• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Dostum tabi ki normal değil ama tanimadigi bir kadına söylemesi ben senin kocamla yattım demesi ne ise yarar ki belki de daha kötü olur yani bu kızın olayı her şeyden silip o ortamdan uzaklaşması bence şu an en doğru olan.
Ortamdan uzaklasacagani sanmiyorum çünkü ekonominin hali belli diye araya sikistirmayi ihmal etmemis

Ya arkadaş ne diyecem gidip taşlayacam mı
Ön ötesi boşanırım
Siz konuyu konu sahibi üzerinden sahiplenip aldatılan kadının yerinde ben olsaydım ne yapardıma getiriyorsunuz
Peki konu sahibinin yerinde olsaydınız ne yapardınız
konu sahıbının yerınde olsam sabah hıc bırsey olmamıs gıbı davranıp anlasmıs gıbı yapıp patrona uyup devam etmezdım, en azından ne oluyoruz be ! benı nıye buraya getırdın derdım, bırlıkte de tıpıs tıpıs ıse gıtmezdım arkadaslarımı da salak yerıne koymaya calısarak ayrı ayrı ıse gırerek dedım devam etmezdım dedım zaten.

Ya arkadaş ne diyecem gidip taşlayacam mı
Ön ötesi boşanırım
Siz konuyu konu sahibi üzerinden sahiplenip aldatılan kadının yerinde ben olsaydım ne yapardıma getiriyorsunuz
Peki konu sahibinin yerinde olsaydınız ne yapardınız
Konu sahibinin yerinde olmayacak kadar akli melekelerim çalışıyor, ki burda yorum yapanlar da aynı şekilde. Şimdi hiç herkesin başına her şey gelebilir falan demeyin, çünkü insanlar seçimlerinden sorumludur. Konu sahibi normalde de alkol aldığını belirtti zaten, ilk kez içmiyor, ilaç etkileşimini de bilmeli ki o da çok muamma, böyle bir durumda her türlü planlı davranması gerektiğini de bilmeli, ölçüyü kaçırmamalı, eve taksiyle dönecek kadar kafasını çalıştırmalı, e bunların hiç biri olmamış, bambaşka bir senaryo gerçekleşmiş, patronun evinde uyanmış madem, kendine gelince bunun hesabını sormalıydı. Hiç bir şey yapmayarak resmen yeşil ışık yakmış gibi olmuş. Patronun bir adımına bakar bundan sonrası, kusura bakmayın. Çünkü hesap sormadığı gibi, böyle bir gecenin sabahında, o üstüyle başıyla işe gidebiliyor. Gece yaşananlardan sonra direkt evine gitmeli, ve işten de ayrılmanın yoluna bakmalıydı ki onda bile borçlarım var diye bir kılıfı var. Millet kaç çocukla işten çıkarılıp hayatının şokunu yaşarken, ailesiyle yaşayan birinin bu endişeleri çok yersiz çünkü olay büyük.

Ay nesine empati yapcam
BU bakıs acısıyla alkollu arac kullanıp birine carpsak,cezai ehliyeti yok alkollü müydü dicez?
Agzıyla icecek yani madem bünyesi kaldırmıyor.
Tabiki aldatılan kadınla empati yapcam.
Ya kadın şunu demiyor ki
Yaptığım doğru normal olan bu
Evet yaptığı hataya zaten hayatımın hatası diyor
Hatasını kabul etmiş birine ne diyeceksin
Aldatılan kadın olayın diğer tarafıdır
Burada aldatılan kadına karşı sorumluluk eşindedir
Adamda burada olmadığına göre

Dostum tabi ki normal değil ama tanimadigi bir kadına söylemesi ben senin kocamla yattım demesi ne ise yarar ki belki de daha kötü olur yani bu kızın olayı her şeyden silip o ortamdan uzaklaşması bence şu an en doğru olan.
ben karısına soylesın demedım kı canım...
karısı elbet komsulardan falan ogrenecektır dıye dusunuyorum,

konu sahıbı hıc bırsey olmamıs gıbı ıse gıdebılmıs ,adam dus al ıstersen dıyebılmıs, kahvaltı yapalım mı dıyebılmıs ,ıs yerıne tam yaklasmadan ınmıs ayrı ayrı gırmısler falan... sonra yarım gunde olsa calısmıs.
bunları anlayamıyorum nasıl bunlar olabılıyor

normalde adamın en bastan otele bırakması gerekıyordu kadın adamın evınde uyanmıs benım burada ne ısım var demesı gerekıyordu hıc bırsey demeyıp kahvaltı yapalım mı dıye sormasına mıdem kotu demıs :D mıdesı ıyı olsa belkı kahvaltıda yapacak yanı ... bırde nasıl calıskan personel o halde ıse de gıdıyor. cok tuhaf barı o gun ıse gıtme boyle bır mevzu yasamıssın patronunla.

uzaklasmayı ıstemıyor yanı... ıstese o evden mıdem kotu dıyerek cıkmazdı ıse gıtmezdı ...

Konu sahibinin yerinde olmayacak kadar akli melekelerim çalışıyor, ki burda yorum yapanlar da aynı şekilde. Şimdi hiç herkesin başına her şey gelebilir falan demeyin, çünkü insanlar seçimlerinden sorumludur. Konu sahibi normalde de alkol aldığını belirtti zaten, ilk kez içmiyor, ilaç etkileşimini de bilmeli ki o da çok muamma, böyle bir durumda her türlü planlı davranması gerektiğini de bilmeli, ölçüyü kaçırmamalı, eve taksiyle dönecek kadar kafasını çalıştırmalı, e bunların hiç biri olmamış, bambaşka bir senaryo gerçekleşmiş, patronun evinde uyanmış madem, kendine gelince bunun hesabını sormalıydı. Hiç bir şey yapmayarak resmen yeşil ışık yakmış gibi olmuş. Patronun bir adımına bakar bundan sonrası, kusura bakmayın. Çünkü hesap sormadığı gibi, böyle bir gecenin sabahında, o üstüyle başıyla işe gidebiliyor. Gece yaşananlardan sonra direkt evine gitmeli, ve işten de ayrılmanın yoluna bakmalıydı ki onda bile borçlarım var diye bir kılıfı var. Millet kaç çocukla işten çıkarılıp hayatının şokunu yaşarken, ailesiyle yaşayan birinin bu endişeleri çok yersiz çünkü olay büyük.
patrondan hoşlanıyor gibi hissettim yani doğal olarak ben de

konu sahıbı hem panık atak ıcın hem de uyku ıcın ılac kullanıyormus ılacla +5 rakı+shot ıcmıs
sozde ıs yemegıymıs...

hıc bırsey hatırlamıyorum dıyor , hatırlamadıgı kendınde olmadıgı yerden normal yuruyerek cıkamaz dıye dusunuyorum ,
patronu almıs bunu haftasonu esıyle kafa dınlemeye gıttıklerı eve goturmus orada ılıskıye gırmısler
adam ayık yanı ... trafıge cıkabılıyor sarhos kadını tasıyabılıyorsa ayık olmalı
herkesın ıctıgı bır ortamda ıcmeye gıdılen bır ortamda patron ıcmemıs cok sasılası bır durum.
uyandıklarında adam dusunu musunu almıs
konu sahıbıne sormus dus al ıstersen kahvaltı yapalım mı dıye...
ıse de yakın yerde ındırmıs ayrı ayrı gırmısler ama kadında ust bas aynı tabı...

adam ayıksa kadın kendınde degılse yasanılan sey tecavuzdur kesınlıkle.
kadın ıstıyorum bıle dese adam kendınde degılsın demelı bır otele bırakıp cıkmalıydı.
oncesınde aralarında bır hoslantı olmadıgınıda ıddaa edıyor yanı kadın benden hoslanıyor bırbırımıze ılgı duyuyoruz dusuncesı bıle yokmus.

sakın sakın tıpıs tıpıs uyanıp ıse gıtmıs

hesap nıye sormadın dıyoruz aklım yerınde degıldı dıyor ama ıse gıtmıs o halde...
Uzman değilim ama dediğim gibi o tarz ilaçlarla komaya giren birinin yaşadıklarına bire bir şahit oldum.
Kız gözümüzün önünde ölüyor diye ağladım neredeyse.
Bildiğiniz yoğun bakımda yatan hasta kadar tepkisizdi.

Sarhoşluğu da yaşadım, dengesizdim ama bilincim yerindeydi.
Eşimin kulağına eğilip "hemen eve gidelim, koluna girince beni sıkı tut kimse anlamasın sarhoş olduğumu" dedim.
Eve geldik eşim giyinip yatmama yardımcı oldu. Giyinirken ayakta duramayacak haldeydim kaç defa yatağa oturdum.
O derece de bile yaşadıklarım aklımda.

Tecrübelerime dayanarak bu alkolle ilgili bir şey değil diyorum.
Konu sahibi o an bende istedim, karşı koyamadım diye pişmanlığını anlatsa anlarım.
Yada güçsüzlüğümden faydalandı zorla birlikte olduk diye anlatsa onuda anlarım.
İş yemeklerinin yapıldığı bir kurumda çalışacak kadar eğitimli bir kadın ertesi sabah bu kadar tepkisiz olamaz.
Polise gider, tecavüz yaşayıp yaşamadığının tespiti için hastaneye gider.
Yada patronuna tepki verir, neden bu kadar tepkisiz?

Hadi herşeyin konu sahibinin anlattığı gibi olduğunu varsayalım.
İşyerinde kendine geldiğinde patronun odasına gidip "biz ne yaşadık ben hatırlamıyorum, beni neden otele yada evime bırakmadın" diye neden hesap sormuyor?
Yada niye o iş yerinde duruyor hala daha. Borcunu, maddiyatını düşünecek kadar kafa yerindeyse gitsin o gecenin hesabını da sorsun. Ay bilemedim ama neresinden tutsan elinde kalır.

ben karısına soylesın demedım kı canım...
karısı elbet komsulardan falan ogrenecektır dıye dusunuyorum,

konu sahıbı hıc bırsey olmamıs gıbı ıse gıdebılmıs ,adam dus al ıstersen dıyebılmıs, kahvaltı yapalım mı dıyebılmıs ,ıs yerıne tam yaklasmadan ınmıs ayrı ayrı gırmısler falan... sonra yarım gunde olsa calısmıs.
bunları anlayamıyorum nasıl bunlar olabılıyor

normalde adamın en bastan otele bırakması gerekıyordu kadın adamın evınde uyanmıs benım burada ne ısım var demesı gerekıyordu hıc bırsey demeyıp kahvaltı yapalım mı dıye sormasına mıdem kotu demıs :KK70: mıdesı ıyı olsa belkı kahvaltıda yapacak yanı ... bırde nasıl calıskan personel o halde ıse de gıdıyor. cok tuhaf barı o gun ıse gıtme boyle bır mevzu yasamıssın patronunla.

uzaklasmayı ıstemıyor yanı... ıstese o evden mıdem kotu dıyerek cıkmazdı ıse gıtmezdı ...
karısı öğrenirse zaten ...
bütün şehir öğrenir . :işsiz:

Ya kadın şunu demiyor ki
Yaptığım doğru normal olan bu
Evet yaptığı hataya zaten hayatımın hatası diyor
Hatasını kabul etmiş birine ne diyeceksin
Aldatılan kadın olayın diğer tarafıdır
Burada aldatılan kadına karşı sorumluluk eşindedir
Adamda burada olmadığına göre
e bırde yaptıgım dogru deseydı :D

600 küsür yorum. Konu sahibi bile olayından sonra kendini bu kadar irdelememiş sakin sakin duş alıp işine gitmiş 🤷‍♀️
Onu dedim ben de.HAYATIMIN EN UTANC VERICI GECESI baslikli yazisi sabah tanimadigi bilmedigi bir evde patronuyla hatirlamadigi bir sevisme sonrasi o evde duş alıp işe gitmesiyle sonlaniyor. Kuvvetle ihtimal gece eglence boyunca libidolarin carpismasi oldu karsilikli,bir cekim oldu.Adamin bu ilk vukuati asla degil.Adamin hanesine yeni bir kacamak;konu sahibine de HAYATIMIN EN UTANC VERICI GECESI olarak eklendi.
Cok klasik bir hikaye ve saşmazzz.Bu tarz eglence gecelerinde hic ummadigimiz ciftler geceyi berabrer sonlandirir.Bu da oyle bir hikaye olmus.Gelmis gecmis olsun.

42 sayfa yorum.

Ağzına hiç içki almamışlardan, içki içince ne olur, ne olmaz, nasıl sarhoş olunurun bilir kişi raporu,

İçki günahtırcılardan ağzınla içseydin vaazı,

Neee metres mi o’culardan sen zaten patronunla kırıştırıyodun, yeme bizi, sana da gün doğmuş analizi,

Ben de antidepresan kullanıyodum, evet içki böyle çarpabiliri teyit edenler,

Dur şurada iki goygoy da ben yapayım benim ne eksiğim var beni de aranıza alın diyenler,

Vs vs

Konu sahibi herşeye tamam sizi anlamaya çalışarak yorum yaptım bu konuda.
Son yazdıklarınızda ailenizle yaşadığınızı yazmışsınız, yani açıkta değilsiniz. Aileniz sizi 2-3 ay iş bulana kadar idare edemeyecek mi ? Nasıl bu kadar olaydan sonra hâlâ aynı iş yerinde kalabiliyorsunuz ???

Back
X