Hayatımın en zor 15 günü

Konu Sahibi çok üzüldüm eşinizin tepkisini okuyunca. Bakın kırmak istemediğimiz adam bu. Ve emin olun sizin şu yaptığınızın binde birini yapmazdı. En azından yaptıklarınızın kıymetini bilseydi eminim size o bile yeterdi. Yapmayın lütfen. Anneniz sizi onların hizmetçisi olun diye yetiştirmedi. Eşinize çok sinirlendim. Sussam daha hayırlı olacak

Alnından öpülecek kadınsın vesselam... Bi kaşık suda boğasım geldi o kayınvalideyi . Tam bir gebeş!

Eşim üzülmesin demişsiniz. Tamam basit konularda hak veririm buna. Elmayı mutfak lavabosunda gormussunuz takilmaz. Balkonda cay tabagi mevzusu takilmaz. Hadi yemek takiminada takilinmasin. Hadi pikeyi cikarmis sermis neyse deyip gecilir.
ama el ayak tutuyo saglan iki insan, uc gun misafirlik tamamda kışı geciririm ne demek.
esinizle araniz bozulmasin diye soylemiyorsunuz ama zaten boyle devam ederse sizin psikoloji bozulacak ileridede illa esinizle araniz bozulacak.
Daha bismillah ilk kalmada sizde şarteller atmış. Bu ısınma turuydu. Ileride iyice alissinlar sizde trafo falan kalmiycak.

Siz ne kadar izin verirseniz o kadar huzurunuz kacar. Bastan guzelce bu duruma el koyun. Yoksa gitti gider. Bune boyle. Okurken sinirlendim.

Ne sanıyosun yaranacağını falan mı? Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.Aman eşim kırılmasın aman misafirperverliğim bozulmasın ohooooo_Onlar sülalace yerleşir ve yaz kış kalır merak etmeyin.Aman ses çıkarmayın kimse kırılmasın.:KK70:

Sen baştan çok taviz vermişin sesini çıkarmamakla hata etmişin tepene çıkmışlar onlada kalmamış birde kışın kalma meselesi hiç hoş degil 4 aylık yeni gelin evinde aferdersinde g..t kadr evde utanmaları lazım kov gitsn:)

KV ve ailesiyle kesinlikle mesafeli olmalısın. Hem anlamadigim bişey var kV yatak örtünu bile değiştirirken sen nasıl tepki vermiyorsun.üstelik onlar sana gebeyken !!!
Ve hatta havlulari kapılarına asarken ben böyle şeyleri sevmiyorum diyemiyormusun ? ? Bu kadar ezilmeyi seçmek neden....

Bu arada eşine bunları anlatmayarak iyi sabretmissin.anlat bacım anlat bilsin.sonra annesi iyi sen kötü olursun....seni sahipsiz zannetmelerine izin verme..

Eşin senden beklemediği bir şikayet duyunca öfkeyle konuşmuş. Dönüp özür diler. Eşine olan aşkın senin gözünü köretmiş, annesine olan aşkıda eşinin gözünü köretmiş (anneye aşk diye benzetme yaptım yanlış anlaşılmasın)

Kayınvaliden olucak dengesiz baktıki sen onlara hizmette kusur etmiyorsun,sesinde çıkmıyor oh ne ala kışında yazıda çıkartır hazır yediği önünde yemediği ardında seni saf bulmuş iyi niyetin kullanılıyor annen seni kv zadelerin sülalesine hizmet etsin diye büyütüp gelin etmedi ne demek ya 4 aylık gelinsin sende eşyalarınızda kullanıluyorsunuz lütfen aklını kullan dişli ol kv belasından kurtul mesela sende annen gillilere git kal en azından onların hizmetini yapmış olursun , çok özledim annemi de kal bakalım senin yokluğunda kv defolup gider ....

Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.

Allah ım yardımcın olsun,
öncelikle geri vites yapma. eğer annesi için senden vazgeçecekse bırak geçsin. çocuğun yok haliyle kaybedeceğin fazla bişey de yok.
annenin evine gitmen mantıklı .
face bir söz var eğer sen eşini köle yaparsan kölenin karısı olursun, eğer sen eşini kral yaparsan kralın karısı olursun...
aynısı erkekler için de geçerli, eğer eşiniz sizi hizmetçi yaparsa kendisi ne oluyor...(bunu tamamen örnektir)
geri vites yapmayın eğer ben bana bu değeri veriyorsan bende buyum ve böyle yapıyorum nokta...[/QUOTE]

Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.
Bak işte dediğime gelmiş olay. Başından beri taviz verdiğin için artık söz hakkın bitmiş canım. Bunu tekrar kazanmaya bak. Ne demek ya annem gelir evde istediğini yapar. Öyle bir dünya yok. Bu kadar fedakar dediğin koca nasıl böyle cümleleri kuruyor hayret..
Bir de neden sadece misafir konusuna girdinki. Hazır konu açılmışken hepsini söyleyip birçok yönden haklı olduğunu göstermen gerekiyordu.
Bir de kızlar, eşlerinizle özellikle aile hakkında tartışırken mutlaka arada iyi cümleler de kurun. Evet şunu şöyle yapması iyi belki bu şöyle yapmasını haklı çıkarmaz gibi..

Umarım en kısa sürede herşey yoluna girer

Ben o kvyi değil eşim tüm dünya aşkına gene çekmem kapıya koyardım... ne dayanıyorsun bu kadarına başta neye susarsan o kadar tepene çıkarlar.... söyle eşine göndersin hizmetçi misin bakıcı mısın? Ay çıldırdım okurken

Canm ben kayınvalide kayınbaba görümceyi 3 ay misafir ett ett halen gitmeye niyet yoktu ama artk suratimdan etkilnp gittiler :)

Ay canim gercekten.cok uzuldum. O kadar fedakarlik kimseye degmez. Ilk basta misafirperverligine hele hayran.kaldim. asla o kadar sabirli olamam ben. Çocuk da yok neden.bu kadar fedakarlik yapasinki deger mi. Degmiyor bence. Sana ayril vs diyemem ama burnu surtmeli biraz

bu hayata onlara hizmet etmek için mi geldin yaa bu ne böyle ahh kimse kırılmasın vah kimse üzülmesin sen stresten hastalık sahibi ol eşinin senden önce bunu düşünüp hadi size güle güle demesi lazım ailesine o an tepki veremediğiniz için şuan da birşey söylemekte nasıl olur bilemedim rabbim ilerde sen gibi iyi bir gelin nasip etsin bana

Neden eşim üzülmesin diye taviz veriyorsunuz ki? Bırakın üzülsün o sizin üzüleceğinizi düşünüyor mu acaba? Evden gitmeyin, sırayla her eşyayı eski yerine getirin kayınvalidenize de bu evin hanımı benim benim istediğim dışında bir şey yapılmayacak deyin. Kışın kalma mevzuna gelince de biz yeni evliyiz, lütfen saygı gösterin diye çıkışın. Yazık günah...

4 aylik gelinken bizde suzum suzum suzuluyoduk,bosver bu anlsyisli,esi kirilmasin diye amuda kalkan hanim kiz rollerini.bizde boyleydik boyle olmakdan yarar gelmiyor insana, esinle konus.hersey bastan oluyo, taviz tavizi doguruyor.denenmistir, tecrube ile sabittir..kendinden bu kadar õdun verme o kv seni cig cig yer bu cok bariz..esinle konus

X