Öyle olmalı , evet.Gelişmiş batı ülkelerinde sarhoş bir kadınla birlikte olmak tecavüz sayılıyor.
Tecavüz de dediler konu sahibine. Ama konu sahibi, böyle olmadığını düşünüyor ki adama laf söyletmedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olmalı , evet.Gelişmiş batı ülkelerinde sarhoş bir kadınla birlikte olmak tecavüz sayılıyor.
Asıl senin karakterinde ki sıkıntılar çok ortada. Zina suç değildir yorumuna beğenmedim attım diye. İsmimi arama butonundan bulup önceki konulara yapılan yorumlarıma beğenmedim atmanda hem çocukça hemde takıntılı kişiliğini ortaya çıkarıyorzina ssuca girmiyor diye yapılan hukuki bir bilgilendirmeye karşı böyle bayağılikla bir karşılık vermeniz neleri anlatıyor hakkınızda bir bilseniz
Ki ben daha önceki yazdıklarınizdan da Gordum denk gelmisligim var size karakterinizdeki sıkıntılar çok ortada.
Tabiki hayır. Açıklayayım hemen tekrardan cnm.Ya bir önceki gece eve attığı hatunda kullandıysa onu adam?![]()
Ay bunu bana başka biri dün yaptı. Dkfkfkfkf yorumunu beğenmediğimi bile bilmiyordum kimsenin kullanıcı adını takip etmem bilmem. Gerçekten sosyal hayattan aşırı kopuk kişiler burayı bütün dünyası addediyor ve hırs oluşuyorAsıl senin karakterinde ki sıkıntılar çok ortada. Zina suç değildir yorumuna beğenmedim attım diye. İsmimi arama butonundan bulup önceki konulara yapılan yorumlarıma beğenmedim atmanda hem çocukça hemde takıntılı kişiliğini ortaya çıkarıyor
Ayrıca benim görümcem de aldatıldı avukatı hem kocasına hemde o karşıdaki kadına yüklü miktarda maddi tazminat davası açabilirsin dedi. Karşıdaki kadın da evli ve çocuklu olunca açmadı. Sadece boşandı.
Olay geçtiğimiz perşembe gecesi yaşanmış diye çıkardım konu sahibinin yorumlarından ben. Ertesi gün hapı için süre çoktan dolmuş. Belli ki bu konuda endişesi yok konu sahibinin. Ya adamın korunduğunu biliyor (yani hatırlamıyorum olayı hikaye) ya da hamile olmayı umursamıyor.
Benim aklıma takılan başka bir şey var, araları çok okuyamadım konu sahibi cevap verdiyse görmedim. İş yemeğine diye çıkan çocuğu eve dönmeyen anne baba ortalığı birbirine katmamış mı?
Düzenli cinsel hayatı olmayan insan neden doğum kontrol hapı kullansın ki?ya da konu sahibi doğum kontrol hapıyla korunduğu için rahat. anne babasıyla mı yaşıyormuş yok artık ? belki dönmem arkadasımda kalırım demiştir gitmeden ? çok tuhaf geldi bu durum bana da şuan
Ay bunu bana başka biri dün yaptı. Dkfkfkfkf yorumunu beğenmediğimi bile bilmiyordum kimsenin kullanıcı adını takip etmem bilmem. Gerçekten sosyal hayattan aşırı kopuk kişiler burayı bütün dünyası addediyor ve hırs oluşuyor
Ben zaten yaptığının etik olmadığını, doğru bulmadığımı söyledim. Tecavüz diye suçlamak için kesin ve net bir biçimde zorla yaptığını hatırlamam lazım ve benim hatırladığım tek şey beni öpüşüne karşılık verdiğim. Ben alkollüyken libidom arttı ve o an yanaştım diyelim yinede yapmaması gerekirdi. Hep bunu söyledim, yine tekrarlıyorum. Adama toz kondurmama durumum yok ki.. Kendimide suçluyorum. Hesap edip öyle içmem gerekirdi. Böyle sonuçlanabileceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim. Maalesef her zaman doğru davranamıyoruz.Valla Nell Hanım, erkek olsam sarhoş kadına dokunmazdım. Bunun kesinlikle etik olduğunu düşünmüyorum.
Sarhoş bir kadından yararlanmak olarak görüyorum. Senden hoşlandığına emin bile olsan, dokunmaman gerekiyor.
Çünkü hazır olmayabilir, sevişmek iki kişinin kararıyla olan bir şey. Tek başına karar vermemelisiniz.
Eğer bunu yapıyorsanız da iyi biri değilsinizdir. Bu kadar net aslında.
Hem doğum kontrol hapı kullanıyorum regl düzenlesin diye hem de ertesi gün hapını aldım. O yönden akılsızlık etmedim.Düzenli cinsel hayatı olmayan insan neden doğum kontrol hapı kullansın ki?
Bu konuda Yargıtay İçtihatları Birleştirme Genel Kurulu tarafından aldatma eylemine katılmış olan üçüncü şahıslar hakkında karar açıklanmıştır. Aldatılan eşin kişilik haklarına, şahsi çıkarları nedeniyle tehdit, şantaj ve şiddet gibi davranışlar sergilendiyse eşinin sevgilisine veya kız arkadaşına manevi tazminat davası açma hakkı ortaya çıkar.Asıl senin karakterinde ki sıkıntılar çok ortada. Zina suç değildir yorumuna beğenmedim attım diye. İsmimi arama butonundan bulup önceki konulara yapılan yorumlarıma beğenmedim atmanda hem çocukça hemde takıntılı kişiliğini ortaya çıkarıyor
Ayrıca benim görümcem de aldatıldı avukatı hem kocasına hemde o karşıdaki kadına yüklü miktarda maddi tazminat davası açabilirsin dedi. Karşıdaki kadın da evli ve çocuklu olunca açmadı. Sadece boşandı.
gazozmu içtin acaba patronun adı nuri değil demiKızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Sabah uyanınca bişey konuşmadınız mı ??Ben zaten yaptığının etik olmadığını, doğru bulmadığımı söyledim. Tecavüz diye suçlamak için kesin ve net bir biçimde zorla yaptığını hatırlamam lazım ve benim hatırladığım tek şey beni öpüşüne karşılık verdiğim. Ben alkollüyken libidom arttı ve o an yanaştım diyelim yinede yapmaması gerekirdi. Hep bunu söyledim, yine tekrarlıyorum. Adama toz kondurmama durumum yok ki.. Kendimide suçluyorum. Hesap edip öyle içmem gerekirdi. Böyle sonuçlanabileceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim. Maalesef her zaman doğru davranamıyoruz.
Tam aklımdan kist için kullanıyorum diyecek diye geçirmiştim ki cevap geldi. PekiHem doğum kontrol hapı kullanıyorum regl düzenlesin diye hem de ertesi gün hapını aldım. O yönden akılsızlık etmedim.
Kistimde var canım, o yüzden reglim düzensiz. O yüzden düzenli kullanıyorum ama yinede işimi şansa bırakmadım, hapı arada içmeyi unuttuğum oluyor.Tam aklımdan kist için kullanıyorum diyecek diye geçirmiştim ki cevap geldi. Peki![]()
Düzenli cinsel hayatı olmayan insan neden doğum kontrol hapı kullansın ki?
Hıhı tamam.Kistimde var canım, o yüzden reglim düzensiz. O yüzden düzenli kullanıyorum ama yinede işimi şansa bırakmadım, hapı arada içmeyi unuttuğum oluyor.
Doğru olan bu.Valla Nell Hanım, erkek olsam sarhoş kadına dokunmazdım. Bunun kesinlikle etik olduğunu düşünmüyorum.
Sarhoş bir kadından yararlanmak olarak görüyorum. Senden hoşlandığına emin bile olsan, dokunmaman gerekiyor.
Çünkü hazır olmayabilir, sevişmek iki kişinin kararıyla olan bir şey. Tek başına karar vermemelisiniz.
Eğer bunu yapıyorsanız da iyi biri değilsinizdir. Bu kadar net aslında.
Ama benim görümcem boşanalı 8 yıl oldu ozamanlarda avukatı her türlü ikisinede dava açabilirsin demiş görümcem uzun yıllardır boşanmak istiyordu adam boşanmayınca artık tam kadına dava açacam dedi adam vazgeçti boşanmayı kabul etti. Hatta ozamanlar 250-300 bin dava edebilirim istesem avukatım öyle dedi diyordu ben dava et diye yalvardım ama çocukları var kadında evli diye yapmadı sadece kocasını o şekilde tehditle korkuttu... Acaba bu yasa mı değişti?Bu konuda Yargıtay İçtihatları Birleştirme Genel Kurulu tarafından aldatma eylemine katılmış olan üçüncü şahıslar hakkında karar açıklanmıştır. Aldatılan eşin kişilik haklarına, şahsi çıkarları nedeniyle tehdit, şantaj ve şiddet gibi davranışlar sergilendiyse eşinin sevgilisine veya kız arkadaşına manevi tazminat davası açma hakkı ortaya çıkar.
Ancak aldatan eşin sevgilisi yani üçüncü şahıs herhangi bir şekilde aldatılan eşi tanımıyor veya hiçbir şekilde temasa geçmemişse, kişilik haklarına saygı sınırlarını da aşmamışsa bu tür durumlarda davanın herhangi bir tarafı olmaz. Bu nedenle dava edilemez. (Alıntı)
Yani sözün özü, zina suç değildir. İkinci kadın sizinle iletişime geçmez, hakaret, tehdit vs herhangi bir suç unsuru olmazsa sırf eşiniz sizi o kadınla aldattı diye kadına dava açamazsınız.
Yoksa sen doğum kontrol hapının hamile kalmamak için kullanıldığını mı sanıyordunTam aklımdan kist için kullanıyorum diyecek diye geçirmiştim ki cevap geldi. Peki![]()