Hayatımın en zor 15 günü

Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.
Buyurun eşinizin gerçek yüzü. Duyduklarınıza üzüldüm ama zararın neresinden dönseniz kar. Kendinize saygı duyun. Siz değerlisiniz. Eşiniz de bunu anlayıp özür diler kendini düzeltirse ne ala, yoksa da en doğru kararı siz verirsiniz.

Misafirleri karistirmasaydin
Buyurun eşinizin gerçek yüzü. Duyduklarınıza üzüldüm ama zararın neresinden dönseniz kar. Kendinize saygı duyun. Siz değerlisiniz. Eşiniz de bunu anlayıp özür diler kendini düzeltirse ne ala, yoksa da en doğru kararı siz verirsiniz.
Özür dilemesini beklicem. Dilemezse de umrumda değil artık. Hiçbi şekilde ne ailesine ne ona hakkımı helal etmiycem.

Masallah yani çok sabirliymissn.bi sekilde tavrini koy kotu gozukmek istemyorm dyosun sert konusma sakayla karisik soyle lafini bi seklde tepki ver valla hep altta almissn ve surekli yeni bsy cikms .nasilsa bsey dyen yok dyip habire ustune gelmsler. Esinle konus tavrni belli et iyi olmaya bu kadr calsma sen iyi oldukca iyi nyetini farkeden yk ama genede sana kalms bunca iyilktn snra kottu bsey desende hep kotu derler. Millete yaranamassn .Allah yardmcn olsn

Okurken bunaldım benim kvler de böyleydi şimdi sinirlerim alındı sanırım batmıyor bana
Ama sen kendini daha fazla yıpratma söyle eşine paketlesin memleketlerine

amannnn kaç kaç kaç o zaman o kıyamadığı eşi kadına kıymış ama
Malesef genelde oyle oluyor adam o ortamda o anneyle buyumus tabi ki annesini haksiz gormuyor konu sahibi olay sicakken degil daha sakin ken sakin bi sekilde askim galiba kisin annemler bizde kalacakmis daha buyuk bi eve cikmak lazim falan deseydi

Cok afederdesin ama sen ve esin kor sagir ve dilsiz misiniz?
Tabiki duyar duymaz red cevabini vermen gerekiyordu. Misafirligin de bir siniri var. isterse de kirilsin esin. Ama mantikli adamsa zaten direk tepkisini beli eder ailesine, sana kirilmak yerine. Yeterince kullanilmissin. Ne demek yani omur boyu kisin sizinle mi yasayacagini saniyormus, herseye karisarak, kostek olarak. Acilen tepki gosterip evlerine yollayin bence .

Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.
O sesler yukselırken duymadı kayınvalidenler?

Sana tesekkur edip sevgisi artacagina evlendigine bin pisman etmis. Olmaz olsun oyle adam da ailesi de. Ozur dilese bile yaptigi hata unutulmaz ki. Sahsen ben unutamam. Cok uzuldum senin icin. Ins guzel gunler gorursun.

O sesler yukselırken duymadı kayınvalidenler?
Hayır bu gece son geceleri gezmekten yorulmuşlar teyzede kalmaya gitmişler yarın buraya uğrayıp gidiceklermiş. Evde durmayı düşünmüyorum yarın oğulları gelsin işten açsım kapıyı hizmet etsin. Az önce fark ettim daha 4 aylık evliyim 4 aydır kullandığım yastıkların içini çıkarmış pamukların küçük odaya sermiş çarşafın üstüne kılıfları da makineye doldurmuş. Amaç nedir anlamadım gerçekten. Yarın annemin evine gidicem oğlu toplasın o yastık pamuklarını doldursun annesinin arkasını toplasın bakalım ofisinde pamukları görünce ne tepki vericek acaba.

Okudum hepsini üf cok zor anlılorum seni tavrın net olsun.ne anlamı var o zmn ayrı ev kurmanın deseydin.. yüzgöz olmadan uzaklastırın..

X