• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Çok değil 2 aşağıdaki yorumu okuyun başına gelen bir durumu anlatmış bir hanımefendi.

Bana da istersem alkolün üstüne 10 tane tatlı yiyeyim asla etki etmez, o zaman siz yalan söylüyorsunuz? Benim ve çevremin böyle bir tecrübesi yok. Denkte gelmedim. O zaman kesin yalan söylüyorsunuz.

Ben heyecan anlatmıyorum. Yazdığınız yorumların başı öyle değildir, böyle olmazla başlıyor ben düzgün bir tavsiye göremiyorum maalesef.
O yorumu da güvendiği arkadaşını düşünüp aramış, başıma bir şey gelir muhakemesini kurabilmiş bilinci yerinde bir kadın olarak yorumladım.
Benim tüm yorumlarım tecrübelerimle örnekleyerek, yaşadığınız şeyin normal olmadığını anlatmaya çalışmak içindi.
Neresinden tutmak istediğiniz size kalmış.
"Hayatımın en utanç verici gecesi" diye yorumladığınız bu travmanın hesabını sormamanızı hem bir kadın olarak sindiremiyorum, hemde anlam veremiyorum.
Tamam geçmişi konuşmayalım hiç birimiz uzman değiliz, zaten yaşananları değiştiremeyiz de.
Şu saatten sonra yapacaklarınız kadınlığınıza olan saygınızı gösterecek, içinizi de bir nebze ferahlatacaktır..
En azından hiç bir şey hatırlamadığınız o gecenin hesabını patronunuza sorun lütfen.

Alkol, aklında olmayan bir şeyi yaptırmaz insana. Hatırlamıyoruma inanırım, kendimi kontrol edemedime inanırım, ama gram sempatim duygum yoka inanmam.
ya dıyelım kı yaptırdı
kendısının supermen olduguna da ınanabılır 100 metre yukseklıge zıplayabılecegını de sanabılır
mevzu aslında o da degıl
ucmussun anladık e ayıldın ? ayıldıgında nıye normal bır sekılde dıyologlar kuruluyor kalkıyor ıse gelıyor falan
sonrakı verdıgı tepkı daha dogrusu tepkısızlıkten bu kadar sorgulandı zaten ... sonrakı tepkılerıne gore sen bu adamdan hoslanıyordun o zaman dendı, ozellıkle kendını sarhos etmek ıcın ugrasmıssın dedı... adam dusa gır ıstersen kahvaltı yapalım mı dıyor ya :(

yemin ederim 2. kocamdan uzak dur kampanyası başlayacak burda az sonra :) ay valla içimiz şişti. adamın karısına yazık. konu sahibinden de hoşlandığı falan yok alelade biri adam için işte.

Kızlar merhaba,

Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.

6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.

Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.

İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.

Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.

O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.

Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.

Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.

Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Patronunuzun eşi için üzüldüm😔
Basiretsiz ve ahlaksız bir kocası var..

Konu sahibi patronunuz önceki ilişkinizi biliyor mu? Bilme olasılığı var mı (evli çıkan adam mevzusu)?

Access, arkadaşın anlattığı sarhoşluk şöyle: 5 duble rakı+shot attım. Yürüyebiliyordum, sızmamıştım, kusmuyordum. Hatta sevişme kararını da kendim vermiş olmalıyım, çünkü öpüştüğümü hatırlıyorum. Ama sanki tüm geceyi geçiren ben değilim, içime başkası girmiş gibi, patronla yattı, hafızamı sildi, gitti. Sabah da uyanan ben, hiçbir şey hatırlamıyorum. Çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bireylerin deneyimlerine benziyor valla. Ben yapmadım, diğer kişilik yaptı olayı gibi.
Alkolle ilaçlar bir olmuş, patronla yatıvermişler. Olay bu. Ne patron suçlu konu sahibine göre ne de kendi. Allah cezasını versin ilaçların ve alkolün. Çok hainler, konu sahibini ekarte edip patronla yatmışlar. :olamaz:
Be kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok derler adama.

Bu anlattığı inanılmaz bir şey değil aslında. İnanılmaz olan patronla ilgili aklında hiçbir şey olmadığını iddia etmesi ve suçu alkole atması.

Ben tekila ve biraları arka arkaya yuvarladığım bir günün sabahında önceki geceyi hatırlamıyordum mesela. Sevgilimle çıkmışız, beni eve bırakmış, ben o kafayla anahtarla kapı açmışım, pijamalarımı giyip yatmışım. Hatta makyajımı bile silmişim.
Hatırladığım tek şey grupta kızlara bir şeyler yazdığım ve eve girdiğimde babamla konuştuğum bir an. Şuursuz davranıyor olsam adam panik olurdu zaten.
Bunların hepsinde kontrol bende, beyin düzgün kayıt almıyor sadece. Ama makyajla uyumayı hiç sevmem, beynim onu düşünmüş o an sağ olsun 😄

Hatırlamama olayı böyle bir şey ama o an ne kadar sarhoş olup kendini kaybetsen de içinde olmayan bir şeyi yapmazsın.
Kimse de demiyor ki "sabah bir uyandım, yanımda gece gittiğimiz çorbacıdaki 60 yaşındaki kel, göbekli, 3 çocuklu garson emmi var. Sarhoştum hatırlamıyorum.".
Herkes güzel/yakışıklı genç arkadaşını, komşusunu, iş arkadaşını falan götürüyor nedense. Bir tek çorbacı emmiler çıkaramıyor bu hayatın tadını :KK43:

Bu anlattığı inanılmaz bir şey değil aslında. İnanılmaz olan patronla ilgili aklında hiçbir şey olmadığını iddia etmesi ve suçu alkole atması.

Ben tekila ve biraları arka arkaya yuvarladığım bir günün sabahında önceki geceyi hatırlamıyordum mesela. Sevgilimle çıkmışız, beni eve bırakmış, ben o kafayla anahtarla kapı açmışım, pijamalarımı giyip yatmışım. Hatta makyajımı bile silmişim.
Hatırladığım tek şey grupta kızlara bir şeyler yazdığım ve eve girdiğimde babamla konuştuğum bir an. Şuursuz davranıyor olsam adam panik olurdu zaten.
Bunların hepsinde kontrol bende, beyin düzgün kayıt almıyor sadece. Ama makyajla uyumayı hiç sevmem, beynim onu düşünmüş o an sağ olsun 😄

Hatırlamama olayı böyle bir şey ama o an ne kadar sarhoş olup kendini kaybetsen de içinde olmayan bir şeyi yapmazsın.
Kimse de demiyor ki "sabah bir uyandım, yanımda gece gittiğimiz çorbacıdaki 60 yaşındaki kel, göbekli, 3 çocuklu garson emmi var. Sarhoştum hatırlamıyorum.".
Herkes güzel/yakışıklı genç arkadaşını, komşusunu, iş arkadaşını falan götürüyor nedense. Bir tek çorbacı emmiler çıkaramıyor bu hayatın tadını :KK43:
Heh aslında bunu anlatmaya çalışmıştım. Bir şekilde bilinç ucundan kıyısından müdahale ediyor işte.
Sızıp kalsan, Allah korusun biri istemediğin bir şeyler yapsa, o çok başka bir konu. Ama bu konudaki aynı durum değil, neyse ki değil.
Ayık kafayla toplumsal kurallar, ayıplanma vs. nedeniyle bazı insanlara bakılmıyor, direkt eleniyor. Demek ki alkol s.çarım kuralını, ayıplanmasını; fırsatını buldun, yapış diyor. E sen de ikna oluyorsun ki gecenin sabahında yanında uyanıyorsun. :deli:

Vallahi başka sonuç çıkmıyor. Kaç senelik edebiyatçıyım, bir sürü paragraf sorusu çözdüm. Konu sahibinin konusunun ana fikri bu yani, başka bir şey yok.
Patron tecavüzcü mü? Yok. Ben de öpüyordum adamı.
E peki niye sarhoş beni eve götürdü, ev garsoniyer mi? Yok değil, hafta sonu evi.
Sabah niye hesap sormadım, duş alıp aynı arabayla işe gittim? Çünkü şoktaydım.
Ben suçlu muyum? Yok değilim, önceden dünyaları içer sarhoş olmazdım. Ama iki ilaç ve alkol yüzünden oldu her şey.
O zaman, tüm önermeleri karşılaştırdığımızda suçlu kim? Alkol ve ilaçlar.
Saygılar efendim. :KK52:
Acaba konu sahibi patronun kendisinden hoşlandığı ihtimalini mi duymak istiyor?
Adama toz kondurmuyor ki.
Anlattıkları doğruysa adam resmen tecavüz etmiş. Ama tek kötü laf yok.

Acaba konu sahibi patronun kendisinden hoşlandığı ihtimalini mi duymak istiyor?
Adama toz kondurmuyor ki.
Anlattıkları doğruysa adam resmen tecavüz etmiş. Ama tek kötü laf yok.
Valla Nell Hanım, erkek olsam sarhoş kadına dokunmazdım. Bunun kesinlikle etik olduğunu düşünmüyorum.
Sarhoş bir kadından yararlanmak olarak görüyorum. Senden hoşlandığına emin bile olsan, dokunmaman gerekiyor.
Çünkü hazır olmayabilir, sevişmek iki kişinin kararıyla olan bir şey. Tek başına karar vermemelisiniz.
Eğer bunu yapıyorsanız da iyi biri değilsinizdir. Bu kadar net aslında.

arkadaşım hepsini geçtim hala cevap vermiyosun kaç kere sorduk ertesi gün hapı aldın mı? şuan her şeyden çok bunu düşünmen lazımdı. adama sormalısın içine boşalmış mı ne yapmış korunmuş mu? ya bu adam sizi eve götrüecekken tutup kendi evine götürmüş baya amacı belliymiş zaten çok sarhoş oldugunu görünce karar vermiş olmalı hiç de pişman değil gibi görünüyor şerefsiz
Olay geçtiğimiz perşembe gecesi yaşanmış diye çıkardım konu sahibinin yorumlarından ben. Ertesi gün hapı için süre çoktan dolmuş. Belli ki bu konuda endişesi yok konu sahibinin. Ya adamın korunduğunu biliyor (yani hatırlamıyorum olayı hikaye) ya da hamile olmayı umursamıyor.

Benim aklıma takılan başka bir şey var, araları çok okuyamadım konu sahibi cevap verdiyse görmedim. İş yemeğine diye çıkan çocuğu eve dönmeyen anne baba ortalığı birbirine katmamış mı?

Olay geçtiğimiz perşembe gecesi yaşanmış diye çıkardım konu sahibinin yorumlarından ben. Ertesi gün hapı için süre çoktan dolmuş. Belli ki bu konuda endişesi yok konu sahibinin. Ya adamın korunduğunu biliyor (yani hatırlamıyorum olayı hikaye) ya da hamile olmayı umursamıyor.

Benim aklıma takılan başka bir şey var, araları çok okuyamadım konu sahibi cevap verdiyse görmedim. İş yemeğine diye çıkan çocuğu eve dönmeyen anne baba ortalığı birbirine katmamış mı?
Çok cahilsin kudra. Tabiki hatırlamıyor. Sabah uyandı fıtı fıtı duşa girdi. Totosunu kuruttuğu peçeteyi atmak için çöpe yöneldi ve kondomu gördü hemde kullanılmış!!. İşte o an anladı korunduğunu. Allah yüreğine iyilik versin!! Hemen laf sokmalar fln!1!1!1!!!!

Çok cahilsin kudra. Tabiki hatırlamıyor. Sabah uyandı fıtı fıtı duşa girdi. Totosunu kuruttuğu peçeteyi atmak için çöpe yöneldi ve kondomu gördü hemde kullanılmış!!. İşte o an anladı korunduğunu. Allah yüreğine iyilik versin!! Hemen laf sokmalar fln!1!1!1!!!!
Ya bir önceki gece eve attığı hatunda kullandıysa onu adam? 😱

Zina suç değildir. Anayasa mahkemesinin kararlarının içeriğine baktığımızda esasen Zina’nın suç olmaktan çıkması amaçlanmamakta aksine Tck’da ilgili maddelerde kadın-erkek eşitsizliğine son verilmesi dayanak gösterilmek suretiyle iptalİne karar verilmistir
Pratikte baktığımızda karar mantıklı,hangi erkek diğer erkeğe eşimle birlikte oldu diye dava açar? Bu aldatma konularında hep kadın suçlu bulunuyor.

9.sayfaya kadar geldim konu sahibi yazmamış🤔 merak ettim diğer sayfalarda da kendisinden haber yok mu?

Valla Nell Hanım, erkek olsam sarhoş kadına dokunmazdım. Bunun kesinlikle etik olduğunu düşünmüyorum.
Sarhoş bir kadından yararlanmak olarak görüyorum. Senden hoşlandığına emin bile olsan, dokunmaman gerekiyor.
Çünkü hazır olmayabilir, sevişmek iki kişinin kararıyla olan bir şey. Tek başına karar vermemelisiniz.
Eğer bunu yapıyorsanız da iyi biri değilsinizdir. Bu kadar net aslında.
Gelişmiş batı ülkelerinde sarhoş bir kadınla birlikte olmak tecavüz sayılıyor.

Back
X