Hayatımın en zor 15 günü

Evden gitme kuzum sakin ol keske bir gun daha sabretseymissin

Vallah içim sisti.bende neredeyse aynı şeyleri yaşadım.tavrımı koyunca benden kötüsü yoktu.öyle kadının yetiştirdiği çocukta kendine benzer. hayat çekilmez o kocayla benden söylemesi

OMG OMG OMG!
Once cehennemden gelme bir KV, sonra da zebani oglu....
Ve Cinderella olmus konu sahibi.
Bir sey soracagim.
Evlenirken neden bu MUHAFAZAKAR ailenin oglunu sectiniz? Hic mi akliniza gelmedi, nasil sizin gibi annesi tekbasina cocuklarina bakan, guclu ve modern bir hanima boyle bir ailenin oglunu layik gordunuz? Cok mu asiktiniz, ne oldu?
Bakin, bu muhafazakar aileler icin kadin=koledir. Nasil bu yanilgiya dustunuz, cok yazik olmus.
Bu adami yeterince tanimamissiniz.
Evliliklerde de beraberliklerde de deger yargilarinin ortak olacagi insanlar secmeliyiz. Tabi bunu anneler hisseder ama anneniz galiba hayat savasi verirken anlayamamis kizinin hangi magaradan cikma aileye gelin gittigini.
Sizin ve anneniz icin cok uzuldum. Yukaridaki yaziyi gormeden, bunun tek cikis yolu sizin calismaya hayatina gecip bu aileden uzaklasmaniz ve kendinize guveninizi kazanmaniz olacakti. Ama gorunuyor ki artik cok gec.
Hic uzulmeyin. Bosanin ve kendinize guveninizi kazandiracak bir yol cizin.
Annenizi ornek alin. O kadincagiz elleri opulecek guclu bir kadin.
Bosverin ugrasmayin bu tek hucreli iptidai muhafazakar(!) insanimsilarla!

Özür dilemesini beklicem. Dilemezse de umrumda değil artık. Hiçbi şekilde ne ailesine ne ona hakkımı helal etmiycem.
Neden kv yüzünden sen evi terkediyorsun.otur evinde gidecekse kocan gitsin.anası bacısı lalası gitsin..o ev senin..sakin ol akılkı ol adımlarını iyi at kv tependen kov.eşinlede bu söylediklerinden dolayı özür dileyene kadar konuşma..

Ben eşimle hiç bu problemleri yaşayacağımı düşünmedim evlenirken. Aileler uzak diye ikimiz de mutluyduk. Zaten ben de bir iki ay öncesine kadar çalışıyordum yani koca eline bakan ve onsuz yapamıycak biri değilim. Sadece bu olanları haketmediğim için çok üzgünüm şuan ve eşimden bu cümleleri beklemezdim, benim arkamda durmasını beklerdim.

Okurken sinir oldumSenin evine misafir cagirmasi,herseyi karistirmasi ve daha neler nelerCekilir gibi degil.Ne arsiz insanlarmis.Sakin cocuk yapma nolur nolmaz

Bence bu degersiz insanimsilarin yaninda durmayin, esinzii de birakin, kacin oradan. Zihin sagliginiz icin!esin denen odun sizin gibi bir hanimefendinin esligini hak etmiyor. terbiyesiz ergen kafali adam!!

Kiz okurken bana geldiler resmen nekadar sabirlisin ben esime coktan belli etmistim hatta onlarada cok sabirli gordum seni

Şu kafayla evlensem bile 3 ayda boşanırım zaten

Kp ye de sepet havası çalarım kv nin de oğlunu kucağına verir tekmeyi kordum ben olsam

Yaniliyorsun işte senin benim gibiler kiymetli oluyor eş ailelerine
Fedakarlik yapipta deger gören varsa ciksin bir adim öne alnindan opucem :))

Açıkça aptal yerine konmaktır bu. Ben de daha önce benzer şeyler yaşadım. Biz tatile gittik kv kp bizim eve gelmişlerdi tatili erteleyemedik. Benim evime ben yokken misafir getirip benim yatağımda yatırmıştı. Ben mesafemi koydum. Telefonda dahi ayda bir kaç kez konuşuyorum. Ben gelin demedikçe de gelemezler. Gelince de mutfak dolabına haftalık menümü asmışım onun dışına çıkamazlar gerekmedikçe. Bu ev benim ve ben huzurlu olmadıkça bu evde kimse huzurlu yaşayamaz ben bunu hissettirdim. Eşinize açık açık anlatın ve ben daha fazla katlanamam deyin. O da ailesine param yok en azından kendi masrafınızı yani kendi aldıkları kumaşı felan ödesin.

o
ooo sen böyle koca kırılmasın diye susarsan cokkk hastanalırsın gercekten merak ediyorum bu sabır nerden geliyo nasıl yüz göz oluyosun kaynananla onca evi var ve sen kiradasın nasıl evinin esyalarını karıstırmasına müsade ediyosun gec bu yeni gelinim cıt kırıldım modunu burası benim evim benim düzenim der yapar kahvemi karsısında icerim misafir mi cagırdı bizim evimiz suan misafire müsait degil derim arzu ederseniiz dayı ve dedeyi siz dısarda agarlayabilrsiniz derim yaa gercekten böyle pasiflik kaldımı üstelik para kazanan birisin pesss

Bugun bu olanlara tepkini gostermessen misliyle Artarak devam edecek bu durum

Eşin kapıyı kırıyor kimse ne oluyor demiyor mu ?

Arkadaşım sen ne sabırlı insansın öyle. Yapma bence valla bir yerinden bir hastalık çıkar. Bu nedir ya? Kv artık nasıl yüz bulduysa senden, kışı burada geçirelim e kadar ilerletmiş işi. Asla kabul etme. Eşin de bir zahmet böyle saçma istekleri reddettin diye kırılmayı versin. Kırmayayım kırmayayım derken bir bakmışsın senden birşey kalmamış geriye.Sınırlarını çiz, güzelce konuş eşinle. Oları suçlayarak değil de neden olmayacağını anlatarak, kavratarak konuş. Alttan alttan da bu şekilde mutlu olamayacağınızın sinyalini ver. Sonra da o halletsin, sen yüz göz olma.

birde eşim benim ailem gelse sorun etmezdi demişsin o işler öyle olmuyor yazacaktım ki son durumu okudum ve çok üzüldüm bende önce eşinle konuş derdim ama eşin direk ailesini savunma moduna geçmiş seni dinlememiş bile umarım hatasını anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…