ya kıyamam sana ne tatlı bır ınsansınyaşanılan durum ile ilgili ne hissediyorsun.
aklından geçen nedir.
anksiyete ve uyku bozukluğun varsa bu yaşanan durum seni germiş olmalı.
hep bunlar ıyı nıyet ıste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kıyamam sana ne tatlı bır ınsansınyaşanılan durum ile ilgili ne hissediyorsun.
aklından geçen nedir.
anksiyete ve uyku bozukluğun varsa bu yaşanan durum seni germiş olmalı.
konunun neresınden tutsak elımızde kaldıAraba kullanabilmis alkole rağmen ama adam içiyor gibi yapıp bardağı dökmüş olabilirhadi içti diyelim O kadar alkolle sağ salim gitmişler. Sabah erken kalkmis abdestini duşunu almış. Adam profesyonel. Hem o aynı kiyafetlerle gitmemiştir çünkü kendi evinde olan olmuş.
![]()
Ben adam bir şey hatırlamıyor veya kendinde değildi diye bir cümle kurmadım. Alkollüydü sadece, kendini kaybettiğini düşünmüyorum. Gayet niyeti belli, neden ben farklı bir şey söylüyormuşum gibi yorumlar yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.Araba kullanabilmis alkole rağmen ama adam içiyor gibi yapıp bardağı dökmüş olabilirhadi içti diyelim O kadar alkolle sağ salim gitmişler. Sabah erken kalkmis abdestini duşunu almış. Adam profesyonel. Hem o aynı kiyafetlerle gitmemiştir çünkü kendi evinde olan olmuş.
![]()
Offf aşırı boş, aşırı.ya kıyamam sana ne tatlı bır ınsansın
hep bunlar ıyı nıyet ıste
Kendimi kezban pariste saflıgında hissediyorm suan.oradan bakınca gercekten cok saf mı gorunuyoruz bızler ya ?
Ben öyle bir yorum yapmadım ki. Adam bile isteye yapmış, gitmiş dedim zaten. Niyeti belli adamın. Alkolün etkisinde değil. Bilinçli şekilde sizin sınırınizi aşmış.Ben adam bir şey hatırlamıyor veya kendinde değildi diye bir cümle kurmadım. Alkollüydü sadece, kendini kaybettiğini düşünmüyorum. Gayet niyeti belli, neden ben farklı bir şey söylüyormuşum gibi yorumlar yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
arac kullanabılmesı ıcın maksımum 1 kadeh ıcmesı gerek. herseyı gectım trafıge yakalanabılırBen adam bir şey hatırlamıyor veya kendinde değildi diye bir cümle kurmadım. Alkollüydü sadece, kendini kaybettiğini düşünmüyorum. Gayet niyeti belli, neden ben farklı bir şey söylüyormuşum gibi yorumlar yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
Olan oldu mu?Buradaki kadınların hepsi neredeyse kendini aldatılan kadının yerine koymuş
Olan olmuş yapacak birşey yok
Kadın pişman yaptığının etik olmadığını da biliyor
Nasıl oldı
Nasıl bu kadar sarhoş oldun (ben böyle asla olmam arkadaş sen olmasın başkası olur)
Üstünde ne vardı
Nasıl eve gitttin
Pehhhhhh
Her konuda bu kadar sorgulayıcı olsak şimdi nerelerdeydik acep![]()
Evet illa ki böyle bir yorum olmalıydı zaten.Buradaki kadınların hepsi neredeyse kendini aldatılan kadının yerine koymuş
Olan olmuş yapacak birşey yok
Kadın pişman yaptığının etik olmadığını da biliyor
Nasıl oldı
Nasıl bu kadar sarhoş oldun (ben böyle asla olmam arkadaş sen olmasın başkası olur)
Üstünde ne vardı
Nasıl eve gitttin
Pehhhhhh
Her konuda bu kadar sorgulayıcı olsak şimdi nerelerdeydik acep![]()
karşınızdaki insanları salak yerine koymayın boş olan çok belli aslındaOfff aşırı boş, aşırı.
Böyle beni kötü hissettiremezsiniz. Ne yaşadığımı ben biliyorum, suçlu olduğum noktalarıda biliyorum.
Goy goyunuzu başka bir yerde yapın benim konumda değil.
Alköll pahalı:)eğlenceye gidilse anlarım da
iş yemeğinde kendini kaybedecek kadar içmende ne bileyim..
Sen bana benim yaşadığım şeyden farklı senaryo yazıyorsun. Hayır öyle değil böyle oldu dediğim halde yok ben biliyorum böyle olmuştur tarzında konuşuyorsun. Her şeyi biliyorsun işte daha ne soruyorsun? Bambaşka kafalar cidden.karşınızdaki insanları salak yerine koymayın boş olan çok belli aslında
bu hayatta sizin kadar sizden daha çok tecrübesi olan insnalar vardır değil mi hanımefendi 550 mesajın birkaç tanesi size hitap etti sadece
demek kı oyle dıyor :)Olan oldu mu?
Kocanız sizi aldatsa olan oldu mu diyeceksiniz?
nOrmallestirmeyin su isi lütfen.
Oooo evli erkek alırız bir dal
Konu feyk bence de feyk değilse bile hiç banlanamam yorum yok ne halt yerseniz yiyinönceki konuya da yazdım artık g.vat ve metres duolarına yorum yazmıyorum sonra geliyor 2 hafta ban
Adama korunup korunmadigini sormamissindir. Kafan yerinde degildi. Ona göre önlemini al.Sen bana benim yaşadığım şeyden farklı senaryo yazıyorsun. Hayır öyle değil böyle oldu dediğim halde yok ben biliyorum böyle olmuştur tarzında konuşuyorsun. Her şeyi biliyorsun işte daha ne soruyorsun? Bambaşka kafalar cidden.
Ben ne yaşadığınızı bilmediğinizi sanıyordum.Madem ne yaşadığınızı biliyorsunuz sıkıntı ne? Kolunuzda altın bileziğiniz (mesleğiniz) var..heryerde iş bulursunuzOfff aşırı boş, aşırı.
Böyle beni kötü hissettiremezsiniz. Ne yaşadığımı ben biliyorum, suçlu olduğum noktalarıda biliyorum.
Goy goyunuzu başka bir yerde yapın benim konumda değil.
sana otuz kez sordum tecavüze uğradın mı ?Sen bana benim yaşadığım şeyden farklı senaryo yazıyorsun. Hayır öyle değil böyle oldu dediğim halde yok ben biliyorum böyle olmuştur tarzında konuşuyorsun. Her şeyi biliyorsun işte daha ne soruyorsun? Bambaşka kafalar cidden.