Hayatımın en zor 15 günü

canım kusura bakma da bütün bunların adı sabır, sevgi, saygı değil. bal gibi de sinmişlik ve taviz. taviz tavizi getirir unutma. bir an önce üslubunu da ayarlayıp net bir şekilde bunun böyle devam etmesini istemediğini eşine söylemen lazım. ne demek yaa kv ile aynı yatakta yatmak? eşin nasıl gidiyor, bu insanlar görmüyor mu ne kadar yerin var? aynı şehirde olup kalmak ne demek ya? kahvaltı konusu da aynı şekilde, senin davet etmediğin evine misafir kv nin davetiyle nasıl olup da gelebiliyorlar? baştan sona falso! saygısız bir tutum, kendine neden saygısızlık ettiriyorsun? kv söylediğinde kusura bakmayın davet etmek istersem kendim ederim deyip kesin bir dille reddetmen lazım. bu insanlar sülalecek hadsiz ve hadsiz insanlar durmaları gerektiği yeri bilmezler, istedikçe isterler. sen her şeyi sineye çekersen olay büyüerek devam eder.

ben asla kabul etmezdim kusura bakma ama fazla tavizkarsin yeni gelinsin sen onlar anlayissizsa esinle konus ayarlarini versin

iyi de kv ye sandalye alınabildiği mesajını neden verdin ki

çağırırsa kalabalığı

içerden ofis koltuğunu getirir

köşeyi de masaya doğru çeker sığışmaya çalışırdın

sandalye siparişi vs bana uç işler gibi geldi

memnun etmek zorunda değilsin kimseyi

ama kullanmaya kıyamadığım takımı kullanmış vs konusunda da kendini törpüle

o takımlar misafir kullansın diye alındı hem de nereden bilsin yani

pike havlu vs tırıl kv örneği ve hiçbir şey yapmadın diyorsun ama ben yaptım da sen kullanmıyorsun mesajı

bir de eşin madem homeofis çalışıyor o kadar kişi nasıl kalınacak, işi nasıl yapıyor bu hengamede

sonra yatma konusu da bana garip geldi

serin yere iki kat yorgan ofise olsun size yatak

dede orda kv kp salonda siz de yatak odasında

Esine askim bu kis annemler(kv ) bizde kalacakmis daha buyuk bi eve cikalim de

Uff bu nedir ya
Allahim ne sabir varmis sende bir an once esinle konus Allah yardimcin olsun canim...

Kv de kapi dinliyor olabilir senin sabrini zorlayip kavga cikaracak sonra da ogluna gordunmu bak karin i diyecek sakin oyuna gelme

Sizin taraftan da birileri gelsin zaten kavga kıyamet kopar herkes dağılır
Iyi bir fikir degil bi anlik birseyle yuvalari bile tehlikeye girer konu sahibi taviz vermeden ama sabirla beklesin bu arada esiyle de konussun kirmadan sakince

Okurken şok oldum. Ama ev karıştırma konusunda henuz benım kayınvalıdeme yetısememıs. Sızın yapacağınız sey net bı tavırla hem esınıze bu durumu istemediğinizi belirtmek.

Bazen bazı insanlara iyilik yaramaz keşke bunu bi anlasanız.Dünya böyle pespembe ay ben iyi olayım hanımefendi olayım aman kimseyi kırmayayım o zaman herkes iyi olur gibi bir yer değil.Adamına göre muamele etmek gerekir.Şimdi bu insanlar sizi denemişler ve siz de surat yapmadım ağırladım diyorsunuz.Ve yaptığınızın da iyilik olduğunu zannediyorsunuz.Keşke enayilik olduğunun farkında olsanız ve insanların sizi kullandığının.

Maddi olarak iyi durumda olmalarına rağmen evlatlarına iyi bir yaşam sunmayan anne babaya ben bir bardak suyu bile surat ederek veririm.Hatta çok üstüme gelirse o suyu da vermem.Bu beni kötü biri mi yapar acaba?Evet belki yapar belki kötü olurum hanım gelin olmam ama beni kullanabileceğini sanan şark kurnazlarına da kendimi ezdirmem en azından.

Ayrıca muhafazakar değil de baya cahil kaba ve cimri bi aile.Lütfen iyiliğinizi insanlığınızı hak eden insanlara gösterin.

Öncelikle Allah sabır versin.
Şahsen benim çağırmadığım misafir için sandalye almak bir yana masa örtüsü dahi almam .
Lisede böyle bir arkadaşım vardı.Arkadaşım iyiydi ama ne zaman ödev için bir araya gelsek annesi ve kardeşleri de damlıyordu .
Bir-iki kez sabrettim baktım olmayacak artık kütüphanede çalışalım dedim.
Hem küçücük odaya o kadar kişi doluşursa tabi sıcak olur.
Ayrıca eşinin ailesi bedava mezar bulsa girer tayfasından sanırım .
Eşinizle konuşun durumu.Evin durumunu biliyodur zaten ama yinelemekte fayda var.
Kırarım korkusunu bir yana bırakıp açıkca konuşmak gerek.
Çekilir dert değil.

Yok artıkkkk diyorum şimdi açık konuşmak gerekirse yeni evli çiftin evine 15 gün kalmaya gidilmez,ben kv nin seninle dalga geçtiğini düşündüm bütün kış gelip kalmak vs sanmıyorum öle bişey olcanı,bilmedim benim kv de çok rahattır ama gözünü sevim bukadar değilsen en iyisi hafifden surat yapmaya başla,mesela bu akşam yada yarın akşam hastalan ve yat mümkünse onlar gidene kadar kalkma

Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.

Okurken içime fenalık geldi !
Bu ne ya aşiret gibi her gün bi misafir , hiç boş kalmayan küçük bir ev
Eşiniz ne diyor bu konuya ?
Gerçi aileden alışkınsa yani kayınvalidenizin evi hep böyleyse eşiniz alışkındır hatta bazıları sever kalabalığı .
Hiç hoşlanmam emrivakilerden , benden habersiz benim evime birilerinin çağırılmasından .

Oha ya eşiniz hala annesini haklı görüp üstüne size neler söylemiş
Bence boşanın valla böyle hayat geçmez çocukta yok zaten .

Misafirleri karistirmasaydin

Senin kirmaya kiyamadigin kocan di dimi bu.
Ogreneceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…