-
- Konu Sahibi yesillimorlu
Beni eleştiren hak ediyosun diyen arkadaşlar evet ben de hak ettiğimi düşünüyorum fazla iyi davrandım tepeme çıkardım ama bu kadar zorluklarla kurulan evliliğimi o kadın yüzünden yıkamam. Evi terketme meselesinde de onlar gider gitmez eşimle doğru düzgün konuşamadan gitmek istemedim. Eşime tavrımı gösterdim, ailesine kendisinin söyleyemeyeceğini illa söylenecekse benim söylememi istediğini söyledi. Eşimi asla haklı bulmuyorum, özür diledi diye konuyu kapatıp sindirmedim zaten. Sadece işleri tersine döndürmek için farklı yöntemler denemeye karar verdim. İster hak verin ister hak vermeyin ben KV yüzünden yuvası yıkılan saf kadın olmak istemiyorum sonuna kadar direnicem yanımda olan kendini ezdirme diyen arkadaşların mesajları çok faydalı oldu gerçekten içimdeki şeytanı ortaya çıkardılar yani (kvler).
Gerçekten çok teşekkürler desteğiniz için :)insanlar konuşa konuşa anlaşırlar.
boşanmak elbette ki çözümsüzlük kesinleştiğinde düşünülmelidir.
ben eşinizle zamanla bu problemi çözebileceğinize, en azından aynı pencereden bakmayı başarabileceğinize inanıyorum. Doğru adımlar atarak ilerlediğiniz takdirde sonuçtan herkesin memnun olacağını düşünüyorum.
kv onlara bi kaç gün kalmaya gittiğinde hiç yemek hazırlamıyomuş kahvaltı öğle yemeği falan ama eşi işten gelmesine 20 dk kala mutfağa giriyomuş ve kocası gelince ayy aşkım nasıl yoruldum bugün mutfaktan çıkamadım hep yemek bulaşıkla uğraştım diyomuş. mesela bi kere ben şahit oldum kv lerdeyiz hep birlikte. eltim ben kv mutfaktayız elitım kv ye anne çiğ köfte yapalım dedi. kv de yemekten sonra duruma bakar yaparız dedi bu hemen gitti. eşine diyoki aşkım bizim buseyle canımız çiğ köfte çekiyo ama biz dersek yapmazlar nede olsa el kızıyız sen dersen sana kıyamaz yapar diyo. kaynımda olurmu canım öyle şey ben ne isem sen de aynısın söyle yapar dedi. oda içeri gitti geldi tabi kv ile konuşmadı bile. bak gördünmü dedi eşine ben deyince olmaz dedi ama mustafanın canı istiyomuş deyince tamam dedi dedi.
birde kv onlara 3 gün kalma niyetiyle gider ama eltim sabah kalkınca eşi işe gidince kv nin gözünün önünde onun yattığı çarşafı yastığı yorganı öfkeli öfkeli makinaya doldurur. kv o gün çıkar gelir. birgün yine gitmiş kv eltimlere bu demişki anne biraz yaprak sarsak akşama demiş. kv de tamam diyo. sarmaya başlıyolar. sonra eltim ben bi lavoya gidiyim demiş geri gelmemiş kv bakmışki içerde yatıyo. bi tencere sarmayı yalnız yapmış. akşam kocasına yatak odasında annen benden sarma istedi akşama kadar yalnız uğraştım yardım etmedi demiş. yani buna benzer daha bisürü şey.
ama ben onun kadar yapamıyorum biyerden sonra vicdanen huzursuz oluyorum.
eltimin bütün bu hareketlerine rağmen kv yinede onlar geliceği zaman aysel şunu sever aysel bunu sever onun en sevdiği yemekleri yapar.
demekki deveye diken insana s...k...n yaranıyo. afedersiniz..
Hala oyle olmadigini israrla soyleyecegim. Ailemin muhafazakar tarafi kadinlari SUPERKOLE, modern tarafi kendi ayaklari ustunde durabilen bagimsiz kadinlar.
Yorumunuzu muthis alayci buldum.Çok insan görmüşsünüz belli : )
Yorumunuzu muthis alayci buldum.
Neye dayanarak boyle dusundunuz? Belki yasliyim.Öyleydi zaten.