- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
İstediğimiz herşeyi hayatımıza çekme gücü içimizde.
sevgi dolu, güleryüzlü, umutluyuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu açmıştın ordan hatırlıyorum canım.
Evet o gitmişti haklısın hatırladım olayı.
hayırlısı olsun hakkında canım. bu kitaplar sana iyi gelicek.
İstediğimiz herşeyi hayatımıza çekme gücü içimizde.
teşşekür ederim. evet en azından bu tarz şeyleri okuyarak ona kin duymamayı affetmeyi başarabildim tam değil belki ama yakınım ona. şimdi sıra kendimi bi yere koymaya ve tamir etmeye geldi.
iyi gelecek umuyorum :)
tryamour,
ben nuray sayarıyı tvden takip ediodum kitabını da alamadım daha ama inşallah elimdeiler bitsin alayım diğerlerini de not ediyorum
ben de kişisel gelişim ve olumlu düşünmeye yönelik robin sharmayı tavsiye ederim, kendinize doğru yolculuk yapıyorsunz
şu an elimde 60 saniyede terapi ve kuantum düşünce diye kitaplar var
ben de kitapçıya giderken mutlaka önceden alacaklarımı not eder giderim listem epey kabarık birkaç tane alıp okuyup sonra yine gidiyorum tabii liste yine dolmya devam
teşşekür ederim. evet en azından bu tarz şeyleri okuyarak ona kin duymamayı affetmeyi başarabildim tam değil belki ama yakınım ona. şimdi sıra kendimi bi yere koymaya ve tamir etmeye geldi.
mutluyuz, huzurluyuz, seviyor ve seviliyoruz, herşey çok daha güzel olacak
hemen bir düzeltme yapıyorum HERŞEY ÇOK GÜZEL :) -ecek -acak eki yok :) neden olsunki neyi bekliyoruz zaten herşey çok güzel buna dikkat :)
aslında olmuuyor değil o düşünceler ama artık etki sürelerini kısaltabildim...elbet benim de hatalarım sorumluluklarım oldu bunları yaşamamda. kabul etmek ve düzeltmek lazım kendiimi.
teşekkür ederim :))
aslında olmuuyor değil o düşünceler ama artık etki sürelerini kısaltabildim...elbet benim de hatalarım sorumluluklarım oldu bunları yaşamamda. kabul etmek ve düzeltmek lazım kendiimi.
teşekkür ederim :))
Dün sabaha karşı kendimle konuştum.
Ben aslında kendime çıkan bir yokuştum.
Yokuşun başında bir düşman vardı.
Düşmanı vurmaya gittim kendimle vuruştum.
Kızlar kendimize kötülük yapan da iyilik yapan da kendimiziz. bu sözden çıkan bu.
Kızlar kendimize kötülük yapan da iyilik yapan da kendimiziz. bu sözden çıkan bu.
aynen ben de dün başladım
cumartesi akşamı yatarken herşeyin güzelini diledim Rabbimden...
sabah huzurla uyandım
pozitif düşündüm ay ne güzel gün diye.. halbuki ağrılarım falan var ama sallamadım
memuriyeti kazanamamış ve 1 yılımı harcamış da olsam üzüntü dönemni kısalttım ve inanıyorum ki herşey güzel gidiyor ve daha da güzelleşecek
bir kapı kapandı belki ama karşıma daha güzel kapıların açılacağı gün yakındır diyorum kendime... ve bu beni daha huzurlu ve dingin yapıyor