sarhoş ve nişanlıyken yatağa atmamışsa
ayakta alkışlıyorum.
bu herif hem evli hem çocuklu hem başkasını yatağa atmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarhoş ve nişanlıyken yatağa atmamışsa
ayakta alkışlıyorum.
bu herif hem evli hem çocuklu hem başkasını yatağa atmış.
O yorumu da güvendiği arkadaşını düşünüp aramış, başıma bir şey gelir muhakemesini kurabilmiş bilinci yerinde bir kadın olarak yorumladım.Çok değil 2 aşağıdaki yorumu okuyun başına gelen bir durumu anlatmış bir hanımefendi.
Bana da istersem alkolün üstüne 10 tane tatlı yiyeyim asla etki etmez, o zaman siz yalan söylüyorsunuz? Benim ve çevremin böyle bir tecrübesi yok. Denkte gelmedim. O zaman kesin yalan söylüyorsunuz.
Ben heyecan anlatmıyorum. Yazdığınız yorumların başı öyle değildir, böyle olmazla başlıyor ben düzgün bir tavsiye göremiyorum maalesef.
ya dıyelım kı yaptırdıAlkol, aklında olmayan bir şeyi yaptırmaz insana. Hatırlamıyoruma inanırım, kendimi kontrol edemedime inanırım, ama gram sempatim duygum yoka inanmam.
vay be .valla başaramamıştım sonra sordum sen neden beni reddettin diye ayılınca pişman olursan ya diye yapmadım demişti
![]()
Patronunuzun eşi için üzüldümKızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Access, arkadaşın anlattığı sarhoşluk şöyle: 5 duble rakı+shot attım. Yürüyebiliyordum, sızmamıştım, kusmuyordum. Hatta sevişme kararını da kendim vermiş olmalıyım, çünkü öpüştüğümü hatırlıyorum. Ama sanki tüm geceyi geçiren ben değilim, içime başkası girmiş gibi, patronla yattı, hafızamı sildi, gitti. Sabah da uyanan ben, hiçbir şey hatırlamıyorum. Çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bireylerin deneyimlerine benziyor valla. Ben yapmadım, diğer kişilik yaptı olayı gibi.
Alkolle ilaçlar bir olmuş, patronla yatıvermişler. Olay bu. Ne patron suçlu konu sahibine göre ne de kendi. Allah cezasını versin ilaçların ve alkolün. Çok hainler, konu sahibini ekarte edip patronla yatmışlar.
Be kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok derler adama.
Heh aslında bunu anlatmaya çalışmıştım. Bir şekilde bilinç ucundan kıyısından müdahale ediyor işte.Bu anlattığı inanılmaz bir şey değil aslında. İnanılmaz olan patronla ilgili aklında hiçbir şey olmadığını iddia etmesi ve suçu alkole atması.
Ben tekila ve biraları arka arkaya yuvarladığım bir günün sabahında önceki geceyi hatırlamıyordum mesela. Sevgilimle çıkmışız, beni eve bırakmış, ben o kafayla anahtarla kapı açmışım, pijamalarımı giyip yatmışım. Hatta makyajımı bile silmişim.
Hatırladığım tek şey grupta kızlara bir şeyler yazdığım ve eve girdiğimde babamla konuştuğum bir an. Şuursuz davranıyor olsam adam panik olurdu zaten.
Bunların hepsinde kontrol bende, beyin düzgün kayıt almıyor sadece. Ama makyajla uyumayı hiç sevmem, beynim onu düşünmüş o an sağ olsun
Hatırlamama olayı böyle bir şey ama o an ne kadar sarhoş olup kendini kaybetsen de içinde olmayan bir şeyi yapmazsın.
Kimse de demiyor ki "sabah bir uyandım, yanımda gece gittiğimiz çorbacıdaki 60 yaşındaki kel, göbekli, 3 çocuklu garson emmi var. Sarhoştum hatırlamıyorum.".
Herkes güzel/yakışıklı genç arkadaşını, komşusunu, iş arkadaşını falan götürüyor nedense. Bir tek çorbacı emmiler çıkaramıyor bu hayatın tadını![]()
Acaba konu sahibi patronun kendisinden hoşlandığı ihtimalini mi duymak istiyor?Vallahi başka sonuç çıkmıyor. Kaç senelik edebiyatçıyım, bir sürü paragraf sorusu çözdüm. Konu sahibinin konusunun ana fikri bu yani, başka bir şey yok.
Patron tecavüzcü mü? Yok. Ben de öpüyordum adamı.
E peki niye sarhoş beni eve götürdü, ev garsoniyer mi? Yok değil, hafta sonu evi.
Sabah niye hesap sormadım, duş alıp aynı arabayla işe gittim? Çünkü şoktaydım.
Ben suçlu muyum? Yok değilim, önceden dünyaları içer sarhoş olmazdım. Ama iki ilaç ve alkol yüzünden oldu her şey.
O zaman, tüm önermeleri karşılaştırdığımızda suçlu kim? Alkol ve ilaçlar.
Saygılar efendim.![]()
Bu konuda mi ban yedi, yazık olmuşolan bizim masum Calcimize oldu
Valla Nell Hanım, erkek olsam sarhoş kadına dokunmazdım. Bunun kesinlikle etik olduğunu düşünmüyorum.Acaba konu sahibi patronun kendisinden hoşlandığı ihtimalini mi duymak istiyor?
Adama toz kondurmuyor ki.
Anlattıkları doğruysa adam resmen tecavüz etmiş. Ama tek kötü laf yok.
Olay geçtiğimiz perşembe gecesi yaşanmış diye çıkardım konu sahibinin yorumlarından ben. Ertesi gün hapı için süre çoktan dolmuş. Belli ki bu konuda endişesi yok konu sahibinin. Ya adamın korunduğunu biliyor (yani hatırlamıyorum olayı hikaye) ya da hamile olmayı umursamıyor.arkadaşım hepsini geçtim hala cevap vermiyosun kaç kere sorduk ertesi gün hapı aldın mı? şuan her şeyden çok bunu düşünmen lazımdı. adama sormalısın içine boşalmış mı ne yapmış korunmuş mu? ya bu adam sizi eve götrüecekken tutup kendi evine götürmüş baya amacı belliymiş zaten çok sarhoş oldugunu görünce karar vermiş olmalı hiç de pişman değil gibi görünüyor şerefsiz
Çok cahilsin kudra. Tabiki hatırlamıyor. Sabah uyandı fıtı fıtı duşa girdi. Totosunu kuruttuğu peçeteyi atmak için çöpe yöneldi ve kondomu gördü hemde kullanılmış!!. İşte o an anladı korunduğunu. Allah yüreğine iyilik versin!! Hemen laf sokmalar fln!1!1!1!!!!Olay geçtiğimiz perşembe gecesi yaşanmış diye çıkardım konu sahibinin yorumlarından ben. Ertesi gün hapı için süre çoktan dolmuş. Belli ki bu konuda endişesi yok konu sahibinin. Ya adamın korunduğunu biliyor (yani hatırlamıyorum olayı hikaye) ya da hamile olmayı umursamıyor.
Benim aklıma takılan başka bir şey var, araları çok okuyamadım konu sahibi cevap verdiyse görmedim. İş yemeğine diye çıkan çocuğu eve dönmeyen anne baba ortalığı birbirine katmamış mı?
Ya bir önceki gece eve attığı hatunda kullandıysa onu adam?Çok cahilsin kudra. Tabiki hatırlamıyor. Sabah uyandı fıtı fıtı duşa girdi. Totosunu kuruttuğu peçeteyi atmak için çöpe yöneldi ve kondomu gördü hemde kullanılmış!!. İşte o an anladı korunduğunu. Allah yüreğine iyilik versin!! Hemen laf sokmalar fln!1!1!1!!!!
Pratikte baktığımızda karar mantıklı,hangi erkek diğer erkeğe eşimle birlikte oldu diye dava açar? Bu aldatma konularında hep kadın suçlu bulunuyor.Zina suç değildir. Anayasa mahkemesinin kararlarının içeriğine baktığımızda esasen Zina’nın suç olmaktan çıkması amaçlanmamakta aksine Tck’da ilgili maddelerde kadın-erkek eşitsizliğine son verilmesi dayanak gösterilmek suretiyle iptalİne karar verilmistir
Gelişmiş batı ülkelerinde sarhoş bir kadınla birlikte olmak tecavüz sayılıyor.Valla Nell Hanım, erkek olsam sarhoş kadına dokunmazdım. Bunun kesinlikle etik olduğunu düşünmüyorum.
Sarhoş bir kadından yararlanmak olarak görüyorum. Senden hoşlandığına emin bile olsan, dokunmaman gerekiyor.
Çünkü hazır olmayabilir, sevişmek iki kişinin kararıyla olan bir şey. Tek başına karar vermemelisiniz.
Eğer bunu yapıyorsanız da iyi biri değilsinizdir. Bu kadar net aslında.
Konuşacak çok şey var daPratikte baktığımızda karar mantıklı,hangi erkek diğer erkeğe eşimle birlikte oldu diye dava açar? Bu aldatma konularında hep kadın suçlu bulunuyor.
Bence diğer kadına dava açıp eşine dava açmayıp üstüne evliliğine devam eden olmuştur, tahminim bu yüzden iptal edilmiştir o yasa.Konuşacak çok şey var da![]()