Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
seviyorsam böyle bir şeyi dert etmezdim.

Ama ilk tanıdığım biri 1.75 im deyip 1.72 çıkarsa yaşanmış söylediğini düşünürdüm.

Daha beteri var bizde. Anneannem de dedem de yeşil gözlü ve bayağı uzun manken gibi insanlardı. Teyzem, dayılarım, annem renkli gözlü de değil, uzun boylu da. Ben de hiçbir şey anlamadım gerçekten. Hani arada aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil 😂😂

Off ben de bundan korkuyorum. Boyunu posunu geçtim cocuk bize degil de gidip ailedeki alakasiz birine benzerse (ozellikle gorumceme ya da kv benzerse...) Diye cocuk yapasim kaçıyor. 😁

Babam yeşil gozlu, annem ela gözlü ben yeşil gozluyum. Tip olarakta babama benziyorum.
Simdi benim eşim de ela gozlu ve ayni performansi gosterip yesil gozlu ve bize benzeyen bir cocuk hayal ediyorum bazen ama YA TUTMAZSA 😬

Şaka biyana daha cocuk dusunmuyoruz ama bu konuda boyle sakalasiyoruz arada. 😁

boyum 1.80 ve hayatım boyunca her şey sorun oldu. sınıf arkadaşlarımdan, dostlarımdan hatta öğretmenlerimden bile uzundum. kıyafetin uzununu bulmak bile sorundu benim için. bu yüzden de içten içe hep erkek arkadaşlarımda en önce uzun boya baktım. allaha şükür eşim uzun da komplekse girmiyorum artık 😅😅

ama dışardan bir göz olarak uzun kadın-kısa erkek ilişkisini yadırgamazdım. kadın benim gibi biri değilse zaten sorun olmayacaktır. kendinizi siz tanırsınız eğer böyle bi şeyi sorun ederim diyorsanız başlamayın.

Off ben de bundan korkuyorum. Boyunu posunu geçtim cocuk bize degil de gidip ailedeki alakasiz birine benzerse (ozellikle gorumceme ya da kv benzerse...) Diye cocuk yapasim kaçıyor. 😁

Babam yeşil gozlu, annem ela gözlü ben yeşil gozluyum. Tip olarakta babama benziyorum.
Simdi benim eşim de ela gozlu ve ayni performansi gosterip yesil gozlu ve bize benzeyen bir cocuk hayal ediyorum bazen ama YA TUTMAZSA 😬

Şaka biyana daha cocuk dusunmuyoruz ama bu konuda boyle sakalasiyoruz arada. 😁
İçimdeki yara bu benim 🤣 sen 9 ay karnında taşı, besle, büyüt, o gitsin en alakasız akrabaya benzesin de sana benzemesin.🥲 bu genetik işleri sinirlendiriyor beni :KK70:

Allah vergisi genetiğim sağlam, sporcu da olduğum için geçmiş yıllarda da kalsa onun da etkisiyle bedenim toplum normlarına göre kabul gören, beğenilen ölçülerde. Eee ne kazandırdı bu bana? Ya da ben ne yaptım da böyle bir bedene sahip oldum? Bence hiç bir şey. Bunun nesiyle övüneyim ya da bir başkasını yereyim? İnsanın elinde olmayan şeyler için yargılanması çok saçma. Saçmalık ötesi. Hatta işin içine çocukların katılması korkunç. Kısa boylu çocukların uzun boylu çocuklardan ne eksiği olabilir de acıyorsun sen onlara? Ne kadar sığ düşünceler. Ben niye bu konuya bu kadar kızdım onu da bilmiyorum 😂
Bisi diyecegim ben simdi uzun boylu ama siskoyum ya, ben ureyeyim mi emin olamadim.

ama kısayımm 1.57 üremişim bak bir de.çocuğa yazık mı oldu şimdi?öyle yazmışlar ya.eşim 1.80 adamı kandırmışımmm.işe yaramaz kısa çocuk sahibi olabilirmişimmm.hey allahımmm :mad: :rolleyes:
Kısa olunca yapılacak tek doğru şeyi yapmışsın. Çocuğun uzun olsun diye uzun adam bulmuşsun. Buna rağmen çocuğun kısa olursa at çöpe yenisini dene

katılmadığım yorumlarında oluyor kudra ama burda vallahi haklısın.kısa boylu erkek ya da kadını eleştiren ayyy çocuklara yazıkkk evlenilmesin onlarla diyenlere şaştım kaldımm.engelli insanlar da evleniyor mutlu oluyor sevgili ediniyor.insanları elinde olmayan özelliklerine göre katogorileştirmeye çok karşıyım.haa eğitim imkanları varken okumayan kafası bomboşş akıllara zarar fikirleri olan insanları eleştirsek neyseee. onlara benim de tahammülüm yok
Bence fazla hassaslık bu ya. O yorumu yapan çocuklarıma acırım demiş zaten çocuklarının kısa olmasını istemiyor olabilir gayet normal değil mi ki espri olduğu da bariz. Çoğu ebeveyn çocuğunun boyu uzun olsun diye elinden geleni yapıyor ayrıca görüyoruz.

Uzun kadın kısa erkek kombinasyonu hoş durmuyor bence de. Seçim şansı olan herkese de evlenme ileride sıkıntı yaşarsın derim bunda bi absürtlük görmüyorum hiç. Ama 155 kadına demiyoruz herhalde 170 kısa diye. Aşık olan boya takılmayan da basıyor nikahı zaten.

Kısa olunca yapılacak tek doğru şeyi yapmışsın. Çocuğun uzun olsun diye uzun adam bulmuşsun. Buna rağmen çocuğun kısa olursa at çöpe yenisini dene
öyle mi yapayımmm?ee burda öyle denmişşş . :rolleyes: lise de mendel in bezelyeleri vardı ya biyoloji dersinde o aklıma geldi.hani bazı bezelyeler büzük küçüktü.aklıma o geldi şimdi.kısa boylu çocukları da daha anne karnında bir testle elesek miki tövbe tövbe.hitlerden ne farkımız kaldı ayoll?

Bisi diyecegim ben simdi uzun boylu ama siskoyum ya, ben ureyeyim mi emin olamadim.
Emin olamadım pek. Şimdi üreyeceksin şişkoluk genlerini çocuğa aktaracaksın sonra birileri kendi boyuna posuna, şekline şemaline bakmadan senin çocuğuna acıyacak falan. Üreme bence.

Emin olamadım pek. Şimdi üreyeceksin şişkoluk genlerini çocuğa aktaracaksın sonra birileri kendi boyuna posuna, şekline şemaline bakmadan senin çocuğuna acıyacak falan. Üreme bence.
Siskolugum genetik mi acaba. Ben daha ziyade "var ki yedim"e bagliyorum. Anami dayimi biliyorsun hepsi zapzayif sulale.

Peki hocam zayiflayip uresem siskoluk genim cocuga gecer mi??

Bence fazla hassaslık bu ya. O yorumu yapan çocuklarıma acırım demiş zaten çocuklarının kısa olmasını istemiyor olabilir gayet normal değil mi ki espri olduğu da bariz. Çoğu ebeveyn çocuğunun boyu uzun olsun diye elinden geleni yapıyor ayrıca görüyoruz.

Uzun kadın kısa erkek kombinasyonu hoş durmuyor bence de. Seçim şansı olan herkese de evlenme ileride sıkıntı yaşarsın derim bunda bi absürtlük görmüyorum hiç. Ama 155 kadına demiyoruz herhalde 170 kısa diye. Aşık olan boya takılmayan da basıyor nikahı zaten.
katılmıyorum üzgünüm.hassasta değilim bu konuda kendim yıllardır gülerek yazarım siteye bilenler bilir.hem kısa adam istemiyorum seçmem seçmedim lafı başkaa çocuklarıma acırımmm lafı bambaşkaaa.resmen kısa boy üzülünecek bir olay gibi lanse edilmiş.sitede engelli çocuğu olan anneler de var.ben de yazsam ayy iyi ki çocuğum engelli olmadı istemezdim desem hoş şık olurmuydu yazdığım?biraz empati.hassaslıkla alakası yok.

X