hayatımın en zor dönemi...

Canım evet gerçekten öyle bi ihtimal var ama insanlar hep şüphe ile yaklaşıyor bişey yapmıştır yalan söylüyo diyolar. Ve bence şu an nerden kaptigimin da pek bi önemi yok

dikkat ederseniz bazen dedim . bu yüzden sizden öncesinde her ihtimale karşı onay istenebilir . bence hiç önemli değil sağlık bu. ama siz onay vermezseniz yapılmayabilir. sadece lezyondan değil serviks ca açısından serviksten dökülen döküntüleride almak için vagen içinden alınır örnek .

Evet anladım dediğini ama dna testinde virüsün tipi de belli oluyo ya hani eğer kanser yapan türden çıkarsa sonuçta o zaman smear düşünülebilir diyorum. Tabi ki öyle bi durumda bekaret mi dusunecegim. Ama smear anladigim kadarıyla zaten hem kesin güvenilir değil hem de bekaret riski Var. Onun yerine önce dna testi sonra gerek olursa smear yapılsa nasıl olur sence. Tabi ki ben çok iyi bilmiyorum bunları sen daja iyi bilirsin ama ben bi mantık yürüttüm sadece

siz bunu hastanede yaptırırsanız sadece lezyondan almak istemeyebilirler . rutin serviks duvarına yakın yerden almaktır çünkü. aslında doğrusu da budur . doktorunuzla konuşursanız kabul edebilir belki . ama diyelim lezyondaki kanser yapan riskli tip değil . siz tamamen yok mu diyeceksiniz? ilk etapta içiniz rahat etmiş olur sadece . doktorla konuşup ikna etmeye çalışın . geçmiş olsun tekrar.

Canım kafam o kadar karışık ki hpv mi değil mi riskli hpv mi değil mi smear mi dna mi düşünüp düşünüp duruyorum ama sadece inan kendi kendimi yiyorum dediklerin wvet aklıma geliyo ama elimden bişey gelmiyo yoksa çok haklısın. Test yapmıyolar ki seçenek sunsunlar

Ne yaptın sen ya?
Bak seni rahatlatmak için söyleyeyim ben eşimden başka kimseyle bir şey yaşamamama rağmen ben de de hamileyken hpv çıktı ve smear testi yaptılar sadece. Sonra yaktılar 32 haftalıktım o Zaman. Yani çok korkma bir çok kadında olan bir şey
O değil de sen derslerine iyice çalışıyorsun dimi ?

Evet çok haklısın çok kişide vatmis toplumda yüzde 60 yüzde 70 lerden bahsediliyor ama erkeklerde olsa bile nadir belirti verirmis falan o yüzden yaygın değil sanılıyor. Ama sonuçta bende olduğu artık bi gerçek ve belirtisi olmayan kimse de bende de vardır diye düşünmez. Direk mimlenen bizler oluyoruz. Özellikle de bekar kadınlar ben küçük şehirde yaşıyorum bunlar burda çok önemli şeyler. Biliyorum saçma diş hekimi olacam bunları takmamam lazım falan filan hepsinde çok haklısınız ama insan ister istemez yaşadığı toplumdan etkileniyo. Ve kanser yapma ve büyüdükçe ağrı ve psikojik sorun oluşturduğu için bunlar da insanı mahvediyo. Başkasına bulastirsam benden çocuğuma geçse eşime geçse yada böyle bi eşim olabilecek mi falan gibi şeyler insanın beynini yiyo

Geçmez korkma. Hamile kalmadan önce ya da sonra bir smear testi yaptırırsın hpv hala aktif ise sezeryan doğum yaparsın. Ben 8 aylıktım fark ettiğimde sezeryan doğum yaptım sırf bu sebeple
%90 ında virüs vücuttan 2 yıl içinde atılıyor Yüzde onda ise uykuda bekliyormuş belki sen evlenene kadar atacaksın bile üzme bence kendini

Bende de var hpv , çok abartıyorsun. Nie intihar edeceksin? 6 ayda bir takip ettireceksin benim cocugumda var , sadece normal dogum yapamazsin hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…