Hayatımın en zor 15 günü

Yazdıklarınızı okurken artık dayanamadım ağladım :KK43: Eşim daha iyi şartlarda yaşamamız için çok çalışıyor ve çok yoruluyor. Bu yüzden ona kıyamıyorum. Birbirimiz için fedakarlıklar yapıyoruz ama ilk defa bu kadar ağır geldi. Yine de içime attım. Bu akşam eşimle konuşmayı düşünüyorum umarım yanlış cümleler kurmam.
kur bacım yanlıs cumleler kurkı anlasın.... kv yatmakta neymıs allahıö

Bir sey merak ediyorum. Turk kadini bu KKda anlatilan evlilik adi altinda 1001 cesit korku filmini bilmezlikten mi geliyor da kizlarina evlenmeleri icin baski yapiyorlar, y ada kizlarin haberi olmadigi icin mi bu kumari oynayip ya mezarda buluyorlar kendilerini, ya hastanede ya da mahkemede... Kadin kismisi hepten mazosist ya da kendine guvensiz de mi birlik beraberlikle bu sistemi dizlerinin ustune indiremiyoruz? Ne olur birisi aciklasin bana!!!

Ben sizi ayakta alkışlıyorum :KK9::KK9:
bu kadar iyi niyet ve bu kadar sabır bravo ben olsam demiycem kesinlikle olamam eşim için dahi olamam
son msj larda ise eşinizin ne kadar hödük olduğunu gördük pess sizin kıyamadığınız eşinizin yaptığına bakın keşke daha önce konuşsaydınız kesinlikle taviz vermeyin eşinize çok çok ayıp etmiş sizi destekleyeceğini sandım bende yazdıklarınızdan

Üzüldüm cidden.
Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez.
Bence,tam çaylar tepsideyken başınız dönsün ve mümkünse kv tarafına doğru düşüverin.
Hem gerçekten hasta olur hastaneye gittiğine değer hem de eşiniz sizin ne kadar yorulduğunuzu belki fark eder.:KK62::KK62::KK62:

Ben sizi ayakta alkışlıyorum :KK9::KK9:
bu kadar iyi niyet ve bu kadar sabır bravo ben olsam demiycem kesinlikle olamam eşim için dahi olamam
son msj larda ise eşinizin ne kadar hödük olduğunu gördük pess sizin kıyamadığınız eşinizin yaptığına bakın keşke daha önce konuşsaydınız kesinlikle taviz vermeyin eşinize çok çok ayıp etmiş sizi destekleyeceğini sandım bende yazdıklarınızdan
Esi hem saygisiz hem de kendini bulunmaz hint kumasi sanan anasinin gozu bir magara adami. Adam klinik bir Oedipus Kompleks vak'asi.

:KK43::KK43::KK43:
Üzüldüm cidden.
Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez.
Bence,tam çaylar tepsideyken başınız dönsün ve mümkünse kv tarafına doğru düşüverin.
Hem gerçekten hasta olur hastaneye gittiğine değer hem de eşiniz sizin ne kadar yorulduğunuzu belki fark eder.:KK62::KK62::KK62:
O kadar aklım olsaydı keşke şuan bu durumda olmazdım

Oha be kardeşim .. Buna sabır mı denir peyganber misin denir tövbe estf.....

Arkadaşım inceden laf sok anladım 4 aylık evlisin yenisin ama sok iğnele çok kişi olduk beliniz tutulur orada yatamazsınız burada şöyle rahat edemezsiniz vs vs ..

Eşini yatak odasına al gece sokula sokula konuş ki yumuşak olsun de söyle

Hayatım evimiz çok kalabalık başımın üstünde hepsinin yeri var ama daha gelip kalıcam diyorlar de , eşyamız tam değil ben çook yoruluyorum sen çok kırmadan konuşur musun dönsünler artık gibi gibi sen bilirsin işini . .

Söyle ya .. Bu nedir kardeşim.

o zaman sende anneni babani ebeni dedeni eve topla,gunlerce sizde kalsinlar,annen baban esinin ozel alanina tecavuz etsin bak bakalim anneye ses cikmaz bizim adetlere gore diyebiliyor mu!
cok sinir bozucu duruma sokmus seni esin.
anneye saygisi guzel ama esini ezecek kadar gozu kor ise esinin,burnunu bi guzel surtmen gerek yoksa isin bu adamla cok zor.

Kv ile muhatap olma bence eşinle ciddi şekilde konuş böyle bir saçmalığa katlanamayacağını anlat.

Eşin müdahale etmezse yine kv ile yüz göz olma hasta numarası yap yataktan çıkma.

Kv laftan anlayacak biri gibi görünmüyor ne desen kar etmez belli sen çok cadaloz biri gibi gelmedin bana kv ile diyaloga girersen kv daha da üste çıkar sen suçlu olursun.

Sinsi davran ve onları bir an önce postala canına yazık...

Aaa erkeğin annesiyle kadının annesi bir olur mu. Karısını bu kadar ezen adamın kafası böyle çalışır
o zaman sende anneni babani ebeni dedeni eve topla,gunlerce sizde kalsinlar,annen baban esinin ozel alanina tecavuz etsin bak bakalim anneye ses cikmaz bizim adetlere gore diyebiliyor mu!
cok sinir bozucu duruma sokmus seni esin.
anneye saygisi guzel ama esini ezecek kadar gozu kor ise esinin,burnunu bi guzel surtmen gerek yoksa isin bu adamla cok zor.

Şu kafayla evlensem bile 3 ayda boşanırım zaten:KK69:

Kp ye de sepet havası çalarım kv nin de oğlunu kucağına verir tekmeyi kordum ben olsam:KK75:

O öyle olmuyor işte. Ben dediğiniz o kafayla evlendim. Hala da evliyim:) ben kimsenin hizmetçisi değilim. Bu eve Cümbür Cemaat kimse doluşamaz. Kayınvalidem geldiyse ben ne yapıyorsam eşim de yapacak. Yayılıp oturmak yok. Tüm bunlara rağmen oldukça kıymetliyim. İşte kadın değerini bilirse herkes bilir. Benim kayınvalidemin evi yol geçen hanı. Her gelen orda kalıyor. Nişanlıyken bu ne böyle ya dedim. Ben böyle şey istemem. Kimse Otel gibi kullanamaz evimi. Sonuç kayınvalidem beni çok sever.
Eşim ve eşimin ailesi ile aram çok iyi Allahıma şükür. Emin olun kurallarınız varsa daha kıymetli olursunuz

O öyle olmuyor işte. Ben dediğiniz o kafayla evlendim. Hala da evliyim:) ben kimsenin hizmetçisi değilim. Bu eve Cümbür Cemaat kimse doluşamaz. Kayınvalidem geldiyse ben ne yapıyorsam eşim de yapacak. Yayılıp oturmak yok. Tüm bunlara rağmen oldukça kıymetliyim. İşte kadın değerini bilirse herkes bilir. Benim kayınvalidemin evi yol geçen hanı. Her gelen orda kalıyor. Nişanlıyken bu ne böyle ya dedim. Ben böyle şey istemem. Kimse Otel gibi kullanamaz evimi. Sonuç kayınvalidem beni çok sever.
Eşim ve eşimin ailesi ile aram çok iyi Allahıma şükür. Emin olun kurallarınız varsa daha kıymetli olursunuz

Vallahi evimizin çiçeği ben çok eyvallahsızım erkeğim gönlümü hoş etsin kafasındayım:KK50: Kafamı bozan sepet havasını çalar :KK71: Senin teorine göre en mutlu evliliği ben yapicim demektir :nazar:

Bir sey merak ediyorum. Turk kadini bu KKda anlatilan evlilik adi altinda 1001 cesit korku filmini bilmezlikten mi geliyor da kizlarina evlenmeleri icin baski yapiyorlar, y ada kizlarin haberi olmadigi icin mi bu kumari oynayip ya mezarda buluyorlar kendilerini, ya hastanede ya da mahkemede... Kadin kismisi hepten mazosist ya da kendine guvensiz de mi birlik beraberlikle bu sistemi dizlerinin ustune indiremiyoruz? Ne olur birisi aciklasin bana!!!

Ne hizmet ederim ne boyun eğerim ne de sabrederim. Kadınlar kıymetlerini bilmiyor ki. Erkeğe hizmet hürmet normal görülüyor. Yazık

Ne hizmet ederim ne boyun eğerim ne de sabrederim. Kadınlar kıymetlerini bilmiyor ki. Erkeğe hizmet hürmet normal görülüyor. Yazık

Aynen. Böyle diyince de eskikafalı akrabalarım yüzüme cins cins bakar :KK70::KK70::KK70:

Kıllı, göbekli, cinsiyetçi herife hizmet edicem yetmedi bir de anası danası ?? Yok daha neler:KK75::KK75::KK75:

Vallahi evimizin çiçeği ben çok eyvallahsızım erkeğim gönlümü hoş etsin kafasındayım:KK50: Kafamı bozan sepet havasını çalar :KK71: Senin teorine göre en mutlu evliliği ben yapicim demektir :nazar:

Aynı kafadayız. İnan daha değerli oluyorsun. Asıl senin gibilerin evlenmesi gerek. Ve kesinlikle adam gibi biriyle. Kadını da insan gören biriyle

Aynen. Böyle diyince de eskikafalı akrabalarım yüzüme cins cins bakar :KK70::KK70::KK70:

Kıllı, göbekli, cinsiyetçi herife hizmet edicem yetmedi bir de anası danası ?? Yok daha neler:KK75::KK75::KK75:

Bu böyle gelmiş böyle gider sen mi değiştireceksin ya da ne uçuk fikirlerin var diyenlere dolu etrafım. Kimse değişmesin umrumda değil ama kendi fikirlerinize göre yaşamayı da bekleyemezsiniz benden diyorum. Milattan önce kalmış saçma sapan düşünceler. İşin tuhafı onlar bize ayak uyduracağına bizden bekliyorlar

Bu böyle gelmiş böyle gider sen mi değiştireceksin ya da ne uçuk fikirlerin var diyenlere dolu etrafım. Kimse değişmesin umrumda değil ama kendi fikirlerinize göre yaşamayı da bekleyemezsiniz benden diyorum. Milattan önce kalmış saçma sapan düşünceler. İşin tuhafı onlar bize ayak uyduracağına bizden bekliyorlar

Ç
A
K
A
L
S
I
N
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Yok artik daha neler ya... Esimin ailesi.ne hicbir zaman saygisizlik yapmam elimden geldigikadar hurmet eder .en gizel sekilde agirlarim ama herkesde yerini bilicek ne demek. Benim duzenimi bozman kimsenin boyle bi hakki yok tabak orda bardak burda .. Yok boyle bi dunya .. Birde kisi burda gecirelim demesi digalgaz parasinida sana kitleme derdinde .. Sen esine diyceksinn cok yoruldum hic otirmadim suram agridi buram agridi vs.. Oda anlasin yoruldugunu.. Annenler ne zaman gidiceklermis diye lafa basla sobucta side yeni evlisiniz

X