• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Araba kullanabilmis alkole rağmen ama adam içiyor gibi yapıp bardağı dökmüş olabilir😬 hadi içti diyelim O kadar alkolle sağ salim gitmişler. Sabah erken kalkmis abdestini duşunu almış. Adam profesyonel. Hem o aynı kiyafetlerle gitmemiştir çünkü kendi evinde olan olmuş. :deli:
Adam alkollü ama şehir dışındaki evine gidebilecek kadar araba kullanıyor, demek ki gecenin sonunda arabayla gideceğini bildiği için ölçülü içmiş, ama konu sahibi daha bir kaç aydır çalıştığı bir ortamda 5 duble raki üstü shot yapacak kadar görmemişlik yapıyor. Normalde bu kadar içebilirsin ama sonrasında evine nasıl döneceğini planlarsın ona göre davranırsın, kaldı ki ilaçla alkol olayını dünkü çocuklar bilir. Patron da kafada ne kurdu yada arabada ne oldu da sonrasında farklı bir eve gitme fikrine geldi? Demek ki bu adam o tip işleri zaten yapıyor, bu ilk olamaz , hem de karısıyla çocuklarıyla gittiği eve elin kızını götürüyor, duş aldırıyor , bu işin havlusu var, tarağı var, saçı var, mesanesi var, var oğlu var. Hadi kızın evinde olsa ne bileyim otel olsa bi nebze ama kendi evinde böyle bir riske niye girer ki insan? Son derece mantıksız, dizi senaryosu gibi bir hikaye. Konu niye açılmış o da muamma. Hemen işten istifa edersin olur biter, çözüm belli yani.

dizi gibi.
yapacak birşey yok.
ne yapalım şimdi acını mı dindirelim burada.
moral mi verelim.
bide olsaydı yakınlaşma flörtleşme. aklının ucundan geçmemiş aklının öyle bir hakkı yok yoookk. ( sinirlendim)
bilinç altı açığa çıkmış eyleme vurmuşsunuz hayırlı olsun.

Adam alkollü ama şehir dışındaki evine gidebilecek kadar araba kullanıyor, demek ki gecenin sonunda arabayla gideceğini bildiği için ölçülü içmiş, ama konu sahibi daha bir kaç aydır çalıştığı bir ortamda 5 duble raki üstü shot yapacak kadar görmemişlik yapıyor. Normalde bu kadar içebilirsin ama sonrasında evine nasıl döneceğini planlarsın ona göre davranırsın, kaldı ki ilaçla alkol olayını dünkü çocuklar bilir. Patron da kafada ne kurdu yada arabada ne oldu da sonrasında farklı bir eve gitme fikrine geldi? Demek ki bu adam o tip işleri zaten yapıyor, bu ilk olamaz , hem de karısıyla çocuklarıyla gittiği eve elin kızını götürüyor, duş aldırıyor , bu işin havlusu var, tarağı var, saçı var, mesanesi var, var oğlu var. Hadi kızın evinde olsa ne bileyim otel olsa bi nebze ama kendi evinde böyle bir riske niye girer ki insan? Son derece mantıksız, dizi senaryosu gibi bir hikaye. Konu niye açılmış o da muamma. Hemen işten istifa edersin olur biter, çözüm belli yani.
Kızın durumu yok. Patrondan diye yemiş içmiş işte. Yani herhalde🙄 yoksa borcu olan biriymis kendisi. Patron ismarlamasa nasil yüklensin ki bu kadar. :eğlence:

Ben kimseye sevgili gibi davranmadım. O da çok rahat sayılmazdı. Laubali bir şekilde sormadı bunları. Konuşmaya çalışacak gibi olduğunda ben direk kafamı çevirdim. İşyerine yaklaştığımızda beni burda indirir misiniz dedim o da gerek yok dedi indirir misiniz lütfen dedim tamam dedi indirdi öyle anlaşma planlı davranış falan yok. Buraya kelimesi kelimesine her şeyi yazmıyorum.

O sanki bu durumdan rahatsız gibi değildi, beni ölçmeye çalışıyor gibiydi.
E tabi rahatsız olmaz. Normal zamanda iş atsa size, şikayetçi olsanız, taciziydi davasıydı uğraşacaktı. Tek bir gecede eline kocaman bir koz vermiş oldunuz. Bile isteye bütün sınırları çiğnemişsiniz el ele. Şimdi ikinizin oldukça mahrem bir sırrınız var. Mükemmel bir bağ oluşturur bu da adam için. Artık oldukça rahattır. Belki de aradığını bulduğunu düşünüyordur. Adam zaten aranıyormuş, olmasa niye sizinle birlikte olsun? Olay tam olarak böyle bence. Az bekleyin, gizli bir ilişki teklifiyle gelir o adam size. 30 senelik hayatımda bir şeyler öğrendiysem böyle olacaktır diyorum.

Ben ne yaşadığınızı bilmediğinizi sanıyordum.Madem ne yaşadığınızı biliyorsunuz sıkıntı ne? Kolunuzda altın bileziğiniz (mesleğiniz) var..heryerde iş bulursunuz
Anlattığım ve emin olduğum şeylere hayır o öyle değildir kendindesindir vs. denildiği için ne yaşadığımı biliyorum diyorum. Her söylediğimi kendilerine göre farklı bir yere çektikleri için insanlar.
sana otuz kez sordum tecavüze uğradın mı ?
adam istemeden rızan olmadan ilişkiye mi zorladı
tüm bunlar varsa neden polise gitmedin
hadi hata yaptın yoluna bak git dil öğren uzak dur
nasıl bir yorum bekliyorsun burdaki insanlardan
tamam hatırlamadın ilişki yaşadın kabul ettik sabah adama sormadın mı ne oldu nasıl oldu e herkes aynı tepkiyi vermez diyorsun
yahu biri benimle ben hatırlamadan birlikte olacak o evi yıkarım onun başına yıkarım kahvaltı soruyor adam sana
sorun var bak ilişkilerinin hepsinde para isteyen evli çıkan evli adamla olman hepsi sorunlu terapi al hayatına mal olacak hatalar yapıyorsun kaç kadın katledildi hangi akılla o kadar içersin ağzınla içmediğin kendini kaybedeceğin noktayı bilmzeken bi yerde demedin mi başım döndü bi elimi yüzümü yıkayaım ağzın yüzün kayınca adam hop seni eve götürdüyyse pıtı pıtı nasıl çıktın evden
Bende 30 KEZ YAZDIM Kİ HA-TIR-LA-MI-YO-RUM. Belki ben başlattım belki adam başlattı, sadece öpüştüğümüz bir an yataktayken kafamda parça parça başka da bir şey hatırlamıyorum. Bende karşılık verdiğime göre tecavüz yok ortada. Ama yinede ben davranışlarımı kontrol edemediğim bilinçsiz bir anımda ben istesem bile onun bana yanaşmaması lazımdı. Tecavüzün başka bir türü oluyor herhalde yaşadığım.

Daha cesaretimi toplayıp adamla konuyu konuşamamışım. Ne yapsam, nasıl konuşmam bilemiyorum diye içimi dökmek için sıfır yalan, sıfır abartı neyse buraya onu yazdım ama insanların sadece tek yaptığı alay etmek. Maaşına zam yaptı mı? gibi saçma sapan sorular.

Ya madem yaşadığınız herşeyin farkındasınız patronun ne durumdan olduğuna kadar, bu konuyu niye açtınız?
Gayet bilinçli, isteyerek adamla sevişmişsiniz işte.
Bizde saf gibi biye uyanınca tepki göstermediniz diyoruz. Neyine tepki göstereceksiniz ki değil mi?

Umarım karısı nasıl bir pislikle evli olduğunu farkeder. Yok karısına, çocuklarına üzülüyormuş. Kadının kocasıyla seviş, sonra üzülüyorum. Peh.

Bir insan kendisini bu kadar rezil hissettigi bir durumda gecesinde istemedigi ! halde patronuyla sevistikten sonra o evde daha durup duş alir mi ya?

Anlattığım ve emin olduğum şeylere hayır o öyle değildir kendindesindir vs. denildiği için ne yaşadığımı biliyorum diyorum. Her söylediğimi kendilerine göre farklı bir yere çektikleri için insanlar.

Bende 30 KEZ YAZDIM Kİ HA-TIR-LA-MI-YO-RUM. Belki ben başlattım belki adam başlattı, sadece öpüştüğümüz bir an yataktayken kafamda parça parça başka da bir şey hatırlamıyorum. Bende karşılık verdiğime göre tecavüz yok ortada. Ama yinede ben davranışlarımı kontrol edemediğim bilinçsiz bir anımda ben istesem bile onun bana yanaşmaması lazımdı. Tecavüzün başka bir türü oluyor herhalde yaşadığım.

Daha cesaretimi toplayıp adamla konuyu konuşamamışım. Ne yapsam, nasıl konuşmam bilemiyorum diye içimi dökmek için sıfır yalan, sıfır abartı neyse buraya onu yazdım ama insanların sadece tek yaptığı alay etmek. Maaşına zam yaptı mı? gibi saçma sapan sorular.
davranışın ne mi olmalı tedavi olmalısın acil bir şekilde alkol kullanma ağzınla içmiyorsun adamla muhattap olma iş bulunca acil çık başka çözümü yok
her yaşadığımızn bir karşılığı var ya bu ilişkinin karşılığını merak ettim
kocaman insanlarız alkol alırsak ne olur patron bizi götürürse ne olur sevişirsek ne olur kalkınca tepki vermezsek ne olur biliriz hatırlamıyorsan madem bu şekilde içinden çıkıyorsun sonrası belli tüm bunların sorumluluğunu almak alabilmek

Hayatımda bir kez aşırı derecede baş dönmesi, dengesiz yürüme, mide bulantısı yaşayacak kadar sarhoş oldum.
Ne dediğimi, bana ne söylendiğini, ne yaşadığımı net hatırlıyorum.
Sarhoş olmak buysa cinsel birliktelik yaşayacak kadar önemli detayları hatırlamamanız hiç normal gelmedi.

Panik atak ilaçları kullanırken alkol aldığı için komaya giren birini de gördüm.
Bırakın yürümeyi seslenmelerimize bile karşılık alamadık.
Nefes alması dışında hiç bir hayati tepkisi yoktu.
4 erkek sandalye ile taşıdı öyle arabaya atıp hastaneye götürebildik.
2 saat serum aldıktan sonra gözünü açabildi.
Yani eve bırakılmayı kabul edecek, patronun arabasına binecek vs durumları imkansızdı, bildiğiniz koma haliydi.

Bakın gerçekten yaşadığınız hiç bir detayı hatırlamıyorsanız bu sadece alkolle olacak iş değildir.
Size farklı bir şey verildi desem, hangi patron bir iş yemeğinde böyle bir şey yapar? Yada neden sizi seçti?
İş yemekleri arkadaşlarla eğlenmeye gitmekten daha resmi olur. Bu kadar dağıltılmaz bu derece sarhoşta olunmaz.
Sabah istemediği bir yatakta uyanan kadın polisi çağırır, ortalığı ayağa kaldırır.
En azından karşı tarafa hesap sorar. Bu bir tecavüzdür çünkü.
Tecavüz yaşayan biri neden aynı iş yerine gitmeye devam eder?

Sanki gerçek bir olay örgüsü değil de bir kadının fantezilerini okuduk diye düşünüyorum.

Ya madem yaşadığınız herşeyin farkındasınız patronun ne durumdan olduğuna kadar, bu konuyu niye açtınız?
Gayet bilinçli, isteyerek adamla sevişmişsiniz işte.
Bizde saf gibi biye uyanınca tepki göstermediniz diyoruz. Neyine tepki göstereceksiniz ki değil mi?

Umarım karısı nasıl bir pislikle evli olduğunu farkeder. Yok karısına, çocuklarına üzülüyormuş. Kadının kocasıyla seviş, sonra üzülüyorum. Peh.
Uyandıklarında nerdeyse hiç konuşmamışlar ya, ya adam geceyi devam ettirmek isteseydi, ne bileyim, sarılsaydı, senden etkilendim falan deseydi ne tepki verecekti? Onu çok merak ettim şimdi bak

Lütfen söyler misin ne yazsaydik. Her genç kızın başına gelir. Üzülme o utansın. Olabilir böyle şeyler falan mı? Adama bir şey dememissin alkolün etkisi ile karşılık verdiğin belli. Bu durumu kullanmış çakal. Sen de susayim oturayım modundasin. Kendine gel de hesabını sor diyoruz ne diyelim? Çünkü olması gereken bu. Sadece başımdan savdim diyorsun.

Hayatımda bir kez aşırı derecede baş dönmesi, dengesiz yürüme, mide bulantısı yaşayacak kadar sarhoş oldum.
Ne dediğimi, bana ne söylendiğini, ne yaşadığımı net hatırlıyorum.
Sarhoş olmak buysa cinsel birliktelik yaşayacak kadar önemli detayları hatırlamamanız hiç normal gelmedi.

Panik atak ilaçları kullanırken alkol aldığı için komaya giren birini de gördüm.
Bırakın yürümeyi seslenmelerimize bile karşılık alamadık.
Nefes alması dışında hiç bir hayati tepkisi yoktu.
4 erkek sandalye ile taşıdı öyle arabaya atıp hastaneye götürebildik.
2 saat serum aldıktan sonra gözünü açabildi.
Yani eve bırakılmayı kabul edecek, patronun arabasına binecek vs durumları imkansızdı, bildiğiniz koma haliydi.

Bakın gerçekten yaşadığınız hiç bir detayı hatırlamıyorsanız bu sadece alkolle olacak iş değildir.
Size farklı bir şey verildi desem, hangi patron bir iş yemeğinde böyle bir şey yapar? Yada neden sizi seçti?
İş yemekleri arkadaşlarla eğlenmeye gitmekten daha resmi olur. Bu kadar dağıltılmaz bu derece sarhoşta olunmaz.
Sabah istemediği bir yatakta uyanan kadın polisi çağırır, ortalığı ayağa kaldırır.
En azından karşı tarafa hesap sorar. Bu bir tecavüzdür çünkü.
Tecavüz yaşayan biri neden aynı iş yerine gitmeye devam eder?

Sanki gerçek bir olay örgüsü değil de bir kadının fantezilerini okuduk diye düşünüyorum.
konu sahıbı hem panık atak ıcın hem de uyku ıcın ılac kullanıyormus ılacla +5 rakı+shot ıcmıs
sozde ıs yemegıymıs...

hıc bırsey hatırlamıyorum dıyor , hatırlamadıgı kendınde olmadıgı yerden normal yuruyerek cıkamaz dıye dusunuyorum ,
patronu almıs bunu haftasonu esıyle kafa dınlemeye gıttıklerı eve goturmus orada ılıskıye gırmısler
adam ayık yanı ... trafıge cıkabılıyor sarhos kadını tasıyabılıyorsa ayık olmalı
herkesın ıctıgı bır ortamda ıcmeye gıdılen bır ortamda patron ıcmemıs cok sasılası bır durum.
uyandıklarında adam dusunu musunu almıs
konu sahıbıne sormus dus al ıstersen kahvaltı yapalım mı dıye...
ıse de yakın yerde ındırmıs ayrı ayrı gırmısler ama kadında ust bas aynı tabı...

adam ayıksa kadın kendınde degılse yasanılan sey tecavuzdur kesınlıkle.
kadın ıstıyorum bıle dese adam kendınde degılsın demelı bır otele bırakıp cıkmalıydı.
oncesınde aralarında bır hoslantı olmadıgınıda ıddaa edıyor yanı kadın benden hoslanıyor bırbırımıze ılgı duyuyoruz dusuncesı bıle yokmus.

sakın sakın tıpıs tıpıs uyanıp ıse gıtmıs

hesap nıye sormadın dıyoruz aklım yerınde degıldı dıyor ama ıse gıtmıs o halde...

Adamla ne konuşacaksıniz artık?
Yaşadığınız gayet normal gibi evinde duş alıp, beraber işe gitmişsiniz.
Yaşanandan memnun olduğunuzu düşünüyordur doğal olarak.

ayılınca aynı yatakta uyanınca hiç birşey olmamış gibi giyinir misiniz siz?adamın arabasıyla işe gider misiniz?ağlayıp bağırmanız hesap sormanız gerekmez miydi konu sahibinin yerinde olsanız?işte nasıl çalışabildi o gün?5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz .bayılacak kadar sarhoş insanlar hangi işi görüştü hangi kararlara vardılar şirket için acaba?nasıl bir şirket burası sadece bir patronu olan bir yerse zaten iş yemeğine çıkmaya bile gerek yok.işyerinde toplantı yapılır olur biter.bu konunun neresinden tutsak elimizde kalıyor
Ay burda verilmekten kacinilan detay aslinda birbirlerinden hoslaniyor olduklari, 10 litrede içsen gidip tecavüzcü coskun kilikli bi adamla yatmazsin, hötlersin yani, bilinçaltindan yürümeye baslayali cok olmus bence, dünkü mevzu degil bu

konu sahıbı hem panık atak ıcın hem de uyku ıcın ılac kullanıyormus ılacla +5 rakı+shot ıcmıs
sozde ıs yemegıymıs...

hıc bırsey hatırlamıyorum dıyor , hatırlamadıgı kendınde olmadıgı yerden normal yuruyerek cıkamaz dıye dusunuyorum ,
patronu almıs bunu haftasonu esıyle kafa dınlemeye gıttıklerı eve goturmus orada ılıskıye gırmısler
adam ayık yanı ... trafıge cıkabılıyor sarhos kadını tasıyabılıyorsa ayık olmalı
herkesın ıctıgı bır ortamda ıcmeye gıdılen bır ortamda patron ıcmemıs cok sasılası bır durum.
uyandıklarında adam dusunu musunu almıs
konu sahıbıne sormus dus al ıstersen kahvaltı yapalım mı dıye...
ıse de yakın yerde ındırmıs ayrı ayrı gırmısler ama kadında ust bas aynı tabı...

adam ayıksa kadın kendınde degılse yasanılan sey tecavuzdur kesınlıkle.
kadın ıstıyorum bıle dese adam kendınde degılsın demelı bır otele bırakıp cıkmalıydı.
oncesınde aralarında bır hoslantı olmadıgınıda ıddaa edıyor yanı kadın benden hoslanıyor bırbırımıze ılgı duyuyoruz dusuncesı bıle yokmus.

sakın sakın tıpıs tıpıs uyanıp ıse gıtmıs

hesap nıye sormadın dıyoruz aklım yerınde degıldı dıyor ama ıse gıtmıs o halde...
Bir de niye işi gitmiş ki? Böyle bir gecenin sabahında işe mi gidilir? Eve bırakmasını istemeliydi.

5 duble rakı, üstüne de shot atmış arkadaş. İlaç kullanmıyor bile olsa insan bir gevşer, hafiften kaydırır yani. Bir de üstüne shot ile uhuuu... Yani niye içersin ki o kadarı? Bir bardak içmişsin, dur işte orada.
Al işte, olan olmuş artık. Bir adamla bir sınırı geçmişseniz, bitmiştir. Değil yatmak en ufak sınırı geçince Türk erkeği b,kunu çıkarıyor. Artık dozunu artırır bence. Dahasını bekler. Yüz vermezseniz mobbinge vardırır belki. Her türlü işi bırakmak icap eder bence.
Valla senelerdir içerim, o kadar içsem geceyi yatakta elin adamiyla degil, tuvalette kusarak ve kufrederek gecirirm kesin bilgi

Uyandıklarında nerdeyse hiç konuşmamışlar ya, ya adam geceyi devam ettirmek isteseydi, ne bileyim, sarılsaydı, senden etkilendim falan deseydi ne tepki verecekti? Onu çok merak ettim şimdi bak
Şokta daha kendisi ama, şokla dış alıp, patronun arabasına binen, satılmasına karşılık verirdi farkında!olmadan 😌

Back
X