- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
mükemmel bi enerjiyle kaplıyım huzurluyum mutluyum bomba gibiyim yaa hepinize teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben de dün başladım
cumartesi akşamı yatarken herşeyin güzelini diledim Rabbimden...
sabah huzurla uyandım
pozitif düşündüm ay ne güzel gün diye.. halbuki ağrılarım falan var ama sallamadım
memuriyeti kazanamamış ve 1 yılımı harcamış da olsam üzüntü dönemni kısalttım ve inanıyorum ki herşey güzel gidiyor ve daha da güzelleşecek
bir kapı kapandı belki ama karşıma daha güzel kapıların açılacağı gün yakındır diyorum kendime... ve bu beni daha huzurlu ve dingin yapıyor
canım yaa işle ilgili rızıkla ilgilide bi olumlama yapsana ya ben çok para kazanıp mercedes almak istiyorum nasıl olumlama yapacağımı bilemiyorum yardımına ihtiyacımm var
tabikide canım. her şerde bir hayır vardır.
kötü gizi gözüken olaylar aslında senin geleceğin için iyi bir adım olabilir.
Herşey göründüğü gibi değildir.
ben de şu an çok pozitifim bir de netten birkaç telkin videosu izledim iyice depolandımKızlar sizi bilmiyorum ama benim içimde mükemmel bi enerji var mükemmel hissediyorum birazdan kanatlanıcam sanki nasıl deşarj oldum burda anlatamam hepinize teşekkür ederimm :)
canım yaa işle ilgili rızıkla ilgilide bi olumlama yapsana ya ben çok para kazanıp mercedes almak istiyorum nasıl olumlama yapacağımı bilemiyorum yardımına ihtiyacımm var
olumluyuz mutluyuz huzurluyuz ve birbirimize teşekkür ederek bu sevgi ve güzelliği çoğaltıyoruzmükemmel bi enerjiyle kaplıyım huzurluyum mutluyum bomba gibiyim yaa hepinize teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm :)
aynen dediğin gibi... ben bir kapı kapandı demek ki diğeri açılmak için doğru zamanı bekliyor diye umut etmekteyim, paylaşım için de teşekkürler
Nasıl bir ruh haliyle uyursan öyle uyanıyorsun zaten.
Yatağa girerken huzur sağlamak çok önemli bu yüzden.
Yine kitaptan bir örnek vermek istiyorum, bir kapı kapandı dedin ya ona ithafen.
"Bir kapı kapanırsa bir diğeri açılır. Şimdi stoğumuzu sınırlamaktan vazgeçelim.
Onun sonsuz bir Kaynak'tan geldiğini unutmayalım.
Bizler sınırı olmayan bir dairenin merkeziyiz."
bende rengerover istiyorum her gece siyah mini elbiseyle kırmızı topuklu ayakkabılarımda rengroverimdan indiğimi hayal ediyorum yada onu kullandığımı resmen yaşıyorum ya
ben böyle yapalı o araba sürekli yanımdan geçiyo eskiden bukadar görmezdim şimdi heryerde görüyorum :)
Bir şeye odaklanınca karşına çıkıyor işte. En büyük kanıt.
Düşünce gücü bizi yanıltmazzzz...
bir kaç aya kalmaz evleneceğim adam karşıma çıkacak... buna inanıyorum ...........
thank you very much
ben de inanıyorum bu olumlamalara,
2007-2008 de üniversite sınavına hazırlandığım zamanlar geldi aklıma,
kendimi hangi şehirde hangi okula hangi bölüme gireceğime kadar şartlamıştım, hatta bir atkı örmeye başlamıştım o şehirde kış çok sert oluyor ısıtır beni diye,
ben olacağına kesin bir şekilde inandım ve sonuçta oldu, kışın da o atkıyı kullandım
iki senedir kendi hayatımla ilgili çok istediğim hayalini kurduğum şeyler var yine, rabbim nasip ederse onlar da olacak inşallah
içimdeki karamsarlık uçtu gitti, sebep olduğunuz için teşekkürler
Ne güzel. :)
Senin yazdıkların da herkese bir umut kaynağı olacak bence. :)))
Böyle deneyimleri okudukça daha da mutlu oluyorum.