- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.248
- 548

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok değil 2 aşağıdaki yorumu okuyun başına gelen bir durumu anlatmış bir hanımefendi.Ne alakası var, insanlar tecrübelerine dayanarak alkolden bu kadar bilinç kaybı olmaz.
Olursa da ambulansla falan götürülmeniz lazım diyorlar.
Bu forumu açma amacınız yaşadığınız bir heyecanı anlatmak yerine,
Destek almak, fikir sormak için değil mi?
-Belki başka bir şey verildi size bunu anlamaya çalışın
-Yaşadığınız şey tecavüz, bu konuda hakkınızı arayın
-Gidin patronunuza hesabını sorun
çıkarımlarını yapmanız, uğradığınız haksızlığı fark etmeniz gerekmiyor mu?
İnanın burdaki yorumlar beni yıpratmıyor sadece saçma yerlere gittiği için konuyu kapattıracağım.Velovis izninizle bir tavsiyede bulunacağım. Kendinizi zaten yeterince suçluyorsunuzdur, daha fazla yıpranmak adına konunuzu kapatın.
Adama karşı bir duygum ve gram sempatim yok. Hatta aşırı öfkeliyim.Velovis hanım, ilk değilsiniz son da olmayacaksınız. Karısı o herifin nelerini görmüştür, sizi otel yerine yazlığına götürebildiğine göre bu adamda yakalanma korkusu kalmamış artık. Boşanmaz onlar, ama siz zor duruma düşebilirsiniz, maazallah ortaya çıkarsa saçınız başınız itina ile yolunur, damgalanır, insan içine çıkamaz hale gelirsiniz. İşyerinden ayrılıp o herifle irtibatı kesmeniz sizin hayrınıza olur, onlar her türlü evliliği devam ettirecek, arada günah keçisi ilan edilmeyin.
Alkol, aklında olmayan bir şeyi yaptırmaz insana. Hatırlamıyoruma inanırım, kendimi kontrol edemedime inanırım, ama gram sempatim duygum yoka inanmam.Adama karşı bir duygum ve gram sempatim yok. Hatta aşırı öfkeliyim.
Merak etmeyin asla ve asla bir ilişkiye sokmam kendimi.
Sokmasanız bile bu olay bir şekilde ortaya çıkarsa karısı iş yerine gelip cıngar çıkarır. Her türlü ikinci kadın ilan edilebilirsiniz.Adama karşı bir duygum ve gram sempatim yok. Hatta aşırı öfkeliyim.
Merak etmeyin asla ve asla bir ilişkiye sokmam kendimi.
Uçtu mu kuşumolan bizim masum Calcimize oldu
Ayni seyi yazdim ama yakamozdan veto yedimAlkol, aklında olmayan bir şeyi yaptırmaz insana. Hatırlamıyoruma inanırım, kendimi kontrol edemedime inanırım, ama gram sempatim duygum yoka inanmam.
ailesini bırakmamak için sevgilisi ve bebekten kurtulmak için korkunç şeyler yapanlar var. bunu da hesapla. aman diyimSizin yazdıklarınıza göre bu kadar şeyi başardıysam onuda hallederim sakın telaşlanmayın. Haberdar ederim <3
maalesefUçtu mu kuşum![]()
Kesinlikle bu istenmeyen ilişkiler farkında olmadan aşık olmalar hep patrona oluyor. Çok sarhoş olup apartman görevlisinin yada dışardaki copcunun evinde kendini bulan birini görmedim nasıl bir bilinç altı iseBende yukardaki yorum yapan hanımlar gibi şunu merak ettim bu adam genç patron olmasa kırk yaş üzeri orta maaşlı bir çalışan olsa "yanlışlıkla, hatırlamaksızın" bir sevişme yaşar mıydın
bu arada evli olacak merak etme senin için libido arttırıcı faktör de var yani
sarhoş ve nişanlıyken yatağa atmamışsamillet alkol alıp sevişirbiz de içince önümüze gelen balığı öldürmüşler ben bunu nasıl yicem diye ağlayayım anca
ben kör kütük sarhoşken 3 sene evvel yıl başında eşimle nişanlıyken adamı yatağa atamadım sen baya yetenekliymişsin adamı o kadar uğraştım baştan çıkarmak için
olmadı vallah ben yeteneksizmişim
evet niyeyse hep patron oluyor ..Kesinlikle bu istenmeyen ilişkiler farkında olmadan aşık olmalar hep patrona oluyor. Çok sarhoş olup apartman görevlisinin yada dışardaki copcunun evinde kendini bulan birini görmedim nasıl bir bilinç altı ise
Maalesef teyomolan bizim masum Calcimize oldu
Anlattığım ve emin olduğum şeylere hayır o öyle değildir kendindesindir vs. denildiği için ne yaşadığımı biliyorum diyorum. Her söylediğimi kendilerine göre farklı bir yere çektikleri için insanlar.
Bende 30 KEZ YAZDIM Kİ HA-TIR-LA-MI-YO-RUM. Belki ben başlattım belki adam başlattı, sadece öpüştüğümüz bir an yataktayken kafamda parça parça başka da bir şey hatırlamıyorum. Bende karşılık verdiğime göre tecavüz yok ortada. Ama yinede ben davranışlarımı kontrol edemediğim bilinçsiz bir anımda ben istesem bile onun bana yanaşmaması lazımdı. Tecavüzün başka bir türü oluyor herhalde yaşadığım.
Daha cesaretimi toplayıp adamla konuyu konuşamamışım. Ne yapsam, nasıl konuşmam bilemiyorum diye içimi dökmek için sıfır yalan, sıfır abartı neyse buraya onu yazdım ama insanların sadece tek yaptığı alay etmek. Maaşına zam yaptı mı? gibi saçma sapan sorular.
Alkol, aklında olmayan bir şeyi yaptırmaz insana. Hatırlamıyoruma inanırım, kendimi kontrol edemedime inanırım, ama gram sempatim duygum yoka inanmam.
basına gelenler kendısının patronunun evınde bulmamıs oyle bır durumda da tepkısız kalmamıs amaÇok değil 2 aşağıdaki yorumu okuyun başına gelen bir durumu anlatmış bir hanımefendi.
Bana da istersem alkolün üstüne 10 tane tatlı yiyeyim asla etki etmez, o zaman siz yalan söylüyorsunuz? Benim ve çevremin böyle bir tecrübesi yok. Denkte gelmedim. O zaman kesin yalan söylüyorsunuz.
Ben heyecan anlatmıyorum. Yazdığınız yorumların başı öyle değildir, böyle olmazla başlıyor ben düzgün bir tavsiye göremiyorum maalesef.