- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi blueblacking
Ne kadar çok konuşulmuş gıyabımda..Derin sevmiyormuşum öyle mi? Ne kadar yüce gönüllü insanlarmışsınız öyle maaşallah olamadık sizin kadar ne yazık!Hakaret etmeden, ben şöyle seviyorum çocuğumu böyle tapıyorum diye egolarını tatmin etmeden ,tatlı dille bana doğruyu göstermeye çalışan bayanlar Allah sizden razı olsun.Diğerleri de eğer merak ediyorlarsa çok sevdiğim beni çok seven adam benim mutlu olmamın herşeyden önemli olduğunu söyledi ve çocuklarımızla yeni bir hayat kurmaya karar verdik.Haksız eleştiri ve hakaretleriniz için hakkımı size helal etmiyorum.Zor durumda olan sağlıklı düşünemeyen birine yardım eli uzatmak yerine bir tekme de siz atmaya kalktınız.Önyargılarınız ve sivri dillerinizle size mutluluklar.Allah herkesin gönlüne göre veriyor önünde sonunda..
Ne kadar çok konuşulmuş gıyabımda..Derin sevmiyormuşum öyle mi? Ne kadar yüce gönüllü insanlarmışsınız öyle maaşallah olamadık sizin kadar ne yazık!Hakaret etmeden, ben şöyle seviyorum çocuğumu böyle tapıyorum diye egolarını tatmin etmeden ,tatlı dille bana doğruyu göstermeye çalışan bayanlar Allah sizden razı olsun.Diğerleri de eğer merak ediyorlarsa çok sevdiğim beni çok seven adam benim mutlu olmamın herşeyden önemli olduğunu söyledi ve çocuklarımızla yeni bir hayat kurmaya karar verdik.Haksız eleştiri ve hakaretleriniz için hakkımı size helal etmiyorum.Zor durumda olan sağlıklı düşünemeyen birine yardım eli uzatmak yerine bir tekme de siz atmaya kalktınız.Önyargılarınız ve sivri dillerinizle size mutluluklar.Allah herkesin gönlüne göre veriyor önünde sonunda..
Kendi evladinizin sizinle büyümesi için bir başkasından icazet mi almanız gerekiyordu ki? Hani babası kesinlikle kabul etmiyordu evlendiginizde yanınıza almanızı? Şimdi "kararı" yeni sevgilinizle vermissiniz. Lutfetmissiniz. Zahmet olacak askinizi yaşarken çocuk bakmak. Kusura bakmayın da eksik kalmış icgudulerinizle size ancak zahmet verir annelik.
E madem karar mercii % 50 siz % 50 sevgilinizdi de niye top babasindaymis gibi gösterdiniz? Allah her yavruya % 100 anne % 100 baba nasip etsin. Hormondu, gdo'ydu artık duygularimiza kadar sirayet etmiş.
Helal etmedigin hakkın da senin olsun ayrica. Zaten seninki lazım değil.
Sevgilisini ikna edebilmis sonunda demek. Bıraksın babayı sebep göstermeyi. Zaten çocuğunu vermeyen bir "eski eş"e karşı fazla öfkesiz gelmişti yazdıkları. Neredeyse onayliyor gibiydi. Benim çocuğumu vermeyecek adam, ben normal karsilayacam. Ne münasebet!!! Böyle bir haksızlık için insan dünyayı yakar be.aynen, ben de yazacaktım da of dedim yani
hani baba anlaşmalı boşanmak için çocuğu alırım diyordu? ne çabuk değişmiş kararı...
Sevgilisini ikna edebilmis sonunda demek. Bıraksın babayı sebep göstermeyi. Zaten çocuğunu vermeyen bir "eski eş"e karşı fazla öfkesiz gelmişti yazdıkları. Neredeyse onayliyor gibiydi. Benim çocuğumu vermeyecek adam, ben normal karsilayacam. Ne münasebet!!! Böyle bir haksızlık için insan dünyayı yakar be.
ben tam tersini düşünüyorum
ama detaylı yazamayacağım, bilmeden atıp tutmak olmasın şimdi
Baba değil sevgili aslında mesele cikaran. Bunu mu söylemek istedin? Ben öyle düşünüyorum zaten.
halkımızı görüyorsunuz işte. çocuk sahibi kadınsınız, ömrünüzün sonuna kadar sevdiğiniz insanla yaşamak yasak sanki. insanlar hiç empati kuramıyorlar üzülüyorum. arkadaşım evlat en değerli şey tabii ki ama ya senin hayatın? çocuğun büyüyüp üniversite evlilik derken elinden kayıp gittiği zaman yanında, ölene dek sevdiğin adam olmasın mı? bunları da düşünmek lazım aşk her zaman bulunmuyor kolay kolay. sabır diliyorum size.
halkımızı görüyorsunuz işte. çocuk sahibi kadınsınız, ömrünüzün sonuna kadar sevdiğiniz insanla yaşamak yasak sanki. insanlar hiç empati kuramıyorlar üzülüyorum. arkadaşım evlat en değerli şey tabii ki ama ya senin hayatın? çocuğun büyüyüp üniversite evlilik derken elinden kayıp gittiği zaman yanında, ölene dek sevdiğin adam olmasın mı? bunları da düşünmek lazım aşk her zaman bulunmuyor kolay kolay. sabır diliyorum size.
Baba demeyecek zaten onun bir babası var değil mi. Siz çocugunuzu yanınıza istedikten sonra gerisi kolay. Yeter ki isteyin.. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..