• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Velovis Velovis hanım, ilk değilsiniz son da olmayacaksınız. Karısı o herifin nelerini görmüştür, sizi otel yerine yazlığına götürebildiğine göre bu adamda yakalanma korkusu kalmamış artık. Boşanmaz onlar, ama siz zor duruma düşebilirsiniz, maazallah ortaya çıkarsa saçınız başınız itina ile yolunur, damgalanır, insan içine çıkamaz hale gelirsiniz. İşyerinden ayrılıp o herifle irtibatı kesmeniz sizin hayrınıza olur, onlar her türlü evliliği devam ettirecek, arada günah keçisi ilan edilmeyin.

Ne alakası var, insanlar tecrübelerine dayanarak alkolden bu kadar bilinç kaybı olmaz.
Olursa da ambulansla falan götürülmeniz lazım diyorlar.

Bu forumu açma amacınız yaşadığınız bir heyecanı anlatmak yerine,
Destek almak, fikir sormak için değil mi?
-Belki başka bir şey verildi size bunu anlamaya çalışın
-Yaşadığınız şey tecavüz, bu konuda hakkınızı arayın
-Gidin patronunuza hesabını sorun
çıkarımlarını yapmanız, uğradığınız haksızlığı fark etmeniz gerekmiyor mu?
Çok değil 2 aşağıdaki yorumu okuyun başına gelen bir durumu anlatmış bir hanımefendi.

Bana da istersem alkolün üstüne 10 tane tatlı yiyeyim asla etki etmez, o zaman siz yalan söylüyorsunuz? Benim ve çevremin böyle bir tecrübesi yok. Denkte gelmedim. O zaman kesin yalan söylüyorsunuz.

Ben heyecan anlatmıyorum. Yazdığınız yorumların başı öyle değildir, böyle olmazla başlıyor ben düzgün bir tavsiye göremiyorum maalesef.

Velovis Velovis izninizle bir tavsiyede bulunacağım. Kendinizi zaten yeterince suçluyorsunuzdur, daha fazla yıpranmak adına konunuzu kapatın.
İnanın burdaki yorumlar beni yıpratmıyor sadece saçma yerlere gittiği için konuyu kapattıracağım.

Velovis Velovis hanım, ilk değilsiniz son da olmayacaksınız. Karısı o herifin nelerini görmüştür, sizi otel yerine yazlığına götürebildiğine göre bu adamda yakalanma korkusu kalmamış artık. Boşanmaz onlar, ama siz zor duruma düşebilirsiniz, maazallah ortaya çıkarsa saçınız başınız itina ile yolunur, damgalanır, insan içine çıkamaz hale gelirsiniz. İşyerinden ayrılıp o herifle irtibatı kesmeniz sizin hayrınıza olur, onlar her türlü evliliği devam ettirecek, arada günah keçisi ilan edilmeyin.
Adama karşı bir duygum ve gram sempatim yok. Hatta aşırı öfkeliyim.

Merak etmeyin asla ve asla bir ilişkiye sokmam kendimi.

Alkol, aklında olmayan bir şeyi yaptırmaz insana. Hatırlamıyoruma inanırım, kendimi kontrol edemedime inanırım, ama gram sempatim duygum yoka inanmam.

Sokmasanız bile bu olay bir şekilde ortaya çıkarsa karısı iş yerine gelip cıngar çıkarır. Her türlü ikinci kadın ilan edilebilirsiniz.
Dedikodu çok tehlikelidir. Birinin iması bile çığ gibi büyüyebilir. Birinin öğle arasında canı sıkılır, bir şey olur. O gün o evden çıkarken biri görmüştür vs. Dünya kadar ihtimal var. Sonsuza kadar gizli kalmayabilir.

ruhunda bir yerler kırılmıyor mu ?
neden tamir etmek yerine hayatında yaralar açmaya çalışıyorsun anlamıyorum ki psikiyatri harici iyi bir psikolog bulmalısın psikoterapi aldın mı hi?

millet alkol alıp sevişir :D biz de içince önümüze gelen balığı öldürmüşler ben bunu nasıl yicem diye ağlayayım anca :D ben kör kütük sarhoşken 3 sene evvel yıl başında eşimle nişanlıyken adamı yatağa atamadım sen baya yetenekliymişsin adamı o kadar uğraştım baştan çıkarmak için :D olmadı vallah ben yeteneksizmişim

Bende yukardaki yorum yapan hanımlar gibi şunu merak ettim bu adam genç patron olmasa kırk yaş üzeri orta maaşlı bir çalışan olsa "yanlışlıkla, hatırlamaksızın" bir sevişme yaşar mıydın:sus:
bu arada evli olacak merak etme senin için libido arttırıcı faktör de var yani
Kesinlikle bu istenmeyen ilişkiler farkında olmadan aşık olmalar hep patrona oluyor. Çok sarhoş olup apartman görevlisinin yada dışardaki copcunun evinde kendini bulan birini görmedim nasıl bir bilinç altı ise

millet alkol alıp sevişir :KK70: biz de içince önümüze gelen balığı öldürmüşler ben bunu nasıl yicem diye ağlayayım anca :KK70: ben kör kütük sarhoşken 3 sene evvel yıl başında eşimle nişanlıyken adamı yatağa atamadım sen baya yetenekliymişsin adamı o kadar uğraştım baştan çıkarmak için :KK70: olmadı vallah ben yeteneksizmişim
sarhoş ve nişanlıyken yatağa atmamışsa
ayakta alkışlıyorum.

bu herif hem evli hem çocuklu hem başkasını yatağa atmış.

Kesinlikle bu istenmeyen ilişkiler farkında olmadan aşık olmalar hep patrona oluyor. Çok sarhoş olup apartman görevlisinin yada dışardaki copcunun evinde kendini bulan birini görmedim nasıl bir bilinç altı ise
evet niyeyse hep patron oluyor ..

Anlattığım ve emin olduğum şeylere hayır o öyle değildir kendindesindir vs. denildiği için ne yaşadığımı biliyorum diyorum. Her söylediğimi kendilerine göre farklı bir yere çektikleri için insanlar.

Bende 30 KEZ YAZDIM Kİ HA-TIR-LA-MI-YO-RUM. Belki ben başlattım belki adam başlattı, sadece öpüştüğümüz bir an yataktayken kafamda parça parça başka da bir şey hatırlamıyorum. Bende karşılık verdiğime göre tecavüz yok ortada. Ama yinede ben davranışlarımı kontrol edemediğim bilinçsiz bir anımda ben istesem bile onun bana yanaşmaması lazımdı. Tecavüzün başka bir türü oluyor herhalde yaşadığım.

Daha cesaretimi toplayıp adamla konuyu konuşamamışım. Ne yapsam, nasıl konuşmam bilemiyorum diye içimi dökmek için sıfır yalan, sıfır abartı neyse buraya onu yazdım ama insanların sadece tek yaptığı alay etmek. Maaşına zam yaptı mı? gibi saçma sapan sorular.

arkadaşım hepsini geçtim hala cevap vermiyosun kaç kere sorduk ertesi gün hapı aldın mı? şuan her şeyden çok bunu düşünmen lazımdı. adama sormalısın içine boşalmış mı ne yapmış korunmuş mu? ya bu adam sizi eve götrüecekken tutup kendi evine götürmüş baya amacı belliymiş zaten çok sarhoş oldugunu görünce karar vermiş olmalı hiç de pişman değil gibi görünüyor şerefsiz

Olan olmus, degistiremezsin artik. Bunu dusunup kendini yipratman ne sana ne baskasina cozum getirmez. Yasadigindan ders cikarmali ve isinden ayrilmalisin. Seninle zaten konusmaya calisiyormus, rahat hissetmiyorsun, baska is bulup ayrilman en mantiklisi olur. Diger noktalar dedigim gibi degistiremeyecegin seyler ve cozumu olmayan konulara uzulmek icin hayat cok kisa, unut gec derim.

Çok değil 2 aşağıdaki yorumu okuyun başına gelen bir durumu anlatmış bir hanımefendi.

Bana da istersem alkolün üstüne 10 tane tatlı yiyeyim asla etki etmez, o zaman siz yalan söylüyorsunuz? Benim ve çevremin böyle bir tecrübesi yok. Denkte gelmedim. O zaman kesin yalan söylüyorsunuz.

Ben heyecan anlatmıyorum. Yazdığınız yorumların başı öyle değildir, böyle olmazla başlıyor ben düzgün bir tavsiye göremiyorum maalesef.
basına gelenler kendısının patronunun evınde bulmamıs oyle bır durumda da tepkısız kalmamıs ama
kacırdıgınız o en buyuk ayrıntı o
sarhos oldugunuz tamam, unuttunuz tamam
herseye tamam
tepkı vermemıssınız orası anormal hıc bırsey olmamıs gıbı davranmıssınız ve gelmıs ne yapıcam dıyorsunuz bız sızden daha cok tepkı verdık

Back
X