hayatımın kabus gibi 1 yılı:(

Yazdıklarınızı içim titreyerek bir bir okudum.
O kadar içten yazmışsınız ki sanki ben yaşamışım gibi içime oturdu.
Siz şanslı bir kadınsınız, çünkü aileniz yanınızda size destek.
Hali hazırda bir kez şiddet gördüğünüzü zannediyor olsalar dahi, biliyorlar.
Onlar için bir kez veya defalarca olması inanın hiçbir şeyi değiştirmeyecek yani aileniz iki türlü de aynı üzüntüyü duyacak.
Bu sebepten baştan sona (ilk günden itibaren) yaşadığınız olumsuz herşeyi anne-babanızla paylaşmanızı öneririm.
Bakın ailemiz üzülmesin diye evliliğimize sakladığımız her çirkin ayrıntı, güzel zamanlar için geç kalmamızı sağlıyor.
Üzülsünler, inanın hiçbir anne baba bu üzüntüyü uzun süre yaşamıyor.
Bi süre sonra(diyelim ki şiddetten haberdar oldular ve boşandınız aradan 1-2 yıl geçti), herşey unutuluyor.
Siz aileniz için hala bebeksiniz, sizi koruma refleksleri devam ediyor ve ölene dek devam edecek.
Şiddet gördüğünüzü bilip size kol kanat gerdiklerinde, mutlu dahi olacaklardır, kızımızı kurtardık o yaratıktan diye.
Oğlunuzun o psikopat adamla büyümesine izin vermeyin lütfen, sakın boşanmaktan vazgeçmeyin.
Oğlunuz ve siz çok çok mutlu olacaksınız o yaratıktan uzakta.

Aileniz diğer ailelere örnek olsun. Ellerinden öpüyorum onların. Size sahip çıkmış, destek olmuşlar. Sizi ve çocuğunuzu sevgiyle kucaklamışlar. Cahilce davranmamışlar olgunluk göstermişler. Allah razı olsun onlardan. Eminim aileler sizin aileniz gibi destek olsa güç verse kızına bir çok kadın çile çekmekten hasta ruhlu insanların elinde oyuncak olmaktan kurtulur. İnşallah oğlunuz ve aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel mutlu günler görüsünüz

ay o kadar üzüldüm ki anlatamam.. inşallah bundan sonrası güzel günler senle oğlunu bekler.. ama gerçekten bende diyorum ki burda bi arkadaşda yorumunda aynı şeyi söylemiş.. dayak alışkanlıktır 1 kez oldu bi daha olmaz demeyeceksiniz asla... 1 yapan yine yapar çünkü o gücü kendinde görmüş oluyor... ilk tokatta vereceğiz tepkiyi ki dövülmeye asla göz yummadığımızı bilecek bi erkek... çok üzüldüm ya konu sahibine... baya da sabırlı kadınmış maşallah.. ooo bu ne mücadele beee. ama konu sahibine kızmadım da değil açıkçası... dayağa hiçbi kadın göz yummamalı.. canım eşek miyiz biz insanız dayak yemek için mi yaratıldık... cennet annelerin ayakları altındadır hadisine layık görülen bi kadın bi anne nasıl dayak yer aklım almıyor... çok üzüldüm .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…