hayatımın en zor dönemi...

Arkadaslar şu an çok kötü durumdayım depresyonda olduğum için devamli yeni düşünceler geliyo aklima. Ben şüpheli kişilerle oral sex de yaşadım özellikle kaptigimi düşündüğüm kişiyle. Didem bana hpv 6 olabileceğini söyledi semptomlardam. Agizda da en çok 6 görülüyomus :KK43: kanser ve bulastirma ihtimali daja yüksek ve daha tehlikeliymis. Agizda var mı öğrenmenin bi testi var mı biliyo musunuz lütfen yardım edin. 2 gündür çok halsiz bitkin atesliyim midem bulaniyo devamli kusuyorum Aids falan da mı kaptım yoksa nolur bana yardım edin panik atak krizim geldi :KK43:

off allahım neler olmus :/ annenle olan kısmına yorum yapmayacagım ama bence sen stres ve sıkıntıdan kusuyorsun, surekli aklına böyle seylerin gelmesinin sebebi de depresyon. senin agzında olması ıcın bir belirti var mı o kısmı anlamadım?

off allahım neler olmus :/ annenle olan kısmına yorum yapmayacagım ama bence sen stres ve sıkıntıdan kusuyorsun, surekli aklına böyle seylerin gelmesinin sebebi de depresyon. senin agzında olması ıcın bir belirti var mı o kısmı anlamadım?
Ağzimda şu an için belirti yok ama su an en çok korktuğum aids. En son ilişkim 3 ay önce oldu. Şüpheli ilişkim de oydu. Şu an halsizlik bas ağrısı kirginlik mide bulantısı genital bölgemde lezyon Vat yani hepsi aids belirtisi :KK43: akut primer hiv enfeksiyonu belirtisi yanu :KK43:

Ağzimda şu an için belirti yok ama su an en çok korktuğum aids. En son ilişkim 3 ay önce oldu. Şüpheli ilişkim de oydu. Şu an halsizlik bas ağrısı kirginlik mide bulantısı genital bölgemde lezyon Vat yani hepsi aids belirtisi :KK43: akut primer hiv enfeksiyonu belirtisi yanu :KK43:
bence sen panikten abartıyorsun hic sanmıyorum :KK43: lütfen kendini böyle dusuncelerle harap etme, rasyonel dusununce agzında bir sey olmadıgını kendin söyledin ama bir onceki mesajında kesin varmıs gibi konusmussun, sakin ol bir gercekten bu kadar panik olmana gerek yok aids oyle basit bir sey mi lütfen yapma böyle kendine cok yuklenıyorsun

genital bölgede lezyon olan herkes aids mı olacak, sende hpv var diye simdi hassastır orası lütfen baska seylere yorma.

genital bölgede lezyon olan herkes aids mı olacak, sende hpv var diye simdi hassastır orası lütfen baska seylere yorma.
Canım akut primer aids belirtileri yaz internete süre ve semptomlar hersey tutuyo. Genelde 1-6 hafta ama 3 -4 ay da sürebilir ortaya çıkmasi diyo. Ates halsizlik mide bulantısı yapar diyo genital bolgede lezyon yapar diyo kas ağrısı yapar diyo baş ağrısı yapar diyo hepsi VaRR hepsi

Sakin ol bu şekilde okulunu da bitiremezsin ,bak benim bir tane konum var ,bende senin gibi korkmuştum günde tam 6 dr,gitmistim siğil demişlerdi ama et beniydi kendi kendimi tedavi ettim ben ,sonrada üşenmedim o dr,lara tek tek gittim hesap sordum

Kad8n aile sağlığı merkezleri var sanırım 153 den randevu alıyorsunuz ucretsiz tarama testleri yapıyorlar

Halsizlik,kusmanda,stresten hep

Aids testi.ide kan yoluyla yapılıyo
Eliza testi adi

Korkma mantarda olabilirsin,et benide

Aids için bakire olmaman tamamiyle defalarca belki onun sıvısının senin içindeki hücrelerle temas etmesi gerekiyo bu da yüzbinde bilmem kac bulası saglıyo çok zor

Hpv deri hastalıgı deri üstünden gecer hivde direk kan dolaşımına karışması ve o an o kişinin sıvısındada vücudunda nadir bulunan hiv virüsünden bir tanesi olması lazım ve akut ataklar üc ay sonra gözükmez

Bu arada Gardasil aşını hemen ve hemen ol ! başlangıcta olursan cok faydasını görürsün.Ve doktoruma sordum erkeklerde aşı olabiliyor.Söylemek zorunda değilsin tedavi olduktan sonra önlemini al için rahat etmicekse dedi.Ve illa tedaviden sonra söylücem ısrarla diyosan da aşı yaptırırsın eşine evlenince veya öncesinde olur dedi.Ayrıca aşı için ben gardasili taa kücükken cocuklarıma yaptırdım güvenilir dedi.Smear almalarına gerek yok! Kızlıgın bozulmadıgı icin rahim agzına giriş söz konusu degil tedavini olup bir an önce yaymadan lazer veya koterle yaktırırsan bi skıntı olmaz.Kötü olan cinsi rahminin içine tutunur siğil cıkarmadan bekler.Nokta nokta dagınıksa büyük iht 6 veya 11dir onunda aşısını yaptırırsan hem nüksün azalır hem de ileride illa eşime geçirdigim bütün hastalıkları tedavi olmama ragmen söylicem diyosan aşısını olur o da.Grip gibi düşün gripte semptomlar hafifken aşı olursan aşı iyileştirmez ama hafif geçirmene ve bittikten sonra o sene bir daha grip almamanı saglar.Bu ilaçın koruyulucugu net olarak 5 yıldır

Ayroca biri ay hpv kadar kötü degilmiş herpes var bende de demiş.Herpes daha tehlikelidir cocukta menenjit ve ani fataliteye neden olabilir eger aktifse sezaryan gerekir ona da .Herpes sinirlere yerleşir hpv o kadar derine inmaz herpes sinirlerde oldugu için bağısıklık sisteminin onu görmesi daha güctür.

Sakin ol bu şekilde okulunu da bitiremezsin ,bak benim bir tane konum var ,bende senin gibi korkmuştum günde tam 6 dr,gitmistim siğil demişlerdi ama et beniydi kendi kendimi tedavi ettim ben ,sonrada üşenmedim o dr,lara tek tek gittim hesap sordum

Kad8n aile sağlığı merkezleri var sanırım 153 den randevu alıyorsunuz ucretsiz tarama testleri yapıyorlar

Halsizlik,kusmanda,stresten hep

Aids testi.ide kan yoluyla yapılıyo
Eliza testi adi

Korkma mantarda olabilirsin,et benide
2 kucuk nokta idi benim gördüğüm siyah gri kahverengimsi. Sonra jiletle temizlik yaptım bi sürü oldu. 1 saat içinde hepsi bi sürü çoğaldı. Sonra daha hic artma olmadı. Buyumediler de öylece kaldı. Ama 2 Dr da hpv dedi. Elisa yaptircam yarın fırsat bulursam

Bu arada Gardasil aşını hemen ve hemen ol ! başlangıcta olursan cok faydasını görürsün.Ve doktoruma sordum erkeklerde aşı olabiliyor.Söylemek zorunda değilsin tedavi olduktan sonra önlemini al için rahat etmicekse dedi.Ve illa tedaviden sonra söylücem ısrarla diyosan da aşı yaptırırsın eşine evlenince veya öncesinde olur dedi.Ayrıca aşı için ben gardasili taa kücükken cocuklarıma yaptırdım güvenilir dedi.Smear almalarına gerek yok! Kızlıgın bozulmadıgı icin rahim agzına giriş söz konusu degil tedavini olup bir an önce yaymadan lazer veya koterle yaktırırsan bi skıntı olmaz.Kötü olan cinsi rahminin içine tutunur siğil cıkarmadan bekler.Nokta nokta dagınıksa büyük iht 6 veya 11dir onunda aşısını yaptırırsan hem nüksün azalır hem de ileride illa eşime geçirdigim bütün hastalıkları tedavi olmama ragmen söylicem diyosan aşısını olur o da.Grip gibi düşün gripte semptomlar hafifken aşı olursan aşı iyileştirmez ama hafif geçirmene ve bittikten sonra o sene bir daha grip almamanı saglar.Bu ilaçın koruyulucugu net olarak 5 yıldır
Diğer forumda bi kişi tıp 16 olduğunu ve siğil çıkardığını söylemişti ama :KK43: ve aynı anda bi çok tipe sahip olabiliyomussun ogrenmenin tek yöntemi de smear. Normal genital derideki hpv dna testinde evet 6 ya da 11 çıkacak ama bu rahmimde 16 falan bulunmadığı anlamına gelmeyecek ve bunu ogrenmenin tek yolu smear. Bunu bana bi dr söyledi özel mesajda.

Ayroca biri ay hpv kadar kötü degilmiş herpes var bende de demiş.Herpes daha tehlikelidir cocukta menenjit ve ani fataliteye neden olabilir eger aktifse sezaryan gerekir ona da .Herpes sinirlere yerleşir hpv o kadar derine inmaz herpes sinirlerde oldugu için bağısıklık sisteminin onu görmesi daha güctür.
Hayır bana doktor söyledi en kötüsü hpv dedi

2 kucuk nokta idi benim gördüğüm siyah gri kahverengimsi. Sonra jiletle temizlik yaptım bi sürü oldu. 1 saat içinde hepsi bi sürü çoğaldı. Sonra daha hic artma olmadı. Buyumediler de öylece kaldı. Ama 2 Dr da hpv dedi. Elisa yaptircam yarın fırsat bulursam

Ama ilişkin yeniymis ,bu virüs varsa aids eğer çok uzun yollar sonra cikiyo diye biliyorum birkaç yıl sonra mesela 3 yıl

Sanmıyorum ya aids olduğunu

Evlenmeyi çok istiyorum ama kim kabul eder ki böyle bişeyi. Evet kesinlikle yalan söyleyip gizleyemem ama kimse de istemez böyle. Hayır o hpv olduğunu bilmiyodum ama doktorlar hpv bu dedi

Canım tedavi olduktan sonra evlenmende bir mahsur yokki . Ayrıca sadece bir doktora başvurmuşsun . Başka bir doktora da git kesin teşhisi koysun diğerlerinin de dediği gibi test yapmadan teşhis koymuş doktor sana direk bakarak evet hpv demekle olur mu korkma bence bir uzmana danış. Özel hastaneye gidebilirsin.

X