evet uzun erkekler genellikle 1.50 civarı kızlarla evleniyor. bunun bilimsel bir acıklaması da var, eski caglarda (taş dönemi filan) erkekler daha dogurgan oldukları icin kısa kadınları eş olarak seciyormus, bu durum genler vasıtasıyla günümüze kadar aktarılmıs.Uzun kizlar boyunuza göre birini bulamıyorsunuz çünkü biz kaptiknerde boyu 1.50 arkadaşım var kocası 1.80 ve üstü. Bir tane uzun arkadaşım var kocası ile aynı boyda. Mantığı yok ama gözlemim bu şekilde.
Yaaaa konu hortlayinca bildirim geldi, kendi mesajımı buldum
Kaderin bana oyunu mu bilemiyorum ama şimdiki sevgilim tarama engelli yaaaen sevdiğim aktivite olan saçlarını parmaklarımla lüle lüle yapma işine son vermem gerekti. Ara ara elim gidiyor keline ama ,napiim yılların alışkanlığı
evet uzun erkekler genellikle 1.50 civarı kızlarla evleniyor. bunun bilimsel bir acıklaması da var, eski caglarda (taş dönemi filan) erkekler daha dogurgan oldukları icin kısa kadınları eş olarak seciyormus, bu durum genler vasıtasıyla günümüze kadar aktarılmıs.
işin açıkçası, utanarak yazıyorum ama, yatak odasında nasıl güzel olabildiğini anlamış degilim. ilişki esnasında adamın yuzu kadının yuzune denk gelmiyordur ki ancak yastıgı öpüyordurBence dogurganlik degil ya kisa kadin, uzun erkek kombinasyonu aşiri romantik oluyor bence bazi anlarda hem de sevimli geliyor adamlara. Ha bir de yatak odasinda güzel olabiliyor.
işin açıkçası, utanarak yazıyorum ama, yatak odasında nasıl güzel olabildiğini anlamış degilim. ilişki esnasında adamın yuzu kadının yuzune denk gelmiyordur ki ancak yastıgı öpüyordurkadının minyon olması erkegin onu kucaklaması sarılıp kaldırması açısından güzel olabilir bir tek aklıma bu geliyor
tamam orası da bizim fantezi dünyamız olsunEvet o pozisyondayken denk gelmiyor biraz adamin asagi gelmeye ugrasmasi lazim oluyor.
Ama koca ilişki boyu bir tek oyle durulmuyor ya acik yazsam kizarlar şimdi.Güzel yönleri de var.
tamam orası da bizim fantezi dünyamız olsunaz çok anladım :)
İnsanlık ince çizgimizdir, fakat erkeğin uzun olması daha cazibeli daha ekzontirik olur.. Tabi nasip diye birşey de varbı çift tanıyorum Kadın 1.75 adam 1.60 ama maşallah bı o kadar da yerin altında var adamda , bence insanlık önemli.
Ne alaka şimdi konuyu 1 yıl sonra şu cevabı yazmak için mi hortlattınız?hahaa ben de aynı sekilde dusunuyordum, hamilelikten sonra spor ayakkabıda 40 a terfi ettim
Herkes kendinden en az 15cm uzun kocayla evlenmeli benim gibi 3cm topuk giymek zorunda kalmamalıbu konudan bana bildirim gelince ekrana 3 dk baktim imdat yardim cigliklari zaten normalde de nisanlimla yan yana durmayi hic sevmem simdi dugunde ne yapicam diye her gun dusunuyorum. herkes kendi boyundaki biriyle evlenmeli kimse dugununde 20 cm topuklu giymemeli
Aynı boya da sıkıntı çıkartma şimdi.sanki senden 10 santim kısa gibi anlatmışsın.sen bu adamı yeterince sevmiyorsun.yeterince sevsen aklına bile gelmez bu tarz şeyler. Madem egolu birisin ona göre erkek arkadaş bulun.milleti komplekse, strese sokmayın hiç yoktan.çok kızıyorum bu tarz şeylere. Sanki adam sokaktan kadın çevirdi. Tanışıp, sevgili olup, gezip tozmaya başlamışsın laga luga yapıyorsun.eee tanışırken görmemiştin sanki boyunu.Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Millet senin 2,3 santimlik farkına mı dikkat edecek allah aşkına. Sokakta 2 metre adamın yanında 1.50 lik kadınlar geziyor mutlu mesut. Kimseyi de taktıkları yok. 15 yaşında kız gibisiniz haa.Erkekler her zaman olduğundan daha kısa görünür kadınlara oranla. Neden öyle bilmiyorum, çok acayip.
Eşim benden 5cm uzun. Ama bence aynı boydayız, hatta ben uzun bile olabilirim. Sorun olan bir durum yok bizde. Topuklu giyemiyorum sadece ama zaten sevmediğim için bu da büyük sorun olmuyor.