- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
-
- Konu Sahibi yesillimorlu
Ilk engelde bosanmak hele ki kv de yuzunden bence dogru degil konu sahibi tavrini koy ama bosanma yi agzina almaOha ya eşiniz hala annesini haklı görüp üstüne size neler söylemiş
Bence boşanın valla böyle hayat geçmez çocukta yok zaten .
Esi annesine hak vermiseşin bunlara ses çıkarmıyor mu ya?
Buyurun eşinizin gerçek yüzü. Duyduklarınıza üzüldüm ama zararın neresinden dönseniz kar. Kendinize saygı duyun. Siz değerlisiniz. Eşiniz de bunu anlayıp özür diler kendini düzeltirse ne ala, yoksa da en doğru kararı siz verirsiniz.Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.
Misafirleri karistirmasaydin
Özür dilemesini beklicem. Dilemezse de umrumda değil artık. Hiçbi şekilde ne ailesine ne ona hakkımı helal etmiycem.Buyurun eşinizin gerçek yüzü. Duyduklarınıza üzüldüm ama zararın neresinden dönseniz kar. Kendinize saygı duyun. Siz değerlisiniz. Eşiniz de bunu anlayıp özür diler kendini düzeltirse ne ala, yoksa da en doğru kararı siz verirsiniz.
amannnn kaç kaç kaç o zaman o kıyamadığı eşi kadına kıymış amaEsi annesine hak vermis
Malesef genelde oyle oluyor adam o ortamda o anneyle buyumus tabi ki annesini haksiz gormuyor konu sahibi olay sicakken degil daha sakin ken sakin bi sekilde askim galiba kisin annemler bizde kalacakmis daha buyuk bi eve cikmak lazim falan deseydiamannnn kaç kaç kaç o zaman o kıyamadığı eşi kadına kıymış ama
O sesler yukselırken duymadı kayınvalidenler?Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.
Zaten kv denin amaci buydu ki bence kendi kv demden biliyorumO sesler yukselırken duymadı kayınvalidenler?
Al oğlunu da git de bu ne ya ne utanmaz insanlarmış ben sinirden kudurdum burda ne sabır varmış arkadaşım...
Sana tesekkur edip sevgisi artacagina evlendigine bin pisman etmis. Olmaz olsun oyle adam da ailesi de. Ozur dilese bile yaptigi hata unutulmaz ki. Sahsen ben unutamam. Cok uzuldum senin icin. Ins guzel gunler gorursun.Güncel durumum şu kızlar. Eşim eve geldi yemek yapma bugün demişti hadi sinemaya gidelim dedi. Ben de birazdan hazırlanırım dedim. Sonra konuyu açtım ben çok yoruldum bu aralar ve de çok üzüldüm dedim. Annenin benim evime bana sormadan misafir çağırmasına alındım dedim. Ben görevimi yaptım tabiki kimseyi mahçup etmemek için idare ettim ama sen de annene tepki göstermelisin dedim. Bizde böyle benim annem istediğini istediği zaman çağırır dedi. Ben de haber verseydi ben müsait olduğumda kendim çağırırdım dedim. Bizde annelere böyle konularda bişey denmez dedi. Ben de benim evimde benim söz hakkım olması gerekiyo dedim. Benim evim deyip durma benim de evim benim annem istediğini yapar dedi. Ses yükseldi tabi. Bende peki ben kimim dedim kalktım yanından kendimi banyoya attım ağlamaya başladım. Ellerim uyuştu sinirimden kitlendi hareket ettiremedim. Bi süre sonra kapıyı aç falan dedi sonra kapıyı kırdı beni çıkardı. Yatak odasına geldim yattım. Sonra bişey aramaya geldi bende söylendim ben bu evin kadını değilsem daha fazla durmam burda dedim. 2 haftadır hizmetçilik yapıyorum haklısın demiyosun da bide annem istediğini yapar diyosun dedim. Aynı şeyleri söyledi sen kimsin sen kendini ne sanıyosum dedi. Ben de hizmetçi sanıyorum kendimi hizmetçiye eve misafir çağırdım diye en son haber verilir dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum yarın da gidiyorum dava açıyorum evin hanımı annenle hizmetçi tutun kendinize dedim. İyi git dedi çıktı evden.
:))
Beni de yaşım ufakken paketlediler, yoksa benim açımdan da evlenmek zordu yani
ay evet ağzıma vurcam şimdi :) :) :)Ananaı da al git gibi olmuş
Hayır bu gece son geceleri gezmekten yorulmuşlar teyzede kalmaya gitmişler yarın buraya uğrayıp gidiceklermiş. Evde durmayı düşünmüyorum yarın oğulları gelsin işten açsım kapıyı hizmet etsin. Az önce fark ettim daha 4 aylık evliyim 4 aydır kullandığım yastıkların içini çıkarmış pamukların küçük odaya sermiş çarşafın üstüne kılıfları da makineye doldurmuş. Amaç nedir anlamadım gerçekten. Yarın annemin evine gidicem oğlu toplasın o yastık pamuklarını doldursun annesinin arkasını toplasın bakalım ofisinde pamukları görünce ne tepki vericek acaba.O sesler yukselırken duymadı kayınvalidenler?