- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.021
Bu olumlamalardan sonuç alan var mı acaba çok merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cümleleri gün içinde tüm kalbinizle kendinizi vererek tekrarlayın.
Onu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyorbedenim rahatlıyorduygularım doğal haline dönüyor.
Yumuşak bir sesle konuşuyor, sevgi dolu ifadeler kullanıyorum.
Bağlanmakla ilgili bütün korkularımdan kolayca arınıyorum.
Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum.
Kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin hayatıma girmesine izin veriyorum.
Sevgi dolu ve uyumlu ilişkiler içindeyim.
Varlığımın derinlerinde sonsuz bir sevgi kaynağı var.
Gittiğim her yerde mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum; herkes bana beğeni dolu gözlerle bakıyor.
Hayatıma sadece sağlıklı ilişkileri çekiyorum.
Duygularımı kolaylıkla ifade edebiliyorum; sevginin gözleriyle görmeyi seçiyorum.
Girdiğim her ortam da yeni arkadaşlar ediniyor güçlü dostluklar kuruyorum.
Ben başkalarına ulaştıkça daha da çok insan bana ulaşıyor.
Hayatımda harika bir insan var; birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.
Hayatla uyum içinde ilerliyorum; kendimi seviyorum; her köşede kendimi yeni bir mutluluğun beklediğini biliyorum.
Beklentilerimden özgürleşiyorum ve kendimi ilişkinin akışına bırakıyorum.
Nil Gün
Bunları denemeden önce izleyin lütfen.
[video=youtube;ws6_CMe9iQQ][/video]
Haklisin sadece dilde yapmamak iç sesinle kendini inandirarak yapilrsa sende evrende inanir buna ozaman kainat kandirilmaz hatta size guzelliklerini ve mutluluklari sunar bizeArkadaşlar olumlama iki hafta mutluluktan leyla gibi gezdiren yüzünden gulucugu eksik etmeyen herşey olumlu olmalı diye direndiren birsey.aslında olumlama yaparken daha çok negatif enerji yayıldığını düşünüyorum.çünkü insan en derinlerde endiseliyken korkuyorken geleceğim daha iyi olmalı diye düşünürken bir yandan olumlamalari tesbih eder.Bilinçaltını kandırmaya çalışırken sürekli o endişeyi yaydiginizin farkında misiniz.Ben çok degerliyim derken altyazida aslında degersizim diyorsunuz.bunu değiştirmek istiyorsunuz.yanı evreni kandiramazsiniz.hiç yapmayın daha iyi çünkü busefer durmadan her dakika o olumsuz düşünceleriniz gizlice yayiliyo.Bunları söylediğim için kiziyorumda kendime çünkü bi insanın elinden umudunu almak en kötüsü.bunun için bildiğim iyi bisey söylemeliyim.Nefes.. Evet sadece nefes.yalnız bununla ilgili bile birsuru yöntem çıkardılar en iyisi.sufi nefesi tekniği.metin hara sufi nefesi diye arastirmanizi tavsiye ederim.farkinda oldugun gayet doğal nefeslerle en azından günde on dakika.. Duygular peşinden düşünceler peşinden bağışıklık sisteminiz sırayla düzene giriyor.Olumlama duyguları değiştirmeden düşünceleri değiştirmeye çalışmak gibi bisey.