- 17 Haziran 2011
- 807
- 159
- Konu Sahibi guzelgunler777
Ve ailene tuvaletle gecicegini zannetmiyorum sifonu ceksen ve ellerini temiz tutsan yeter :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son yazdığımı okudun mu annem öğrendi zaten nasıl bulastigibi artık hersey çok daha zor ve utanç verici. Her gün yüzüne baktığım insan annem artık ne olduğunu biliyo ve ben kahroldumbence hpv cıksa bile tuvaletten vs bulastı diyebilirsin sonucta hastane ortamındasın kim senin ne yasadıgını nereden bilecek ki. yine de insallah bir sey cıkmaz cok gecmis olsun
Son yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama artık iyileşmek istemiyorum tek istediğim ölmekVe bende sağlık sektöründeyim hastanedem tuvaletten de kapmıs olabilirsin gerçekten.bu arada arkadaşlar ilacın cıkmasında 1-1.5 yıl kaldı.diğer foruma yazdım doktorum gecenlerde dünya jinekoloji kongresine katıldk bikac yıldır (4.yıl) aynı ilaç üzerine calısılıyodu zaten mantarın zehri ve önümüzdeki yıl artık cıkması bekleniyor.Koriolus mrl+ahcc kombinasyonu olucak muhtemelen koriolus mrl yurtdısında çıktı sayılır zaten
Zaten vücudun atabileceginden söz ediliyor ama toplumun ne gizle bakacağı belli. Atmamis olabilir bulasabilir tek kız bu değil ya kendimizi garantiye alalım falan diyecekler. Erkeklerde de çok nadir kanser görülüyomus gorulmese bile kim bilir ne halt yedi de bulasti belli kendi de pis biri ruhu da pis falan diyecekler. İnsanları toplumumuzu biliyosunuz annem bile nasıl davrandı bugün bana yazdım ya yukardaRica ederim. Bak biz araştırırken gördük bu durum toplumda o kadar yaygın ki. Erkeklere bulaşssa bile pek belirti vermiyormuş en fazla bir iki siğil seklinde. Oda dediğim gibi nadir bir durummuş. Bebek olayında da sezeryan öneriyorlar bebeğe bulaşmamış oluyor. Tedavini uzatma okulunu bekleme çok çabuk yayılıyor çünkü. Dediğim gibi 10 dakikanı almaz. Hem tıp çok ilerliyor takma kafana. Sen evlenene kadar neler çıkar.
İşte nasıl risk alınır ki. Ya tam evlendigim gün siğil çıkarsa. Üstelik ben sağlık sektöründeyim ve kendime en iyi es adayının bir sağlıkçı olabileceğini düşünüyorum birbirimizi anlamamız açısından. O da ilk bakısta anlar zaten ve kıyamet kopar. Hem bi de bunun vicdan tarafı var. Üstelik daha önce kimseyle birlikte olmadiysa benden kaptigini anlayacakBen doktorlara sordum ileride eşim olsa bulaşıcak mı diye türkiyenin en iyi doktoruna kadar gittim gittigim doktorlarım hepsi erkekti bu arada eşime söyliyim mi dedim :) hepsi de direk olmasa da erkekse söylemene gerek yok evleninceye kadar ilişki yaşamazsın sonra geçer gider ve erkeklere zaten zarar vermiyo bişey olmaz tarzında konuştu :)
Suan paranoya yapıyosun ben zehir gibi herşeyi bildiğimi zannediyodum bak bir kez yaşadıgım bişeyden başıma ne geldi ki millet neler yapıyo bişey oldugu yok.Kader işte her şerde bi hayır var.Bak benim yakınlarımda kaç kişide varmış hepsi sakladı sonradan ben zorlayınca durumuma üzülü söylediler.Yaşın genc benimde öyle 14-15 doktora gittim ben hepsi 1 senede atlatıcagımı söyledi ki benimki daha kötü bi bölgemde .Tam evlendigim gün cıkarsa diye bişey mi var adam acıp mikroskopla mı bakıcak Allah askına ayrıca bizim yaşımıza gelip cinsel ilişki yaşamayan erkek çok zor.Onlarda siğil bir iki tane jiletle kesmedikleri sürece biri geçmeden cıkıp gidiyo.zarar vermiyo ki onlara.Bende sağlık sektörünün dibindeyim doktorların cogu neyse :)Sonradan anlarsın ne demek istedigimi.Anlamasının imkanı yok aklını kullanırsan anlamaz.Ayrıca bakiresin unuttun mu?Önlemini alıcaksın evlilik öncesi ten teması yok ileri de bişeyler yaşamak istiyosan da korunarak ve ten teması olmadan onu da ayarlayabilirsin.Ki evlilik öncesi o kadar ileri asla gitme bak neler oluyo bize ders olsun.hiçbir şekilde anlayamazİşte nasıl risk alınır ki. Ya tam evlendigim gün siğil çıkarsa. Üstelik ben sağlık sektöründeyim ve kendime en iyi es adayının bir sağlıkçı olabileceğini düşünüyorum birbirimizi anlamamız açısından. O da ilk bakısta anlar zaten ve kıyamet kopar. Hem bi de bunun vicdan tarafı var. Üstelik daha önce kimseyle birlikte olmadiysa benden kaptigini anlayacak
Kahrolmadın.Kaç yaşında kızsın yaptık bi hata pişmanız napalım hepimiz ölelim o zaman benimde ailem var napıyım yani ben çekiyorum sonucta suan hatamıSon yazdığımı okudun mu annem öğrendi zaten nasıl bulastigibi artık hersey çok daha zor ve utanç verici. Her gün yüzüne baktığım insan annem artık ne olduğunu biliyo ve ben kahroldum
Dediklerinde haklısın belki de beni hpv den çok hatalarim uzuyor. Benim hayatım çok yoğun stresli olduğu için gece uyumadigim için istahim olmadığı için iyice yerlesmesinden korkuyorum çünkü annem çok kötü yaptı beni bi deSuan paranoya yapıyosun ben zehir gibi herşeyi bildiğimi zannediyodum bak bir kez yaşadıgım bişeyden başıma ne geldi ki millet neler yapıyo bişey oldugu yok.Kader işte her şerde bi hayır var.Bak benim yakınlarımda kaç kişide varmış hepsi sakladı sonradan ben zorlayınca durumuma üzülü söylediler.Yaşın genc benimde öyle 14-15 doktora gittim ben hepsi 1 senede atlatıcagımı söyledi ki benimki daha kötü bi bölgemde .Tam evlendigim gün cıkarsa diye bişey mi var adam acıp mikroskopla mı bakıcak Allah askına ayrıca bizim yaşımıza gelip cinsel ilişki yaşamayan erkek çok zor.Onlarda siğil bir iki tane jiletle kesmedikleri sürece biri geçmeden cıkıp gidiyo.zarar vermiyo ki onlara.Bende sağlık sektörünün dibindeyim doktorların cogu neyse :)Sonradan anlarsın ne demek istedigimi.Anlamasının imkanı yok aklını kullanırsan anlamaz.Ayrıca bakiresin unuttun mu?Önlemini alıcaksın evlilik öncesi ten teması yok ileri de bişeyler yaşamak istiyosan da korunarak ve ten teması olmadan onu da ayarlayabilirsin.Ki evlilik öncesi o kadar ileri asla gitme bak neler oluyo bize ders olsun.hiçbir şekilde anlayamaz
E benimde öyle oldu ki arkadaslarımdan kimse aramadı bile ailem ilk para vermedi işlem için sonra zorlaya zorlaya aldım gerekirse telefonumu da satarım iki üc haftaya daha rahat olucaksın dedigim vitaminleri al ilk herkes böyle oluyo ben yere kapandım ölmek istiyorum diye paramda yoktu beş kurus agladım her yerime dagıldı ilk herkesin öyle oluyo sonra yavas yavas işte gidiyo gibiDediklerinde haklısın belki de beni hpv den çok hatalarim uzuyor. Benim hayatım çok yoğun stresli olduğu için gece uyumadigim için istahim olmadığı için iyice yerlesmesinden korkuyorum çünkü annem çok kötü yaptı beni bi de
Yani dediğin gibi kısmet bunlar. Elimdeki bi mikroptan bulaşssa bu kadar takmazdim belki. Sebebi ve suçluluk duygum vicdan yapmama sebep oluyo. Sevilmeyi değer verilmeyi haketmedigimi düşünüyorumCanım sana bulaştır demiyorum ki zaten evlenene kadar o kadar ileri gitmesine izin vermiceksin illa ona gerek yok sonucta dimi normali de bu evlilik düşünüyosan bi insanla.Sen evlenene kadar ohooo 2 yıl anca iki yıla da karsındakinden temiz olursun bulaşılık kalmaz evlenince de korunursun eşin olur hastalıkta saglıkta iki üc kıytırıl sivilce cıktı diye (ki o zamana kadar bulasılık kaybolur halamın oldu bulastırmadı) bunu mu şey yapıcak .Ayrıca erkekşer sevince gidip bataktan cıkartıp eşi yapıyoşar tapıyolar o kadınlara da emin ol
E benimde öyle oldu ki arkadaslarımdan kimse aramadı bile ailem ilk para vermedi işlem için sonra zorlaya zorlaya aldım gerekirse telefonumu da satarım iki üc haftaya daha rahat olucaksın dedigim vitaminleri al ilk herkes böyle oluyo ben yere kapandım ölmek istiyorum diye paramda yoktu beş kurus agladım her yerime dagıldı ilk herkesin öyle oluyo sonra yavas yavas işte gidiyo gibi[/QUOTE
Ayrıca niye yerleşsin gençsin 30dan sonrası için tehlikeli 30a kadar vücut atıyo ya kaç doktora gititm herşeyi satıp hepsi de profesör veya docentti türkiyede hpvnin merkezine kadar gittim Hepsi atarsın dediE benimde öyle oldu ki arkadaslarımdan kimse aramadı bile ailem ilk para vermedi işlem için sonra zorlaya zorlaya aldım gerekirse telefonumu da satarım iki üc haftaya daha rahat olucaksın dedigim vitaminleri al ilk herkes böyle oluyo ben yere kapandım ölmek istiyorum diye paramda yoktu beş kurus agladım her yerime dagıldı ilk herkesin öyle oluyo sonra yavas yavas işte gidiyo gibi
Valla annem bugün öğrenince o an ölmeyi düşündüm çantamda 4 hap vardı içecektim öldürmez eve gidince içeyim diye vazgeçtimKahrolmadın.Kaç yaşında kızsın yaptık bi hata pişmanız napalım hepimiz ölelim o zaman benimde ailem var napıyım yani ben çekiyorum sonucta suan hatamı
İyi de agdadan bulaşanda var havuzdan kapanda var cocuguna tırnagımdan geçiren de var bunlar benim bizzat bildigim kişiler onlar napsın .Niyeymiş bi kac sivilce gibi bişey icin mi gecicek bir yıl en fazla bak buraya yazıyorum sonra gelip gülücezYani dediğin gibi kısmet bunlar. Elimdeki bi mikroptan bulaşssa bu kadar takmazdim belki. Sebebi ve suçluluk duygum vicdan yapmama sebep oluyo. Sevilmeyi değer verilmeyi haketmedigimi düşünüyorum
Anne olmak bile utanç verici geliyo. Bu kadar yaptığım pislikten sonra o sorumluluk o güzel duyguyu yaşamaya hakkım yok benim belki bu hastalık geçecek evet ama vicdan azabı utanç hep kalacak benleŞuan herşey kaldıramıcagın kadar ağır gelebilir bende cok agladım senin gibi gece kaça kadar çalışıyorum canımı cıkartıyolar iştahım yok ve zayıfım üzülüyosun sonra geçiyo canım geçicek bana inan geçicek sonra istemesede kalkıcaksın toparlanıcaksın utansanda annene zorlayarak kendini sarılıcaksın sonra gidiyosun gnc multivitamin mega (erkekler icin olanını al daja yüksek vitaminli), solgar zinc picolinate çinko (kesinlikle al doktorum sadece bunu verdi aslında) , aksam için de apikobal alıyosun hayatta neler var kalk ve toparlan biz kadınız anme olucaz ileride güçlü olmamız lazım
Naptin peki neler oldu nasıl atlattin hamile kalmadan önce geçmiş miydi hamile kalınca mi alevlendiHpv... hamileligmde az cektirmedi bana