- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Ayyy çok sevindim senin adına. :))
460 çok uzun bir süre. Beklemek nasıl da zordur... ((
Doğan güneşinle hep mutlu, huzurlu, muhabbetli, aşk dolu olun inşallah.
inşallahhhhhhhhhh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok sevindim senin adına. :))
460 çok uzun bir süre. Beklemek nasıl da zordur... ((
Doğan güneşinle hep mutlu, huzurlu, muhabbetli, aşk dolu olun inşallah.
Benim gibi hayatına "aşk"ı çekmek için debelenen, dualar eden kimselere gelsin bu harika şarkı.
Şarkılar da çekim yasasında çok etkilidir.
Size aşık olduğunuzu gerçekten hissettirebilecek bir şarkı olduğu için motive olacaksınız.
Sadece düşünmek yetmez. İstenen şeyin bize yaşattığı duyguyu tüm hücrelerimizle hissetmemiz lazım.
[video=youtube;xsCtWBWqVbY]http://www.youtube.com/watch?v=xsCtWBWqVbY[/video]
bayıldım bunda harika bi şarkı damalarlarıma işledi resmen yüzümde gülücükler oluştuu
kitabın arka kapağındaki yazı cidden güzel.merak ettim doğrusu. bir de şu dharma yayınevini gördükçe benim aklıma nedense hep lost geliyor :44:
Olumsuzluk seni vizyonların hakkında ve yaşamak istediğin hayat hakkında netleştiriyor.
Çünkü istemediğin bir şeyi deneyimlerken, diğer taraftan ne istediğin konusunda çok daha kalbinden gelen ve detaylı bir netleşme söz konusu.
Negatif hissettiğin zaman kendine sorman gereken tek soru şu : "Hangi şartlanmam , hangi bakış açım beni GERÇEKTEN olabileceğim kişiden uzak tutuyor ?" Bu soru çok önemli. Çünkü negatif hissetmemiz bize net bir şekilde ısmarladığımız veya olabileceğimiz kişiden kendimizi ayrı tuttuğumuzu gösteriyor.
Esra Banguoğlu Oğut
--------------------------------------------------------------
Hayatınız tam olarak istediğiniz gibi giderken bile negatif hissetmeye başlayabilirsiniz.
Bu sizde bir hata var demek ASLA değil.
Aksine iç rehberliğiniz sizi uyarıyor demektir.
Aykut Oğut
Bir de şöyle diyorlar neşeli ruh halini korumak her zaman mümkün değil. endişe, sıkıntı, üzüntü elbette olacak. Ama hayattaki alışkanlığı mutluluğa endeksleyin. Yani Arada üzüleceksiniz ama her zaman, büyük oranda bardağın dolu tarafını görebilmek alışkanlığınız olsun.
Bu yazılanları okumak bana çok iyi geldi çünkü ben de her an mutlu mesut olmak zorundaymışım gibi düşünüyordum ve moralim düştüğünde suçlu gibi hissediyordum kendimi. Halbuki çok salakça bi düşünce ama öyle oluyordu işte. Şimdi sorularımın cevabını bulup rahata erdim çok şükür. =)
aaaaa bende azcık mutsuzz olunca kıvranıp beceremedim diye kızıyodum kendime iç rehber ne diye uyarıyormuş
Bu sorunun geleceğini düşünmezdim. Dikkatli okuyucu. :)
Şöyle anlatiim, Aykut Oğut bi gün yoldaymış, araba kullanıyormuş , ışıklarda durmuş. Ve o esnada gözü annesi ile oynayan bi çocuğa takılmış. Ona baktıktan sonra kendini çok kötü hissetmiş. Sonra durmuş ve demiş ki bu negatif hisler benim uyarı sistemim. Yani bunu hatırlayıvermiş o an. Ve negatif hissetmesinin sebebini anlamak için arabadan inip sahilde yürümeye başlamış.
Diyor ki "kurban rolü oynamadan; sadece hissettiklerimiz analiz etmeye çalışarak, kendi kendime çok basit sorular sordum."
(Oysa pek çok insan kendini kötü hissettiğinde cidden olayı daha abartıp dramatize etmeye meyilli ne yazık ki. :) )
Mesela demiş ki "annesiyle oynayan o çocuk neden benim enerjimi düşürdü?" ve cevap şu olmuş "ne güzel, istediği kadar zamanı var. Hayat ona güzel."
Ve o zaman anlamış ki çok sevdiği ve patronu olduğu işi, ona ağır gelmeye başlamış. Ve biraz rahat nefes alabilmek için işlerini hafifletmiş.
Yani negatif hissetme durumunu iyi bir uyarı olarak algılayıp kendini dinlemiş, çözüme ulaşmış. Rahata ermiş sonucunda da.
Bu şekilde davranmamızı öneriyor bizlere de. =)
lily zaman zaman karamsar, endişeli, ufak şeyleri kafaya takan tipler olsak da her insan gibi, herkes senin yaptığını yapamıyor.
Çamura saplanıp kalmak daha kolay geliyor insanlara hep. Bu yüzden sen bir yerden olumsuz bir tavır gösteriyor gibi görünsen de içindeki umudun, çaban, elinde olan her şeye bardağın dolu tarafını gören gözlerle bakman takdire şayan. Bayılıyorum sana.