Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Kadınını elde tutmak için şekilleri var ya uğraşmıyorlar, diğerleri beğenilmek için daha ilgili, esprili olabiliyor.

Aynı durumu hep ben yaşıyorum. Bende 178 boyundayım. Ama soranlara 175 diyorum adamlar 180 diyor bi geliyor benden kısa gibi. Kadında boy ve kilo belli oluyor ama erkekte olmuyor. Ve benden kısa erkekler ( hatta zayıf çelimsiz ise daha da beter) bana dünya ahiret bacım gibi geliyor. Bu içgüdüsel olarak böyle bence. O nedenle hiç üzülmem bu durumda o kişiyle görüşmem bir daha çünkü etkilenemem ondan. Biliyorum.

Şimdi ne derseniz diyin aşık olursanız severseniz gözünüz bunları görmez.Kafa yapısından,karakterinden ya da aranızda geçen tatsız şeylerden başka hiçbir özelliği soğutmaz sizi ondan.
Herkesin belli kriterleri vardır gerek dış görünüş gerek statü gerek çekicilik konusunda ama sevgi bu kriterleri yok edebiliyor.

Uyuşuyorsaniz iyi biriyse deneseniz boyu dert etmeyin kesinlikle

İlişkinin ilk başında kafana takılan boy ise ilişkin çokta uzun süremeyecek demek ki bedenine görünüşüne takıldığımız ilişkiler aslında içgüdüsel olarak bizi uzaklaştırıyor ( bir erkek arkadaşım vardı ilk zamanlar çok iyiydik basketbolcu idi bende basketbolcuydum bir kulağı yarımmış fakat hiç farketmedim biri a bizim yarım kulak ilemi anlaşıyorsun diyene kadar o anda kulağına dikkat kesildim 6. Ayımızda ve ister istemez bedenini incelemeye başladım ilişkimde yavaş yavaş değişti uzaklaşmadım uzaklaşmadı ama bir tuhaflık başladı vs. Sonunda başka bir nedenden yollarımız ayrıldı) demem o ki bir insanı dış görünüşü ile inceliyorsan inceleniyorsan ömrü uzun olmuyor veya sağlıklı bir ilişki olmuyor birgün geliyor biri çıkıyor vakit geçirmek onunla herşeyden konuşmak yemeğine salça olmak gibi rahat hissettiğin bir şeyler karşılıklı oluyor biriyle boy bende önemli ondan önemlisi boyun kısa ise olmuyor mesela oraya takılıyor gözüm hep

yorumlar ne kadar da saçma ve düşüncesizce. boyu kısa olmaz diyenler fiziksel görüntü her şeyden önemli diyenlerin boy ve kilolarını sormak lazım :) yahu sevgi böyle bir şey değil. sevgiyi böyle kalıplara sokarak basitleştirdiniz zaten

Kadınını elde tutmak için şekilleri var ya uğraşmıyorlar, diğerleri beğenilmek için daha ilgili, esprili olabiliyor.
isterse dünya yakışıklısı olsun 3 hadi olsun 4 ay sonra hepsi monotona biniyor ilişki o zaman da biraz ağzı laf yapan yer yol bilen erkek arıyorsun yanında yoksa çok çirkin olup da aynı bu şekil hödük olan da çok..

Erkek kilolu olmasın da boy falan sıktıntı değil
kilosu olan bir sevgilim vardı hiç takmazdı kiloyu filan büyük bir sorun yaşamadım onunla ama güzel zaman geçirdim..

Kilo sorun aslinda. Ben normalde kilolu istemem ama bir tane morbid obez derecesinde olmasa da kilolu olan ve gozle gorulur derecede gobegi olan bir sevgilim olmustu.

Yazın iki adım yuruyuş yapalim desek alnı boncuk boncuk terliyordu, tisortu, gomlegi koltuk altlari islanirdi habire ve cabuk yoruluyordu. Yaşimiz da kucuktu yani o zamanlar 20 yoktur. Belki 1 ay filan sevgili kaldik sadece baska seyler de sorun oldu tabi.
Bana sorun geldi bilmiyorum.

yani evet morbid obez gibi aşırı kilo sorun olabilir de benim bahsettiğim sevgilimde aşırı terleme ya da yürümede sorun yoktu fazla kişiden kişiye fark edebilir ya da siz epey gençmişsiniz yaşın etkisi de olabilir.. şu an bakınca çok seviyorsam kilo vermeye yönlendiririm gibi geliyor sonuçta kilo çözümü olmayan bişey değil.

Morbid degildi tabi, başka hicbir sikintimiz olmasa evet kilo vermesini bekleyebilirdim belki. Biz yaşittik neredeyse benden 1-2 yaş buyuktu galiba o yaşta o hali kotuydu.

herkesın kendı kararı ben kilo sevmem sen kısa boy sevmezsin

Canim ben de benzer bir durum yasadim. Once biraz kafam karisti ama sonra sacmaladigimi dusundum. Bu devirde anlasacagin insani bulmak zor. En xon takilacagin sey olsun. Keyfini cikar mutlulugun

Evettt boy cok önemli bence, çoğu erkek zaten bir şekilde herkesi hayal kırıklığına uğrattığı için artık kişiliklerinden umut edemiyorum ilk başta iyi gözükseler bile. O yüzden hayal kırıklığına uğratcaksa da eninde sonunda, uzun boylu güzel ve parasal durumu iyi birisinin kalbimi kırmasını, çirkin kısa birinden tercih ederim. Ama tabi sana kalmış :)

Önemli olan sevmek ve anlaşabilmek..

O biraz da kondisyona bagli aslinda. Ben de siskoyum ama yuruyus gruplariyla trekkinge gidip dag bayir 20 km yuruyup tirmaniyorum. Saatlerce salsa bachata yapiyorum.

Morbid obezlik ayri zaten ama sizin sevgiliniz biraz salmis nasilsa kiloluyum diye

Ayy ne bileyim. Bi kere ön yargimi kirayim demiştim diger özelliklerinden dolayi deneyelim demiştim ne bicim bir sey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…