• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Düşünceli patron, iş yemekleri sonrası çalışanlarına konaklama hizmeti sunuyor işte. Kolay kolay bulunmaz böylesi. :KK70:
Kızcağız bir gün önceki yemekte giydiği ,gece de buruş buruş olmuş kıyafetle sabah işe gitmek zorunda kalmış..bari o gün izin verseydi kıza 😒

Asla ve asla böyle bir ilişkiye sokmam kendimi.

Çok üzgünüm eşini düşünüyorum, 2 tane çocuğu var onları düşünüyorum.

İş bakıyorum zaten ama henüz bir şey bulamadım. Direk işi bırakacakta maddi durumum yok. Başka bir iş bulduğum anda ayrılacağım zaten.
Siz o kıyafetlerle mi ise gittiniz peki? Bütün gece oradaydiniz icmissiniz falan, koku falan olmuştur kiyafetlerde.

Adamın karısı bu olayın neresinde?
Adam 35 yaşındaysa uzun yıllar evli değildir herhalde.
Bizimkiler 1 saat geç gelse merak ediyoruz , kesin kötü bi evliliği vardır karısını sevmiyordur.
Hamile de kalırsanız tadından yenmez . Sayenizde mutsuz evliliğinden de kurtulur .
Kötü veya iyi. Kötüyse gitsin boşansın sonra ne yaparsa yapar.

Ben kendimi veya patronumu aklamaya çalışmıyorum burda.

diğer çalışanlar da durumu anlamıştır. yemekte bi tek konu sahibini arabasına almış . onca alkollüyken.
kim olsa anlar
tabı canım aynen oyle
bırde ayrı ayrı ıs yerıne gırdık dıyor ınsanlar anlamaz cunku tek akıllı kendılerı :)

Alkol sadece sınırları kaldırır dediğiniz gibi olsaydı sarhoş olan her kadın tanımadığı erkeklerin yatağında uyanırdı. Belli ki ikizin de niyeti varmış, olmuş. Yaptığınız şeyin arkasında durun, iş bulup istifa edin. Patron sizi metres yapacak yoksa :KK70: Yapmamış gibi davranmanız yaptığınız gerçeğini değiştirmez. Muhtemelen iş yerindeki herkes de anlamıştır.

Okuduğunu anlamayan birine daha fazla cevap vermeyeceğim.

Siz bayılmakla alkol alınan gece ne yaptığını parça parça çok az hatırlamakla aynı şey zannetmeye devam edin.
okudugumu anlıyor muyum anlamıyor muyum orası tartısılır da en azından şuurum yerınde davranıyorum ondan emınım.

bence sız algıyla ılgılı en azından bır sure konusmayın derım .

Siz o kıyafetlerle mi ise gittiniz peki? Bütün gece oradaydiniz icmissiniz falan, koku falan olmuştur kiyafetlerde.
Evet, mecburen. Geç oldu diye bizimkileri uyandırmak istemedim, o yüzden arkadaşımda kaldım demek zorunda kaldım.

Öğlene kadar zor durabildim, kötüyüm diyip izin alıp eve gittim zaten.

o halde ıse gıdıp oglen gerı donmek nıye
madem mıdenız kotu, halınız kotu hıc ıse gıtmeseydınız ?
işe de o kıyafetlerle geldıgınıze gore arkadasınız hıc kıyafet gıyınmıyor heralde bır pantolon gomlek verememıs hadı evdekıler ınandı da . :deli:

oradan bakınca gercekten cok saf mı gorunuyoruz bızler ya ?

Evet, mecburen. Geç oldu diye bizimkileri uyandırmak istemedim, o yüzden arkadaşımda kaldım demek zorunda kaldım.

Öğlene kadar zor durabildim, kötüyüm diyip izin alıp eve gittim zaten.
konunun devamı gelir . olaylar çok taze.
haber et :hamarat:

Konu sahibi ben anlattiklarinizdan, adamin ickinize bir şey koydugunu düsünüyorum.Sizin yerinizde olsam o isyerinden ayrilirdim.Boyle birinin yaninda calismaya devam edemezsiniz.Adam bidigin kötülügün ta kendisi.
Canım ben kendim 2 tane ilaç kullanıyorum ama kullanmaya başladığım günden beri hiç alkol almamıştım. Ben ilaç içmeden önceki halime güvenerek, bir şey olmaz ya kafasında normal içtiğimi içtim. Salaklık bende.

Canım ben kendim 2 tane ilaç kullanıyorum ama kullanmaya başladığım günden beri hiç alkol almamıştım. Ben ilaç içmeden önceki halime güvenerek, bir şey olmaz ya kafasında normal içtiğimi içtim. Salaklık bende.
ilaçlar ne üzerine kullanılan ilaçlar acaba.

yalnız patrona asla laf soyletmıyor dıkkat ettınız mı
adam kendınde olmayan sarhos hıc bırsey hatırlamadıgını ıddaa eden kadınla bırlıkte olmus
sarhosluk halınde verdıgınız kararın gecerlılıgı yok kı ,ben ıstıyorum desenız bıle sonrasında sen nasıl yaparsın boyle bırseyı deme ıhtımalınız var hem patron hem evlı duble sıkıntı yanı. patron boyle bırseyı normalde goze alamamalı

Anksiyete bozukluğum ve son günlerde uyku problemim var. Biri uyku hapım diğeri anksiyete ilacım.
yaşanılan durum ile ilgili ne hissediyorsun.
aklından geçen nedir.
anksiyete ve uyku bozukluğun varsa bu yaşanan durum seni germiş olmalı.

oradan bakınca gercekten cok saf mı gorunuyoruz bızler ya ?
Araba kullanabilmis alkole rağmen ama adam içiyor gibi yapıp bardağı dökmüş olabilir😬 hadi içti diyelim O kadar alkolle sağ salim gitmişler. Sabah erken kalkmis abdestini duşunu almış. Adam profesyonel. Hem o aynı kiyafetlerle gitmemiştir çünkü kendi evinde olan olmuş. :deli:

Back
X