size birşey soracağım ama gerçekten imalı değil
gerçekten soruyorum
sizce bu duygular içten gelmez mi?
içten gelmeden, burada yazılanlar yüzünden alınan bir karar gerçekten ilelebet geçerli olabilir mi?
sizce bu duygular, burada yazılanlarla öğrenilebilir mi?
bugün 7 yaşındaki çocuğu ile bir adam arasında kalan konu sahibi
çocuğunun velayetini alsa
ve o adamla evlense, çocuk onlarla yaşasa, eşiyle olabilecek tatsızlıklarda konu sahibi çocuğunu ezdirtmez mi?
evliliğim bozulmasın, 2. evlilik vs vs diye çocuğu mutsuz etmez mi?
gerçekten bu duyguların, sahiplenmenin tavsiye ile öğrenilebileceğine inanıyor musunuz?
ben inanamıyorum da o yüzden sordum...ben mi çok katıyım diye...
ben konu sahibinin bir anlık gaflete düştüğünü,hayatının erkeğini bulduğunu sanarak elinden kaçırmama psikolojisine girdiğini ve gözüne perde indiğini varsaydım.
bu tür bir seçimi dile getirebilme noktasına nasıl geldiğini de anlamış değilim.
muhtemelen hayatımın aşkı! dediği adam kendi çocuğu yanında olmadıgı için seninki de gelmesin istemem dedi.evleniriz çok mutlu oluruz vs. dedi.o da hayatımı bundan sonra sevdiğim adam ile geçireyim diye bir hayale kapıldı.
ben bu konuda belki de senden bile katıyım.böyle bir seçimi söz konusunun konusu bile yapamam o kadar söyleyeyim.
aşk mış meşkmiş ise gözümde sıfırdır evlat var ise işin içinde.
hergün oğlumun kaşını gözünü öperim uyurken.anam babam eşim kendim dahil evladından sonra gelir.
Allah kimseye acılarını göstermesin, evlatlarımızla sınamasın.
ben bir ana bir evlat,gerisi yalan diyenlerdenim.
ölüm acısını da yaşadıktan sonra aşktır sevgilir diye kendini paralayanlara ise istemsiz olarak çok tepkiliyim.
benim gözümde hiçbir değeri anlamı yoktur.bir adam için asla kendimi parçalamam değil evladımdan geçicem.
benim için evladından vazgeç diyen adamın ise değil karısı olacağım bidaha yüzüne bakmam.
ama belli ki konu sahibi gerçeklik kavramını yitirmiş hafiften aşk sarhoşu.
gözünün açılacağını söylenenlerden ibret alacağını umuyorum.
zira gerçekten kanıma dokundu bu tür bir seçim yapması.
hamilelik te var işin içinde:))hormonlar sağolsun:))