Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
evet uzun erkekler genellikle 1.50 civarı kızlarla evleniyor. bunun bilimsel bir acıklaması da var, eski caglarda (taş dönemi filan) erkekler daha dogurgan oldukları icin kısa kadınları eş olarak seciyormus, bu durum genler vasıtasıyla günümüze kadar aktarılmıs.

Tarama engelli diyince bir an o kadar taramiyor ki dolaşık saçlı diyeceksin sandim.
Kel yazdigini okuyana kadar aklima gelmemişti.

Bence dogurganlik degil ya kisa kadin, uzun erkek kombinasyonu aşiri romantik oluyor bence bazi anlarda hem de sevimli geliyor adamlara. Ha bir de yatak odasinda güzel olabiliyor.

Bence dogurganlik degil ya kisa kadin, uzun erkek kombinasyonu aşiri romantik oluyor bence bazi anlarda hem de sevimli geliyor adamlara. Ha bir de yatak odasinda güzel olabiliyor.
işin açıkçası, utanarak yazıyorum ama, yatak odasında nasıl güzel olabildiğini anlamış degilim. ilişki esnasında adamın yuzu kadının yuzune denk gelmiyordur ki ancak yastıgı öpüyordur kadının minyon olması erkegin onu kucaklaması sarılıp kaldırması açısından güzel olabilir bir tek aklıma bu geliyor

Evet o pozisyondayken denk gelmiyor biraz adamin asagi gelmeye ugrasmasi lazim oluyor.
Ama koca ilişki boyu bir tek oyle durulmuyor ya acik yazsam kizarlar şimdi. Güzel yönleri de var.

Evet o pozisyondayken denk gelmiyor biraz adamin asagi gelmeye ugrasmasi lazim oluyor.
Ama koca ilişki boyu bir tek oyle durulmuyor ya acik yazsam kizarlar şimdi. Güzel yönleri de var.
tamam orası da bizim fantezi dünyamız olsun az çok anladım :)

bu konudan bana bildirim gelince ekrana 3 dk baktim imdat yardim cigliklari zaten normalde de nisanlimla yan yana durmayi hic sevmem simdi dugunde ne yapicam diye her gun dusunuyorum. herkes kendi boyundaki biriyle evlenmeli kimse dugununde 20 cm topuklu giymemeli

Bu sorunun genel gecer 1 yaniti yok bence. Kisiye gore degisir. Misal; ben, kendimden kisa erkegi cinsel yonden cekici bulmam. Ama 1 baska kadin, hic onemsemez. Siz nasil hissettirdigine gore karar verin bence.

Herkes kendinden en az 15cm uzun kocayla evlenmeli benim gibi 3cm topuk giymek zorunda kalmamalı nys cnm kocacım seni seviyore

Evlendiğim kişiyle yıllar önceden tanışığız, 6 sene önce minibüste gördüğümde tipini çok beğenmiştim sonra yok ya bu hiç benlik değil boyu kısa demiştim hiç sevmezdim kısa boylu erkek sonra gittim evlendim yan yana çocuk gibiyiz ama 30 a yaklaştık neyse ki boyu değil işlevi önemli

Aynı boya da sıkıntı çıkartma şimdi.sanki senden 10 santim kısa gibi anlatmışsın.sen bu adamı yeterince sevmiyorsun.yeterince sevsen aklına bile gelmez bu tarz şeyler. Madem egolu birisin ona göre erkek arkadaş bulun.milleti komplekse, strese sokmayın hiç yoktan.çok kızıyorum bu tarz şeylere. Sanki adam sokaktan kadın çevirdi. Tanışıp, sevgili olup, gezip tozmaya başlamışsın laga luga yapıyorsun.eee tanışırken görmemiştin sanki boyunu.

Millet senin 2,3 santimlik farkına mı dikkat edecek allah aşkına. Sokakta 2 metre adamın yanında 1.50 lik kadınlar geziyor mutlu mesut. Kimseyi de taktıkları yok. 15 yaşında kız gibisiniz haa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…