Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Benim boyum 1.73 görücü usulü evlendim cnm. Benim kriterim boydu benden kısa asla istemezdim . Eşimle tanıştık oda 1.76. dediğin gibi sanki kızlar daha uzun duruyor .

Ya sanırım bende ıstemezdım 166 boyum 160 lık adam yok olmazdı
Ama 175 olsam 173 falan oşsa karsıda kı olur gıbı:))
Sımdı kı genc nesılde masallahh valla kızlar erkeklerde hep uzun

Ay of kendinizde olmayan vasıfları yanınızdaki insanla mı tamamlamaya çalışıyorsunuz? Tamam herkesin kriteri vardır kimseyi de ilgilendirmez ama bu kadar takıntılıysanız aşağılık kompleksi içinde olabilirsiniz. Aman mazallah eşinize kısa boylu falan derler insanların gözüne hoş gözükmezsiniz büyük facia olur. Her konuda yargı dağıtıp etik timsali kesilenler burda kısa boy hakkında demediklerini bırakmamış. O zaman dış görünüşünüz hakkında konuşan insanlara da hiç kızmayın. Erkekler de kilolu kadın istemiyor buna bozulmayın mesela. Her şey dış görünüş değildir, dışımızı beğenmeyen içimizi merak etmiyor falan demeyin. Açık öğretim sosyoloji okuyup doktor koca istemeyin. Sizin mantığınız kendinize gelene kadar demek ki.

Merhabalar
Benim 2. Evliliğim
İlk evliliğim genç yaşlarda sadece görselliğe bakarak 186 boyunda Tarkan çakması bir adamla oldu . Hani şu yüzü ,boyu ,posu yerinde güzel adam dediklerinden .Ama zamanla büyüdükçe görselliğin anlamının olmadığını anlıyorsunuz.
2. Evliliğim ise benden boy olarak kısa kilolu bir adam ile dünyada bana kendimi şu hissettiren tek insan .Tek başına en geniş ailem ve en iyi anlaşabildiğim dostum arkadaşım ve çok sevip saydığım eşim.Komplekssiz ve modern .Topukluda giyiyorum el ele de geziyoruz . Karşıdan görene tuhaf gelebilir ama bence erkeğin bedeni gelişmiş olacağına beyni ve ufku gelişmiş olsun.

Bence seviyorsan bosver ama ne biliyim yani ben olsam boyu benden ufak biriyle gorusmezdim tuhafima giderdi

Burda konu açmışlığım da vardır, erkek kısaysa sorun ya. Ben 172cm boyundayım yanyana geldiğimizde elini tutup gitsem anca. Çok da sevmişti beni ama hiç gözüme o çekicilikle gelmedi. Bence kadın yapı olarak daha kısa erkek daha uzun olmalı ki daha güçlü görünsün. Ha hala boyuma göre birini bulamadım o ayrı mesele :)) uzun boylu kızların genel sorunu bu malesef

Bence boyun hiçbir önemi yok karakteri düzgünse uyuştuğunuzu da düşünüyorsan hiç takılma derim. Çok fazla boy farkı olur bu kez her gününüz kavga kıyamet

Benim esim de benden kısa.Düğünde 10 cm topuk giydiğim doğrudurBizim için sıkıntı olmadı çevreye batıyor ama benim için hiç olmadı ben hatta boyu yakın olunca sarılma su bu daha çok seviyorum.Sen seviyorsan gerisi boş.Bi ortamda hatta bak kısa kızlar uzunla evleniyor kısa kızlar işini biliyor dediler.Ben de dedim uzun kızlar buna takılmaz yani biz isteğimizle evlendik yoksa uzun bulmadığınızdan değil

Mantigi var aslinda genetik olarak kisa olan kisiler gelicek nesile ortalama bir boy birakabilmek icin uzun boylu kisilere yoneliyor.

Bende biriyle görüşmüştüm. Boyum 171 onunda 171di. Ben kendimce sıkıntı yapmadım fakat o yan yana kendini daha kısa görerek bunu sorun yaptı ve olumsuz sonuçlandı görüşmemiz. Ama bana kalsa anlaşmış olsaaydım buna takılmasaydı bu bir sorun değildi. Ama nasip işte bunlar hep bir bahane. Yani velhasıl eğer karşıda ki kişide bunu sorun yapmıyorsa kafana takma.

Sizin aranızda fazla bir fark yok sorun etmeyin

Nedense hep kısa erkeklerden hoşlandım .. neden sorun olsun ki eşim benden 6cm kısa hiç sorun olmuyor .

Uzun boylu kadınlar bunu sorun yapar bence zaten boy takıntım vardı bide sevgili de kısa vay ki vay ben çok takarım inanın . Yılda bile bakarım çiftlere dediğim gibi çünkü uzunum diye boy takıntım var

Yaaaa konu hortlayinca bildirim geldi, kendi mesajımı buldum
Kaderin bana oyunu mu bilemiyorum ama şimdiki sevgilim tarama engelli yaaaen sevdiğim aktivite olan saçlarını parmaklarımla lüle lüle yapma işine son vermem gerekti. Ara ara elim gidiyor keline ama ,napiim yılların alışkanlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…