Hayatımın en zor 15 günü

Baştan sona kadar okudum canım , sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsam yaklaş biraz görgü üslüpleri farklı eşini çok karıştırmadan çözümlemelisin .Ailelerin araya girmesi ve evinize kadar gelip kışı geçirelim düşünceleri pes dedittirdi bana.Baştan tavrını koymazsan eşin ile aranda problem hatta Allah korusun boşanmaya kadar gider .Destek olmadıkları gibi köstek bari olmasınlar.Nasıl yani eşin ile olan yatağında annesi ile yatmanız eşler arasında soğukluk yaratır.Canım bence daha da geç olmadan çok kırmadan kv.ile konuş.

Halime şükrettim bi an. O ne öyle arkadaşım.
En büyük sorun ne biliyor musun, metnin içinde eşin hiç yok. Problem bu. Her şey sanki sen ve kayınvaliden arasında gibi. Eşinin ta ilk olayda tepki vermesi gerekirdi, size sormadan sizin eve hem de yatılı misafir çağıramaz. 6-8 kişilik masaya 14 kişi çağıramaz. Bunların herhangibirinde senin de tepki vermen gerekirdi, çok geç kalmışsın tepki vermede. Ve ben asla kendi yatağımda kayınvalidemle yatmam. Ay anlattıkların kabus gibi ya. Bi de sülaleyi çağırıp kışı geçirelim diyor. Eşini al karşına konuş. Sen dur demezsen ben diyeceğim de. Bir gün daha tahammül etme bu sabır zorlayan davranışlarına. Gelsinler uslu uslu oturup gitsinler, hadlerini bildirmek lazım.

15 günü zar zor atlatmışsın hadi olanlar olmuş ama artık böyle emrivakilere izin verme tavrını koy senin adına plan yapılmasın

sabrına hayran kaldım valla.

2+1 eve misafir gelip kalmak neyin nesi acaba hemde 15 gün. ne kadar düşüncesiz kv kp var. sen istediğin kadar iyi görün onlara. bu düşüncesizlikle daha yıllarca burnundan getirirler. memnuniyetsizliğini az belirt lütfen. gerek yüz ifadenle gerek lafınla. senden habersiz 15 gün nasıl gelirler.

olayların hepsi senden habersiz. kp kv dede teyze dayı. eğer eşinin haberi varsa eşin suçlu bunu bil. eşinin haberi yoksa kaynananı uyar. korkma, orası senin evin ve artık sen evlisin. eğer bunu yapmazsan daha bütün sülalesini senin eve doldurur.

kv ile yatak odasında uyumak???!!!! yemin ediyorum o geceyi onun burnundan getirirdim. çok yumuşak yüzlüsün tatlım.

bence hata sende. sen niye sandalye falan alıyorsunki. gelince ayakta kalıcaklardı ki hatalarını anlayacaktı. kv'ne yüksek bir sesle anne aldığın şeyin parasını öde diyecektin. işte hep bunlar sustuğunuzdan oluyor.

orası senin evin düzenin. onlar evdeki eşyaların yerini değiştirdikçe sende tekrar aynı yerine koy. bu da bir tavırdır.

kötü görünmek istemiyorum diye kaynananla yatak odanda yatıp, onun pisliklerine katlanıp, bir sürü masrafa girip derdini tasasını çekiyorsun. kadın seni köle yapmış eyvallah diyorsun.

sence normal mi?

Esinin ailesi çok dusuncesizmis canım yazık sana. Ama senin onları o kadar rahat ettirmemen lazımdı bakmışlar hizmet kusursuz kalmak işlerine gelmiş zaten kalmasalar bile bundan sonra sık sık gelirler diye düşünüyorum.
Tamam misafire kötü davranılmaz ama sen biraz da kendini dusunecektin yorgunsan ben yoruldum biraz odama çekilip dinleneyim diyeceksin. Yemek yapasin yoksa kahvaltilik çıkaracaksın. Habersiz misafir cagiriyorsa aa bizim ev o kadar misafire uygun değil ki keşke sorsaydiniz hay Allah ne yapacağız şimdi birini iptal edelim başka zaman gelsinler diyeceksin.
Ne olursa olsun yatak odanı kimseye acmayacaksin gerekirse yer yatağı ser orda yatsinlar. Çocuk işine karistirmayacaksin.
Kısaca o evin senin oldugunu her fırsatta belirteceksin.
Eşinin fikri nedir bilmiyorum ama bu işin oluru olmadığını baştan anlat kabul etmezse kavga da edebilirsin.

içim şişti resmen okurken.. tamam 15 gün de çok ama misafirdir bir şekilde idare eder insan aynı sizin yaptığınız gibi ama bütün kışı sizde geçirmek nedir ya.. siz daha yeni evlisiniz.. eşinizle konuşun bencede

Yüz verirsin deliye, gelir eder halıya.
Birçok defa belirtmişsin hep güler yüzlü davrandım, laf etmedim diye. Niye laf etmiyorsun? Burası sıcakmış kışın burada kalalım dediklerinde, 2 kişilik misafir ağırlamakta bile zorlandığından neden bahsetmiyorsun? Eşin neden sesini çıkarmıyor?

Birde söylemeden edemicem, kv nin çağırdığı misafirler için insan üstü gayretle sandalye yaptırman..
Ben kılımı bile kıpırdatmaz, gelenler için sererdim bir örtü yere isteyen oturur yer, istemeyen yemez.
Kim ne diyebilir bana, ben mi davet ettim?

Daha neler. Açık açık konuş eşinle. Kırılsa da Yapcak bi şey yok ya yaşanılır mı öyle Allah aşkına

Ben olsam oğlunu kucağına verir s..tir ederim kv yi. Çok tahammülsüzüm boş yere evde kalmadım:)

Arkadaşım sen kendine düşman mısın?? Bu kadar rahat ettirirsen gitmezler tabi.. Rahat ettirme çok yorgunum de geç odana yat gerekirse surat as.. Böyle yaparsan kimse seni düşünmez ki..

valla bende bunaldim okurken pes dogrusu bu kadarda olmaz , yeni evli ciftin evine gelinipte oyle 15 gun kalinmaz. Resmen firsatci kv niz size odetiyor size gelince MR cektirmeler falan bu modelleri cok gorduk yani. Klasik ariza modelmis sizinki.
Valla esinizle konusun kor degilse oda farkindadir olaylarin. Simdi kabul ederseniz bu hep boyle devam eder bence.
Tepkinizi koyun sizin yapacaginzin cocugun pazarligini sizinle yapmasida tamamen terbiyesizlik baska birsey degil.
Yani orda `` madem cok torun istiyorsun 4 aylik evli ciftin evine neden 15 gunlugune geldin, birde sulaleni cagiriyorsun hap kadar eve, bir nefes aldirda cocuk yapalim`` deseniz valla cok isabet olurdu ama cokda politik olmazdi, neyse.

Ayyy ne kadar da sabirlisin! Ben şimdiye kadar çatlamış, patlamış eşime herşeyi anlatmıştım. Tartışmaysa tartışma. Herkesin bi sabır sınırı var, aman onlar kırılmasin üzülmesin sen içine at, sonra depresyona girersin adamların umrunda olmaz. Onlar anne babasıysa sen de eşisin canım bu kadar da yüzsüzlük olur mu. Eşinle konuş halletsin konuşsun annesiyle. Sen söylesen ters bir etki olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…