- 3 Ocak 2021
- 71
- 30
- 45
Kadınını elde tutmak için şekilleri var ya uğraşmıyorlar, diğerleri beğenilmek için daha ilgili, esprili olabiliyor.İlk eşimde akıllı olmasına kapıldım. Iq’su 145’ti. Boyu 183.tü
Şu anki ikinci eşimin iyi kalpli ve eğlenceli olmasına vuruldum. Boyu 175. Ondan başkası beni tekrardan evlenmeye ikna edemezdi.
bekarken best model, personel trainer filan sevgililerim oldu. 188-190 cm, six packsli. ortak özellikleri sıkıcı olmaları. Yok benim protein tozum, yok haşlanmış pirinçim, yok klip seçimim... müşterek hayatlarımız olmadığı için 3 aydan fazla sürmüyordu.
kenan imirzalıoğlu ya da Burak özçivit yerine Cem yılmaz ya da Ata Demireli (uzun ama kilolu) tercih ederdim. Yakışıklı olup, eğlenceli erkek pek görmedim.
Aynı durumu hep ben yaşıyorum. Bende 178 boyundayım. Ama soranlara 175 diyorumMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim
Zaten bananeHayırdır sana ne? Zevkimin kahyasımısın?
Uyuşuyorsaniz iyi biriyse deneseniz boyu dert etmeyin kesinlikleMerhaba kızlar
İlişkinin ilk başında kafana takılan boy ise ilişkin çokta uzun süremeyecek demek ki bedenine görünüşüne takıldığımız ilişkiler aslında içgüdüsel olarak bizi uzaklaştırıyor ( bir erkek arkadaşım vardı ilk zamanlar çok iyiydik basketbolcu idi bende basketbolcuydum bir kulağı yarımmış fakat hiç farketmedim biri a bizim yarım kulak ilemi anlaşıyorsun diyene kadar o anda kulağına dikkat kesildim 6. Ayımızda ve ister istemez bedenini incelemeye başladım ilişkimde yavaş yavaş değişti uzaklaşmadım uzaklaşmadı ama bir tuhaflık başladı vs. Sonunda başka bir nedenden yollarımız ayrıldı) demem o ki bir insanı dış görünüşü ile inceliyorsan inceleniyorsan ömrü uzun olmuyor veya sağlıklı bir ilişki olmuyorMerhaba kızlar
isterse dünya yakışıklısı olsun 3 hadi olsun 4 ay sonra hepsi monotona biniyor ilişki o zaman da biraz ağzı laf yapan yer yol bilen erkek arıyorsun yanında yoksa çok çirkin olup da aynı bu şekil hödük olan da çok..Kadınını elde tutmak için şekilleri var ya uğraşmıyorlar, diğerleri beğenilmek için daha ilgili, esprili olabiliyor.
kilosu olan bir sevgilim vardı hiç takmazdı kiloyu filan büyük bir sorun yaşamadım onunla ama güzel zaman geçirdim..Erkek kilolu olmasın da boy falan sıktıntı değil
isterse dünya yakışıklısı olsun 3 hadi olsun 4 ay sonra hepsi monotona biniyor ilişki o zaman da biraz ağzı laf yapan yer yol bilen erkek arıyorsun yanında yoksa çok çirkin olup da aynı bu şekil hödük olan da çok..
kilosu olan bir sevgilim vardı hiç takmazdı kiloyu filan büyük bir sorun yaşamadım onunla ama güzel zaman geçirdim..
yani evet morbid obez gibi aşırı kilo sorun olabilir de benim bahsettiğim sevgilimde aşırı terleme ya da yürümede sorun yoktu fazla kişiden kişiye fark edebilir ya da siz epey gençmişsiniz yaşın etkisi de olabilir.. şu an bakınca çok seviyorsam kilo vermeye yönlendiririm gibi geliyor sonuçta kilo çözümü olmayan bişey değil.Kilo sorun aslinda. Ben normalde kilolu istemem ama bir tane morbid obez derecesinde olmasa da kilolu olan ve gozle gorulur derecede gobegi olan bir sevgilim olmustu.
Yazın iki adım yuruyuş yapalim desek alnı boncuk boncuk terliyordu, tisortu, gomlegi koltuk altlari islanirdi habire ve cabuk yoruluyordu. Yaşimiz da kucuktu yani o zamanlar 20 yoktur.Belki 1 ay filan sevgili kaldik sadece baska seyler de sorun oldu tabi.
Bana sorun geldi bilmiyorum.
yani evet morbid obez gibi aşırı kilo sorun olabilir de benim bahsettiğim sevgilimde aşırı terleme ya da yürümede sorun yoktu fazla kişiden kişiye fark edebilir ya da siz epey gençmişsiniz yaşın etkisi de olabilir.. şu an bakınca çok seviyorsam kilo vermeye yönlendiririm gibi geliyor sonuçta kilo çözümü olmayan bişey değil.
herkesın kendı kararı ben kilo sevmem sen kısa boy sevmezsinisterse dünya yakışıklısı olsun 3 hadi olsun 4 ay sonra hepsi monotona biniyor ilişki o zaman da biraz ağzı laf yapan yer yol bilen erkek arıyorsun yanında yoksa çok çirkin olup da aynı bu şekil hödük olan da çok..
kilosu olan bir sevgilim vardı hiç takmazdı kiloyu filan büyük bir sorun yaşamadım onunla ama güzel zaman geçirdim..
Canim ben de benzer bir durum yasadim. Once biraz kafam karisti ama sonra sacmaladigimi dusundum. Bu devirde anlasacagin insani bulmak zor. En xon takilacagin sey olsun. Keyfini cikar mutlulugunMerhaba kızlar
Evettt boy cok önemli bence, çoğu erkek zaten bir şekilde herkesi hayal kırıklığına uğrattığı için artık kişiliklerinden umut edemiyorum ilk başta iyi gözükseler bile. O yüzden hayal kırıklığına uğratcaksa da eninde sonunda, uzun boylu güzel ve parasal durumu iyi birisinin kalbimi kırmasını, çirkin kısa birinden tercih ederim. Ama tabi sana kalmış :)Merhaba kızlar
Önemli olan sevmek ve anlaşabilmek..Merhaba kızlar
O biraz da kondisyona bagli aslinda. Ben de siskoyumKilo sorun aslinda. Ben normalde kilolu istemem ama bir tane morbid obez derecesinde olmasa da kilolu olan ve gozle gorulur derecede gobegi olan bir sevgilim olmustu.
Yazın iki adım yuruyuş yapalim desek alnı boncuk boncuk terliyordu, tisortu, gomlegi koltuk altlari islanirdi habire ve cabuk yoruluyordu. Yaşimiz da kucuktu yani o zamanlar 20 yoktur.Belki 1 ay filan sevgili kaldik sadece baska seyler de sorun oldu tabi.
Bana sorun geldi bilmiyorum.
O biraz da kondisyona bagli aslinda. Ben de siskoyumama yuruyus gruplariyla trekkinge gidip dag bayir 20 km yuruyup tirmaniyorum. Saatlerce salsa bachata yapiyorum.
Morbid obezlik ayri zaten ama sizin sevgiliniz biraz salmis nasilsa kiloluyum diye