- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
kitabı aldım ve eve koşarak geldim okumaya başladım tek kelimeyle BAYILDIM kafama takılan herşeyi anlatıyo buda tesadüf değil işte kendime çektim :) bayıldım bayıldım kitabı bırakmak bile istemiyorum herkese tavsiye ediyorum çünkü pozitifi seçerken kafaya takılan bişeyler oluyor ve hepsini yanıtlıyor herkes muhakkak okumalı bu bitince hemen evrenden torpilim varı alıyorum sonra bunu yeniden okuyorum kuantum sıçraması ve bu kitap beni nasıl mutlu etti anlatamam kuantum sıçramasıda bitmese keşke dediğim 2. kitap egoları şişirsektemi saklasak hele hiçç bitmesin dediğim kitap 2 gündür umutsuzluk kapanına düşerken düşüncelerimi okuyup yazmışlar sanki inanamıyorum espirili anlatıma bayıldım ağzım kulaklarımda okuyorum teşekkür ederim önerin için herkese şu yolda ilerleyen herkese tavsiye ediyorum KIZLAR EGONUZ SİZİN DÜŞMANINIZ DEĞİL DOSTUNUZ kesinlikle okumalısınız savcı hakim muhabettine bayııldım ve hemen yaptım vallaha işe yarıyorr kitabı okudukça mutluluktan uçuyorum nasıl enerjiyle yazılmışsa..iç rehber bize ne diyomuş anladımmm saçma sapan geçirdiğim kendimi yediğim 2 gün oldu ve bu bana nasıl iyi geldi
Bende sevmiştim bu kitabı çok canımm...