Hayatımın en zor 15 günü

Evim misafir agirlamaya misait degil de. Istersen esinle tartis ama cok yuz vermisson hemde fazlasiyla. Ben sandalye almak yerine o sekilde agirlardim ve kusura bakmayin evimiz bukadar derdim.

kusura bakmayın da ne dıye bu kadar yüz verdınız düğün işinde sesinizi çıkaracaktınız ıkı ince bilezik takmışlar hadı anladık takılan altınlarla kendı keyıflerı için olan düğün borcu ödenmiş. o olmuş da bu olmuş. ruhum daraldı. siz tepenıze çıkarmışsınız bunları. kocanız dahıl. şimdi nasıl ındıreceksınız sız düşünün. saygı demek kendını ezdırmek değildir. karıştırmayın
ben bunları görmeyen ses atmeyen adama kocam demem sevmem de ne yaparsa yapsın.
eger sız aman ayrılacak dıye korkar huzurum dıye ses etmezsenız o zaman koca da der ki aaa bak ben değerliyim karım benı kaybetmemek huzursuz olmamak için çile çekmeye hazır. boşanırsam ben mağdur olmam karım mağdur olur o bana muhtaç. bunu ilmek ilmek işliyorsunuz kocalarınızın beynıne. yapmayın allahaşkına.
bu adam sesını çıkarmadıysa nefret ederım ben o adamdan.
size de hayret edıyorum. konuş kocanla dök içini dışarı çıkın anlatın onların yanında değil. anladı anladı senı muhattap etmeden konuştu ailesiyle. baktın anlamadı dışarıda eve gıt yüzüne bakma misafirlerinin. açık açık de ki siz bunu bunu bunu yaptınız benden bu kadar oğlunuza başka gelın alın nasıl olsa masraf yapmıyosunuz kolay gelıyodur deyın. neden korkuyorsunuz? anlayış anlayana yapılır. kayınvalıdenız tam bır çirkef. hizmetçimisiniz siz. ?

Ohaaa.
Kimsin sen be?
Neden bu kadar dahil oluyorsun?

O kv varya..
Allah dusmaimin basina vermesn ya

Sanada sabir versin.

böyle kv leri bana verecekler var ya .... yok bıze ıyısı denk gelıyor: )) bazen zevkıne dıyorum kı ah bende olacak o kadın fitil fitil getırırım burnundan, canını okurum o kadının. saygı hakedene

Kendi yatağınıza doluşup yatarsınız sülale olarak
Gerçekten cok zor bir durum sabır falan kalmaz bi durumda
Allah yardım etsin
Durumunuza uyan ve küfür içermeyen bir cümle kuramadigim icin yorum yapamayacağım
O kaynanaya pes diyorum diğer diğer diyeceklerimi de burda ki herkes anlamıştır sanırım
Gudubet karı :KK45:

Okurken resmen öfke kontrolu yaptım. O nasıl cümle bilmiyorum ama yaptım işte

Sende yani nasl desem hiç mi gözün açık değil hiç mi kk okumadın ya. Bak biz kk kızları evlenmeden daha donanımlı olduk.

Kv seni bi güzel sindirmiş sende yoğrulmaya hazır hamur şekle girmişsin. Az cazgır olcaksın lafını esirgemiceksin böylesine. Kendi annende olsa haddini bilcek. Eşinde beni delirtti, annesine diyemiyomu nie bu kadar insan çağırdın bize sormadan die ya. Hani insansın sonuçta denir yani,

Bide gittim sandalye yaptrdm dedn ya saçımı başımı yoldum. Ne die yaptırıosunki onun yaptıklarına ortam sunuyosun resmen. Neyse bu kv ile sen çabucak pişersin.

yeminle içim şişti okurken
bu kadar tepenize cikardiktan sonra nasıl normale donersiniz bilemem ama bir an önce eşinle konuşarak ise başlayabilirsiniz.
yoksa bu kışı 7 kişi gecireceksiniz

En başından beri çok yüz vermişsin bence artık biraz tepkini belli et.Eşin ofisine dokunulunca sinirlenmedi mi ben olsam çok sinirlenirdim..Çok sabırlısın ama bu sabır saygı olayını geçmiş kullanılıyorsun.Eşine bunları direk söylersen ters tepki edebilir.İşlerini daha az yapmaya başla hastayım falan de bir şekilde yapmamaya başla.Anlarlarsa kendileri gider anlamazlarsa bence işe girmelisin kaç kurtul...

Valla ben okurken cok bunaldim. Size cok kizdim. Siz boyle sesinizi cikarmaniz gereken yerde susarsaniz kusura bakmayin tepenize cikarlar, zaten cikmislar. Siz neden bizim evimizde kalacak yer yok diyemiyorsunuz. Ya da benim evime bana sormadan neden cagirdiniz diyemiyorsunuz. Hadi onlara soylemediniz neden esinizle konusmuyorsunuz. Vallahi ben insanin hakkini kendi aldigina inananlardanim. Siz bu kadar taviz verirseniz bundan baska bir sey cikmaz. Baksaniza bdv'ye hic iyilikten anlayan kayinvalide vs hatta akraba,konu komsu kalmis mi? Vallahi cok bunaldim,Allah size sabir versin. Benim annem bunun cok daha basit halini yasamis,babannemle otururken evliliginin ilk yili, baska bir eltisi annemin evini sadece babannemin evi gibi gorup annemi ezmeye kalkinca birgun tencere tavayi indirivermis annem. Cok iyi yapmis. Sonuc mu, kendiliginden guzelce evini ayiran bir kayinvalide, gorusulmeyen bir elti. Babanneme daha sonra hep biz baktik ama evlerimiz yakin ve ayriydi. Evimize kimse karisamadi.Demek istedigim yeri geldiyse annem gibi yapacaksin. Ama tabi herkesin tepkisini gosterme sekli farkli siz tencere tava atmayin, gunumuzde alim zor :KK51:

esine aileni buutun kis çekemem de
kotu gelin ol, kotu kadin ol
cadi ol ne olursan ol ama o kv ne hizmetçi olma ..hemde hiç bisekilde haketmiyolar bunu ..

Siz daha çok ezilirsiniz. Bu nasıl bir iyi niyettir ya? Ben çoktan patlamıştım. Kaynananın seninle sizin yatak odanızda yatması hele.. Neden buna sesini çıkarmadın?

Öncelikle ekstra sandalye filan almak ne demek ser yer sofrası kendi utansın zaten yeriniz dar kiralık evde oturuyorsunuz. Sakın fazla masraf yapma evde ne varsa onu sunarsın misafirlerine. Kalacağız derse kayınvalidene olmaz ev kücük ev üstünde ev olmaz ben yapamam diye açıkça söyle. Yoksa evliliğininin ömrünü azaltırsın bu şekilde. İyi olacağım diye içinde biriktirme bak.

Okurken fenalık geçirdim çoktan cınnet geçırmıştım bu nasıl bır sabır Allan yardımcın olsun boyle evlılık olcaksa hiç olmasın dedırttin

Hayir benim anlamadigim, madem bu kadar zoruna gidiyor, niye birsey söylemiyorsun? En basit ben asla kv'de' ile ayni yatakta uyumam, esimde bunu istemez. Yani anlayamiyorum, ne icin evleniyorsunuz? Evlilikte hersey paylasmali sonucta. Elbette sinirlarini koymadikca seni ezerde ezerler.

Ha bu arada kv'den mecburen sizi maddi konuda yardim etmek zorunda degil. O ev'e her aldiginiz sey, ikinizindir. Bundan niye gocunulur bilmiyorum. Yani bu konuda seni haksiz buldum. Diger konularda ise haklisin fakat susarak, yaranmaya calisarak haksiz duruma düsüyorsun.

bir arkadaşım var..
dünya iyisidir.. oda aynı şeyi yaşadı.. gelmeyin kalmayın diyemedi..
şimdi her sene 5 ay kışın birlikte yaşıyorlar..
ilk başta bişey diyemedi şimdi dese de sözü geçmiyor.. iş işten geçti..
baştan ağırlığını koymazsan sonra çok pişman olursun..

Terbiyesiz insanlar sularını bile senden istiyorlardı gerçekten midem kaldırmayı ne yap ne et sepetle

Hayır demesini öğrenemeyen bir genç kızımız daha. :KK51:
Baştan he he diyince de sonradan ben istemiyorum demek zor.
Yatak odanda senin mahrem bölgende o kadın nasıl yatar.
Buna müsade ederek bütün ipleri kv ne vermişsin.
Derdini söylemezsen kocan da seni memnun sanar.
Eşin de mutlu demekki hiç demiyo mu sana gitseler de rahatlasak bunaldım filan diye?

Aynen kocana şunu söyle annen böyle diyo ama ev üstüne ev olmaz uzak olalım tatlı olalım aramızda hiç sorun çıkmasını istemem de. Laf arasında giydir sen de şirret karı.

Offf içim şişti hep.
Yarfım etmediler vs kısmını geçtim bu ne genişlik yahu.
Eşinize güzel bir dille söyleyin. Yazık size de canınız çıkmış.

X