- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
- Konu Sahibi guzelgunler777
-
Doktorlar net bi tavırla konuştu amaHpv ne hic bilmiyorum yorumlarda okudum biraz ihtimali de olsa kötü bir hastalik mış. Allah yardimcin olsun insallah doktor arkadasin yanilmistir da hpv degildir ama hemen kötü düsünme dünyanin sonu degil bu.
Dur hele sonucu bir al kesin hpv misin bi belli olsnEvet ağda hamam havuz tuvalet falan bunlardan da bahsediliyor ama su an rutinde kabuk edilen cinsel temas. Sorun işte o canım bu hastalık geçmişte kalmayabiliyo geçmiş gibi görünse bile pörtliyebiliyo bi anda
Doktorlar net bi tavırla konuştu ama
Guzel dualarin icin simdiden Allah teala sendende razi olsun ,biliyormusun bende duydugumda aglmistim ne yaparim nasil olur diye ama hep kolaylik oldu normalde gitmekte cok zorlanacagim doktorlara gosterildi farkli insanlar araciligiyla sonuclarim yani Allah teala yardim ediyor mutlaka kolaylik oluyor ama sana diyecegim uzulme olacagi varsa zaten olacak degerlerim yukselmeye başlamıştı en son ama şikayetlerim devam ediyor ,bakalim, biraz gecince bir test daha yaptiririm insaAllah temiz cikar ,moralde onemli her derdin bir caresi var kafama takma bol dua et tevekkul et bilyorsun ol der olurAllah binlerce kere razi olsun sende sağlığına kavusursun inşallah. Şu an ne durumdasin ben de sana dua edeceğim
Allah gerçekten yardımcın olsun..evet sürtünme ve anal sexle bulasabiliyomus sadece degmesi bile yeterli
annem de babam da hasta ve benden hayatta böyle bişey beklemezler yıkılırlar cok kötu olurlar onların kötu oldugunu görunce ben daha cok üzülürüm daha cok alevlenir bu hastalıkve basta cok tepki gösterirler yuzume bakmazlar uzun bi süre Allah razı olsun lütfen cok dua et bana
sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık değil.Çok yakın zamandamı bi ilişki yaşadın.Aşırı üzüntü stresle de olabilen birşey.Ailenle paylaş ve iyi bir araştırma hastanesine git.biliyorum belki buraya yazacaklarıma bi çoğunuz tepki göstereceksiniz ama o kadar caresiz ve bitmiş bi durumdayım ki kendimi son care buraya attım. belki hiç bi faydası olmayacak ama yazmak istiyorum. saglıkla ilgili bi bölümde okuyorum. son sınıf hatta son haftalar diyebilirim. ama bi çok sıkıntılı dersim var su an ne olacagı belli değil fakat hem kendim hem ailem için bi an önce bitirmek zorundayım. bölümüm her zaman zordu ama özellikle son 3 aydır aralıksız staj sınav ders ugrasıp duruyorum. yemek yemeyi unutuyorum. sabahlara kadar ders calısıyorum 2 saat uyuyup okula gidip staja cıkıyorum. hayatım sindan oldu resmen. bundan bi kaç yıl öncede psikolojik tedavi olmustum. yasadıgım ilişkiler yuzunden yoğun pişmanlık ve depresyon yuzunden destek almıstım. şimdi artık herseyin güzel olmasına hazırlanıyodum. bi kaç ay daha sıkıyım dişimi bu eziyet bitecek diyodum. bi ay önce de sürekli takip ettiğim bi saglık sitesinde bi dktorla tanısmıstım. okulum bitsin birbirimi tanıyacaktık ve anlasırsak ben onun yanına atama isteyecektim. bi yandan onunla konusarak okulu halletmeye calısıyodum zor zamanımda destek oluyodu bana. dun eve geldim duşa girdim çıkıp her zamankı gibi ders calısacaktım. genital bölge temizliğini jiletle yaparken 2 kucuk siyahımsı leke farkettim. batık yada yapısmıs bir kıl olacagını dusunup üst üste uzerinden gittim. sonra yıkanıp banyodan cıktım. bi saat kadar sonra lavaboya gittigimde aynı sıyah noktatadan vajinamın ust kısmında bi sürü oldugunu farkettim. gunlerdir ders calısıyorum ve saglıkcıyım. tabi ki ilk aklıma gelen takıntılı da bi yapım oldugu için ve eskiden yasadığım ilişkiler yuzunden cok pişmanlık duydugum için hpv oldu. o an cok kötu oldum. konustugum arkadasım da acil hekimi ve butun hastalıklar hakkında genel bilgisi var. o an onunla mesajlasıyoduk ben gercekten bayılmak üzereydim tansiyonum düştü çok kötu oldum ve hemen ona sordum. jılet kaynaklı kan toplaması olabilecegini korkmamamı soyledi. bugun öğleden sonra kadın doğuma gittim. devlet hastanesine. doktor hpv den şüphelendi bi ilaç tedavisi verdi ona yanıt olmazsa hpv dir dedi. test yapılmasını istedim bakire oldugun için olmaz hele bunları kullan gel dedi. peşinden baska özel bi dr a gittim o da ilk bakısta hpv oldugunu söyledi. test önermem zaten cok pahalı ve belli buyuk ihyimalle hpv dedi. ama bi anda bu kadar fazla cıkması kucuk bi ihyimal de olsa olmayacagını gösteriyo falan dedi. o da diğer doktorun tedavisine uymamı söyledi gecmezse gel dedi. bitik durumdayım. konustugum doktor zaten bunun üzerine bana arkadasca yaklasmaya basladı sırtını dönüp gitmedi ama artık bişey olmayacagını biliyorum. tek paylastıgım kişi o ama onu da mesgul etmek oyalamak istemiyorum bana vaktini ayırıp psikolojimle ugrasmak zorunda değil. aile yapım cok katı. böyle bi duruma cok tepki verirler ve annm de babam da hasta onları da üzmek istemiyorum. hiç bi arkadasımın da bu durumda bana destek olabileceğini düşünmüyorum. ama bu hastalıkla bas etmenin yollar stresten uzak durmak iyi beslenmek iyi uyumak. yani su an hepsi benden uzak olan seyler. üstelik 15 gun sonra tedaviye baslarsam ası lazer ilaç yakma tedavisi falan hiç birini karsılayacak param yok. gercekten cok kötu durumdayım. intihar edemem ama gercekten ölmek istiyorum. insanların yuzune bakamıyorum ailemdem arkadaslarımdan herkesten cok utanıyorum. ve en cok istediğim şeylerden biriydi evlenmek yuva kurmak cocuk sahibi olmak onların mutlulugu için elimden geleni yapmak benim sayemde gözlerinde olusan parıltıları görmek... tum hayallerim saatler içinde yıkıldı ve ben gercekten ölmek istiyorum....
en zor durumlarda en iyi yol Allahın ipine sıkı sıkı sarılmak. başka bir öneri veremiyorum maalesef. hpv den çok korkma. bağışıklığını yüksek tut. sen böyle stres yaptıkça siğillerin çoğalır. iyi beslen, spor yap. bağışıklık güçlenikçe virus pasiflenir. tıpkı grip virüsü gibi, bağışıklığımızın en dip olduğu zamanlarda nükseder hpv virüsü. Bu hastalığı kapmış ama sonradan yenmiş ve çocuk sahibi olan bir tanıdığım var. her yıl smear çektirmeyi ihmal etme.biliyorum belki buraya yazacaklarıma bi çoğunuz tepki göstereceksiniz ama o kadar caresiz ve bitmiş bi durumdayım ki kendimi son care buraya attım. belki hiç bi faydası olmayacak ama yazmak istiyorum. saglıkla ilgili bi bölümde okuyorum. son sınıf hatta son haftalar diyebilirim. ama bi çok sıkıntılı dersim var su an ne olacagı belli değil fakat hem kendim hem ailem için bi an önce bitirmek zorundayım. bölümüm her zaman zordu ama özellikle son 3 aydır aralıksız staj sınav ders ugrasıp duruyorum. yemek yemeyi unutuyorum. sabahlara kadar ders calısıyorum 2 saat uyuyup okula gidip staja cıkıyorum. hayatım sindan oldu resmen. bundan bi kaç yıl öncede psikolojik tedavi olmustum. yasadıgım ilişkiler yuzunden yoğun pişmanlık ve depresyon yuzunden destek almıstım. şimdi artık herseyin güzel olmasına hazırlanıyodum. bi kaç ay daha sıkıyım dişimi bu eziyet bitecek diyodum. bi ay önce de sürekli takip ettiğim bi saglık sitesinde bi dktorla tanısmıstım. okulum bitsin birbirimi tanıyacaktık ve anlasırsak ben onun yanına atama isteyecektim. bi yandan onunla konusarak okulu halletmeye calısıyodum zor zamanımda destek oluyodu bana. dun eve geldim duşa girdim çıkıp her zamankı gibi ders calısacaktım. genital bölge temizliğini jiletle yaparken 2 kucuk siyahımsı leke farkettim. batık yada yapısmıs bir kıl olacagını dusunup üst üste uzerinden gittim. sonra yıkanıp banyodan cıktım. bi saat kadar sonra lavaboya gittigimde aynı sıyah noktatadan vajinamın ust kısmında bi sürü oldugunu farkettim. gunlerdir ders calısıyorum ve saglıkcıyım. tabi ki ilk aklıma gelen takıntılı da bi yapım oldugu için ve eskiden yasadığım ilişkiler yuzunden cok pişmanlık duydugum için hpv oldu. o an cok kötu oldum. konustugum arkadasım da acil hekimi ve butun hastalıklar hakkında genel bilgisi var. o an onunla mesajlasıyoduk ben gercekten bayılmak üzereydim tansiyonum düştü çok kötu oldum ve hemen ona sordum. jılet kaynaklı kan toplaması olabilecegini korkmamamı soyledi. bugun öğleden sonra kadın doğuma gittim. devlet hastanesine. doktor hpv den şüphelendi bi ilaç tedavisi verdi ona yanıt olmazsa hpv dir dedi. test yapılmasını istedim bakire oldugun için olmaz hele bunları kullan gel dedi. peşinden baska özel bi dr a gittim o da ilk bakısta hpv oldugunu söyledi. test önermem zaten cok pahalı ve belli buyuk ihyimalle hpv dedi. ama bi anda bu kadar fazla cıkması kucuk bi ihyimal de olsa olmayacagını gösteriyo falan dedi. o da diğer doktorun tedavisine uymamı söyledi gecmezse gel dedi. bitik durumdayım. konustugum doktor zaten bunun üzerine bana arkadasca yaklasmaya basladı sırtını dönüp gitmedi ama artık bişey olmayacagını biliyorum. tek paylastıgım kişi o ama onu da mesgul etmek oyalamak istemiyorum bana vaktini ayırıp psikolojimle ugrasmak zorunda değil. aile yapım cok katı. böyle bi duruma cok tepki verirler ve annm de babam da hasta onları da üzmek istemiyorum. hiç bi arkadasımın da bu durumda bana destek olabileceğini düşünmüyorum. ama bu hastalıkla bas etmenin yollar stresten uzak durmak iyi beslenmek iyi uyumak. yani su an hepsi benden uzak olan seyler. üstelik 15 gun sonra tedaviye baslarsam ası lazer ilaç yakma tedavisi falan hiç birini karsılayacak param yok. gercekten cok kötu durumdayım. intihar edemem ama gercekten ölmek istiyorum. insanların yuzune bakamıyorum ailemdem arkadaslarımdan herkesten cok utanıyorum. ve en cok istediğim şeylerden biriydi evlenmek yuva kurmak cocuk sahibi olmak onların mutlulugu için elimden geleni yapmak benim sayemde gözlerinde olusan parıltıları görmek... tum hayallerim saatler içinde yıkıldı ve ben gercekten ölmek istiyorum....
Evet doktorlar hele şu antibiyotikleri kullan geçmezse hpv dir ona göre tefavi yaparız dedi aşı falan varmış evet ama ömür boyu taşıyıcı oluyomussun hepatit gibi yani. Biri beni sevse bile bunu öğrenip istememesi çok doğal çok hakli bi sebep benceMerak etdigim icin internetde baktim ve böyle yaziyor (türkcem kötü yurtdisinda yasiyorum sen anla)
Bu hpv virusun bir cok cesidi varmis ve en cok rastlanan iki ceside aşı varmış rahim kanserine dönüsmemesi icin.
Tabiki sende su an öyle bir durum yok. sende arastirmissindir zaten biliyorsundur da belki ama bi yaziyim dedim. Belki faydam dokunur.
Ve ileride bir insan seni severse herseyine ragmen sever zaten. Bu sebepten dolayi istemesse zaten hic sevmemistir
Zaten ben hpv den çok hatalarim için üzülüyorum bu sebeple depresyona girdimKonu sahibi sağlıkçı ben eğitimciyim
Ve senin hpv olma ihtimalin yüzde 50 derken sen nasıl bie sağlıkçı olarak test yapılmadan DOKTORLAR KESIN KONUSTU diyebiliyorsun bunu gerçekten anlamadım
Bunca insan sana test yapılmadan belli olmaz diyor sen hala ısrarla doktorlar kesin konuştu diyorsun ne demelerini bekliyorsun anlamadım ki ? Evet Hpv sin mi desinler ?
Sürekli bakire olduğunu vurgulamışsın kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez ama bu kadar bakireliği vurgulaman biraz tuhaf geldi. Bakirelik sadece bilmem kaç cm' lik zardan mı ibaret ? O zarı yırtılmayan bakire mi ?!
Öyle bakarak anlaşılmaz hpv ! O zaman her mide bulantısı baş dönmesi yaşayana da belirtiler yüzünden test yaptırmadan hamile denilsin
Sence mantıklı mı ?
Okumuş etmiş insansın 30 lira bir yerden kitap vs alacağım diye bul buluştur gidip test yaptır kimse senin kara kaşına gözüne bakıp hpv sin diyemez.
Lütfen hpv değilsen de bir daha ters ilişki gibi iğrenç bir şeyi kendine yakıştırıp yaşamaya kalkma. Belki hpv olmazsın ama ruhun hastalanır. Geçmiş olsun
Sürtünme ile de bulasabiliyo canım. Ve hamam ağda genel tuvalet falan da etkili ama en çok cinsel yolla. Degmedi yeterliBakireysen nasıl bulaşmış olabilir canım anlamadım onu
Bence önce jilet kesiği kan toplaması sandım değilmişBende farketmiştim küçük siyah benler şeklindeydi değilmi çok korkmuştum cildiyeye gittim onların damar olduğunu söyledi deri çok ince olunca o şekilde oluyormuş
Bizim hastaligi mızda en önemli şey moral zaten. Ben o yüzden çok korkuyorum bağışıklık sistemim iyice düşüp stresten iyice alevlenecek diye. Bugün okuldaki bi hocam la konuştum çok iyi bi kadın çok güzel şeyler söyledi biraz kendime geldim. 5 senedir onunla bi iletisimimiz olmamıştı öğrenci hoca ilişkisi bile çok yoktu çok dersimize girmiyodu ama dediğin gibi Allah ne kapılar aciyo onunla konuşup okadar rahatladım ki. Akıla gelmeyecek bi insan.Guzel dualarin icin simdiden Allah teala sendende razi olsun ,biliyormusun bende duydugumda aglmistim ne yaparim nasil olur diye ama hep kolaylik oldu normalde gitmekte cok zorlanacagim doktorlara gosterildi farkli insanlar araciligiyla sonuclarim yani Allah teala yardim ediyor mutlaka kolaylik oluyor ama sana diyecegim uzulme olacagi varsa zaten olacak degerlerim yukselmeye başlamıştı en son ama şikayetlerim devam ediyor ,bakalim, biraz gecince bir test daha yaptiririm insaAllah temiz cikar ,moralde onemli her derdin bir caresi var kafama takma bol dua et tevekkul et bilyorsun ol der olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?