Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.