Eneeee,buralar karışmış
Valla herkesin kriteri farklıdır. Kimi için maaş çok önemlidir , kimi için kendi memleketinden olmasi, kimi için memur olması, kimi icin uzun olması,kimi için araba,ev...
Yani kendincr kriterleri olan birisine "hayir,senin kriterlerin çok saçma! Diğerleri de insandır,ya iyi biriyse" diyebilir miyiz? Herkesin hayatı kendine..
Mesela benim ilgilendiğim erkekler çeşit çeşittir. Türk,Arap,Rus,Amerikalı,sünnetli,sünnetsiz,eğitimli,egitimsiz,lüks araba sahibi,akbiline 5 lira Atmami isteyen, hafif kilolu,çırpı bacaklı ...ama hepsinin ortak özelliği sırma gibi dalgalı saçlarının olması ve beni taşımasi (evlendirme programındaki gibi değil,gerçek anlamda sırtta taşıma).
Yani napiim, saça göre begenmiyroum tabii ki, "sen kelsin git" demiyorum, ama hayatıma giren herkesi şöyle bir siraladigimda karşıma bu prototip çıkıyor. Yani parmağımla kafasındaki saçları lüle yapamadiktan sonra o erkek bana cidden çekici gelmiyor. Allah korusun ileride kocam kelleşirse (ki benimkilerin çoğunun babalarının fotosunu gördüm,öyle çok kelleşen yok) , gerekirse arabami satar yine de kocama saç ektittiririm
Yani napiim? Bana da böylesi çekici geliyor.
Konu sahibi, Sana da uzun boy çekici geliyorsa bu adamla işin ne? Gençsin,manken gibisin,175sin. Gönder adamı, kendine elbet kendin gibi birini bulursun.
Ha yok, begeniyroum,aşığım,karakteri güzel diyorsan da ne soruyorsun, devam et işte adamla madem mutlusun .