Teşekkür ederim tavsiyeler için

Aile ilişkilerinde bir alma verme dengesi oluyor aslında almıyorsan vermek zorunda değilsin bu açıdan da bir bak

Aileni sen seçmedin senin yapabileceğin bir şey yok.
Allah karşına iyi,kıymetini bilen insan çıkarsın.
Baban nerde neden görüşmüyorsun ?

Aileni sen seçmedin senin yapabileceğin bir şey yok.
Allah karşına iyi,kıymetini bilen insan çıkarsın.
Baban nerde neden görüşmüyorsun ?
Babamla hiç bağım olmadı, o da kurmaya çalışmadı. İlgisiz bir eş ve ebeveyn. Küçükken babamı yılda 3 kez falan görürdüm (bayram seyran) onun dışında şehir dışında olurdu. Görüşmüyorum dediğim küs değiliz şu an ama bana babalık yapmıyor + vakit geçirmiyoruz.

Anladım canım. Yapacak bir şey yok maalesef senin ailen de böyle. Sen çok güçlü birisin

Şu an tek düşüncen okulu bitirip mesleğini eline almak olmalı.Bölümün gayet güzel.Öğretmenlik rahat yaparsın.Özel ders verebilirsin.Çeşit çok.Veya e ticaret öğren şirketlerde yabancı ülkelerle çalışma gibi.tercih senin.Ama evlilik vb şu an aklından bile geçirme.Yarın şöyle olacak böyle olursa ne olur.Böyle düşünerek kendini üzme.Bak mesleğin elinde işinde olursa inan senin arkandan koşarlar.Bol kitap oku kendini geliştir.Benim yazacağım bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…