Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
göz rengi sadece tek genle aktarılmıyor
birden fazla gen etki diyor. hatta eskiden 2 temel gen var diye öğretirdik şimdi sayı 16 tane filan oldu :)
lisede de o kadarı öğretilmiyor.
evet genetikte sadece tek bir genin sorumlu olduğu özellik çok azdır.
saçlarım 30 lu yaşlara kadar düzdü 35 den sonra babamın genleri baskınlaştı ve bayağı lüle lüle dalgalı oldu.bu gen işi çok karmaşık haklısın

polemiğe girmek istemiyorumm.içselleştirmedim diyorum daha ne yazayım?içselleştirmişsiniz diyerek bile siz kısa boyu eleştirilecek bir şeye dönüştürüyorunuz farkında olmadan.kusur değil ki bu yahuu niye içselleştireyimm? :rolleyes:iyi forumlar
Yoo kısa boyu engelli olmakla bir tutup üzerinden örnek veren sizsiniz. Gülüyor espri yapıyor olmanız bana aa takmıyor demek ki hissiyatı vermedi o açıdan. Sayfaların birinde de minyon kadın iyidir falan yazmış biri mesela tutup nasıl yani uzun kadınlar kötü mü yazmadım bence öyle değil çünkü. Takmıyor olmak bence budur ama siz bilirsiniz yine tabi.

Neyse ben de pazar pazar polemiğe girmek istemiyorum iyi forumlar o nedenle benden de efenim.

yalan yok belim kalınlaştı jean de 36 38 kumaşta 40 giyiyorumm.sıfır bedenlere selamm olsunn :rolleyes:
Üzdü :/ Lütfen şu listede 100 puanı toplamadan kendinize güzelim demeyin.

Eklentiler

• IMG_20210627_154708_641.jpg
    IMG_20210627_154708_641.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 99
Yoo kısa boyu engelli olmakla bir tutup üzerinden örnek veren sizsiniz. Gülüyor espri yapıyor olmanız bana aa takmıyor demek ki hissiyatı vermedi o açıdan. Sayfaların birinde de minyon kadın iyidir falan yazmış biri mesela tutup nasıl yani uzun kadınlar kötü mü yazmadım bence öyle değil çünkü. Takmıyor olmak bence budur ama siz bilirsiniz yine tabi.

Neyse ben de pazar pazar polemiğe girmek istemiyorum iyi forumlar o nedenle benden de efenim.
sevdiğim üyelerdensiniz zaten biliyorsunuz.bir konuda da aynı fikirde olmayalım ne çıkar?iyi haftasonları

diyen üyeyi ben çok severim sassy .ama saçmalanmışta kusura bakmaaa.eğlenmene çokk sevindimm her zaman beklerim efemmmm :rolleyes:
sakin kafayla bir daha oku eminim dogru noktadan yakalarsin bu sefer :KK70:

cidden yazdiklariniz cok eglenceli dedigim gibi ama contexte uymuyor maalesef. olsun benim icin eglenmek daha onemliydi. :KK53:

‘Erkek dediğin boylu poslu olur bence’ yazan bendim ve akabinde, öncesinde yazdığım yorumlarım orda duruyor ne yazdığımı ne demek istediğimi gayet iyi açıkladım.

Yazdığımızın farkında olacak şuurdayız ve anlaşılacak seviyeye indirip yazıyoruz allahtan.

Ben bu kadar çarpıtmaya pes diyorum. 😀Benden daha fazlasını ve benimle aynı şeyleri yazan arkadaşlar da vardı da nedense benim yaptığım yorumun bir kelimesine takıldınız.

Birde kendinize göre yorup hedef göstermeyin başka yorumlar üstünden. Çocuk muyuz biz ? Size açıklama yaptım varsa birşey beni alıntılar yazarsınız.

Fakat benim bu şekilde iletişim kuran birine yazacak başka şeyim yok..

"Ben uzun erkek severim. Kısa adamla işim olmaz. Boyu 2 metre olsun. Sarılınca kolu belimde 3 tur atsın" demek başka, "erkek dediğin" ile başlayan cümle kurmak başka.
Sizin yorumunuzla diğer yorumlar arasındaki fark bu. O yüzden onlarınki değil sizin yorumunuz tepki görüyor.

sakin kafayla bir daha oku eminim dogru noktadan yakalarsin bu sefer :KK70:

cidden yazdiklariniz cok eglenceli dedigim gibi ama contexte uymuyor maalesef. olsun benim icin eglenmek daha onemliydi. :KK53:
yok anacığımmm ben doğru anladımmm.anlaşamayacağız bu konuda.çocuklara acırım dendi mi dendi :rolleyes:

"Ben uzun erkek severim. Kısa adamla işim olmaz. Boyu 2 metre olsun. Sarılınca kolu belimde 3 tur atsın" demek başka, "erkek dediğin" ile başlayan cümle kurmak başka.
Sizin yorumunuzla diğer yorumlar arasındaki fark bu. O yüzden onlarınki değil sizin yorumunuz tepki görüyor.
hele bir de benim yorumları okuyup değerlendir kuzum.sassy sakin kafayla oku dedi.okudummm.gene aynı fikirdeyimm :KK53:

Valla benim aşırı uzunlara garezim var. Çıktığım 2.05 adam tam bir idiottu öyle böyle değil. Ay adam demişim.
Velhasılkelam bu sözü hava atmak amaçlı yazmadım. Gerçekten boydan çok çok daha önemli şeyler var bu hayatta. Karakter gibi. Duruş, hareketler gibi.
Ama tabii ki ben de çoğu arkadaşa katılıp kendimden en az 10 cm uzun adam tercih ederim. 170im 184 lük insan bence ideal. Ama bu 180 de olur yani 10 cmlik fark bence ideal duruyor. Öteki türlü aynı boyda gibi duruyorsunuz. Benim fikrim, tabii ki önemsemeyenler de var 🤷🏼‍♀️

yok anacığımmm ben doğru anladımmm.anlaşamayacağız bu konuda.çocuklara acırım dendi mi dendi :rolleyes:
Sassy’ninki şu an biraz sevdiği üyeyi koruma iç güdüsü ve “aslında öyle demek istememiştir” dürtüsü bence.

Cherry’yi ben de severim. Ama kadın erkek ilişkilerine bakış açımız hiç uyuşmaz genelde.

Sassy’ninki şu an biraz sevdiği üyeyi koruma iç güdüsü ve “aslında öyle demek istememiştir” dürtüsü bence.

Cherry’yi ben de severim. Ama kadın erkek ilişkilerine bakış açımız hiç uyuşmaz genelde.
cherry en eski tanıdığım üyelerden en sevdiklerim arasında da ilk 20 de kesin vardır her zaman.ama bu konuda katılamadım ona.e sana da eleştiri yazıyorum zaman zaman değil mi?sassy i hele özel severim .herkesi seviyorumm yahuu bir kaç kişi dışında.gelin sarılalımmm :KK200:

ayy cok alemsin cidden :KK70:

bilmiyorum ben galiba hicbir konuda cok duyarli degilim, bana cok komik geldi cocuklarima acirim demesi. kendimi dusundum belki de. yani o mesajdan “zuhahah 1.75le evlenen de kendine evlendim demesin, ooo onlarin cocuklari olursa da kisa olur bir zahmet olmasin yavv” anlamini cikarmadim. ben kisayim kisa adamla evlensem cocugum da kisa olur acirim, okey bence komik. onun ustune sizin yazdiklariniz da komik. genel olarak konuda cok eglendim ama pointi hala yanlis buluyorum. 🤷🏻‍♀️

bu arada benim ayaklarim 35 numara kim daha cok kadin siralamasina zirveden giris yaptim bu beni keyiflendirdi biraz :KK53:

Benim yaptığım yorumların tamamını, bir bütün olarak okumanızı tavsiye ederim.

X