- 1 Temmuz 2015
- 40
- 22
- 38
- 37
- Konu Sahibi cimcime cimcik
Hayatım boyunca hiçbir işe yaramadığımı düşünmekten kendimi alamıyorum artık çocukluğumda çok aşırı yaramazım diye bütün eş dost akraba ve kendi ailem tarafımdan hiç sevilmedim 30 yaşıma geldim hala daha yaptığım rezillikler anlatılır.Ailem bir gün olsun sen bizim evladımızsın diyip arka çıkmadı bana.okulda çok ta başarılı değildim üniversitede ingilizce bölümü istememe rağmen puanım yetmedi almanca okudum zar zor bitirdim işe girdim pek başarılı olamadım sonra satış üzerine işe girdim oda torpille ondada eh idare eder şekilde satış yaptım evlendim evlendiğim adam lise mezunu diye ailem istemedi zorla ikna ettim evlendik niyeyse evlenince annemin kıymetlisi oldum ama lafta şu hayatta sadece mutlu olmayı ve maddi açıdan biraz olsun rahat olmayı dilemekten başka hiçbir şey istemedim evlendiğimden beri iş bulamıyorum kilo alıyorum bir turlü zayıflayamıyorum hamile kaldım 2 hafta sonra düştü bebek anne olmayı bebek tutmayı bile beceremedim ehliyet sınavına girdim direksiyondan kaldım bugun yine sınava girdim yine kaldım parasızlıktan özel ders alamıyorum her gece dua ettim vakıa suresi okudum maddi durumumuz biraz daha iyileşsin diye daha da kotuleşti ne dualar ediyorum hiçbiri olmuyo artık bir işe yaramak istiyorum ama olmuyo olmuyo ben bu dünyaya niye geldim diye soruyorum kendime eşimin ailesinden nefret ediyorum onların var olduğunu düşünmek bile beni mutsuz etmeye yetiyo bütün gün evde oturup televizyon izlemekten başka yaptığım hiçbir şey yok ben geleceğimi böyle hayal etmemiştim çok mutsuzum çok
((((( ömrümün en güzel yıllarını boş bş oturarak kocamın 2 güleryüz göstermesini bekleyerek geçiriyorum hayatımda bir kez bile olsa yurt dışına çıkabilmeyi çok isterdim ama okadar imkansız okadar buyuk birşeyki onu bile beceremiyorum artık gücüm kalmadı bir mucize bekledim ama mucizelere inanmayı ne zaman bıraktım onu bile bilmiyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)