• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

yıne de en dogrusu kadın orada cırıpcıplak soyunsa senınım al benı dese de :KK70:
adamın bunu yapmaması lazımdı adamda fırsat kollamıs sımdı

bır kere kadının bılıncı yerınde degılken adamın bunu yapması tecavuz . evet kadın kendısını bu duruma getırmıs ama dedıgım gıbı adamın durust olması gerekırdı. yol ortasında bayılan kadınlar da var oyle bırını gorse ona da yaklasırmıs demek kı adam. durumdan ıstıfade edıyor yanı
Kadının bilincinin yerinde olmadıgına inanmıyorm vala
Bunca yıllıkda iciciyim:)
Her bünye farklı tmm da okadar sey olurken uyumazsın yani bilemedim:D

ee peki aynı yatakta uyandın
hiç bir şey söylemeden seni evine mı bıraktı. nasıl oldu o kısım .
dus al ıstersen demıs kahvaltı yapmak ıster mısın demıs
konu sahıbıde mıdem kotu demıs
ıs yerıne uzak yerde adam ındırmıs ayrı ayrı ıse gırmısler

buraya nasıl geldim .
noldu yahu .
vs gibi cümleler...
yoook nerrdeee guya şoktaymıs kafasını toplayamamıs
o halde ıste calısabılmıs ama, ıse de gıtmıs yanı ben bugun ıse gelmeyeyım bıle dememıs

dusunuyorum da ... aılece kafa dınlemeye gıttıklerı yere kocasıyla bırlıkte oldugu yataga adam baska kadınlar getırıyor :(
karısı bunu bılmeden haftasonları oraya eglenmeye gıdıyor o carsafları degıstırıyor :(
Evet aynen nasil bir serefsizse artik..
Iste boyle insanlarin sonu iyi olmuyor bir sey cikiyor haberlerde goruyoruz ya basina bir dert geliyor tovbe yarabbim..
Konu sahibi siz kendinize acil bir sekilde ceki duzen verin yasak bir iliskiye baslamayin bu serefsizle.
Hemcinsim olarak basiniza bir sey gelmesini istemem.
Neler oluyor goruyorsunuz goruyoruz..
O geceyi geri alamazsiniz..
Ama bundan sonrasi sizin elinizde.

Her bünye farklı tmm da okadar sey olurken uyumazsın yani bilemedim:KK70:
bu da doğru . içip sapıttığım . 500 türlü alkolu karıştırıp kusma komasına girdiğim zamanlar da oldu ama hiç bu kadar olmadım yani.

1. Kötü bir halde uyandım. Ben uyandığımda o çoktan duşunu almış, üstünü değişmişti. Günaydın, duşa gir istersen dedi, direk duşa attım kendimi. Sonra hazırsan çıkalım dedi benim ağzımdan sadece çıkabiliriz çıktı. Yol boyunca sadece kahvaltı etmek ister misin diye sordu ben hayır midem kötü diye cevapladım. Gerçekten perişan haldeydim, baş ağrısı, mide bulantısı yaşadığım şok. Konuşabilecek bir durumda olduğumda söylenemez. ( Kaldığımız yer otel değil ona ait bir evdi. Nasıl üstünü değişti, evini nasıl biliyordu, madem sarhoştun nasıl yolu tarif ettin diye soranlar anlamıştır umarım.)

2. Hiçbir şey olmamış gibi değil ama bazen insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez. Aynen o durumu yaşadım ve çok kötüydüm dün geceden dolayı zaten.

3. Beni işe yakın bir yerde bıraktı, birlikte girmedik ofise. Kimse ne farklı bir tavır ne de başka bir şey sergiledi. Çalışan sayımız fazla değil ve resmi bir ortam yok zaten.

4.Bile bile kim sarhoş olmak ister? Normal yaşantımda bunun çok daha üstüne bile çıkarım asla sarhoş olmam. Kendime güvenerek, ilaçları hiç hesaba katmadım bana bir şey olmaz kafasında. Ama oldu ve ben hayatımda ilk defa bu denli sarhoş oldum. Talihsiz bir durum bunun zaten bende farkındayım ama bu benim hesap edebileceğim bir durum değildi. Böyle olacağını bilsem hiç içmezdim.
Konu sahibi ben anlattiklarinizdan, adamin ickinize bir şey koydugunu düsünüyorum.Sizin yerinizde olsam o isyerinden ayrilirdim.Boyle birinin yaninda calismaya devam edemezsiniz.Adam bidigin kötülügün ta kendisi.

1. Kötü bir halde uyandım. Ben uyandığımda o çoktan duşunu almış, üstünü değişmişti. Günaydın, duşa gir istersen dedi, direk duşa attım kendimi. Sonra hazırsan çıkalım dedi benim ağzımdan sadece çıkabiliriz çıktı. Yol boyunca sadece kahvaltı etmek ister misin diye sordu ben hayır midem kötü diye cevapladım. Gerçekten perişan haldeydim, baş ağrısı, mide bulantısı yaşadığım şok. Konuşabilecek bir durumda olduğumda söylenemez. ( Kaldığımız yer otel değil ona ait bir evdi. Nasıl üstünü değişti, evini nasıl biliyordu, madem sarhoştun nasıl yolu tarif ettin diye soranlar anlamıştır umarım.)

2. Hiçbir şey olmamış gibi değil ama bazen insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez. Aynen o durumu yaşadım ve çok kötüydüm dün geceden dolayı zaten.

3. Beni işe yakın bir yerde bıraktı, birlikte girmedik ofise. Kimse ne farklı bir tavır ne de başka bir şey sergiledi. Çalışan sayımız fazla değil ve resmi bir ortam yok zaten.

4.Bile bile kim sarhoş olmak ister? Normal yaşantımda bunun çok daha üstüne bile çıkarım asla sarhoş olmam. Kendime güvenerek, ilaçları hiç hesaba katmadım bana bir şey olmaz kafasında. Ama oldu ve ben hayatımda ilk defa bu denli sarhoş oldum. Talihsiz bir durum bunun zaten bende farkındayım ama bu benim hesap edebileceğim bir durum değildi. Böyle olacağını bilsem hiç içmezdim.
Gerçekten çok kötü bir durum... Ben sadece o karaktersiz adamın eşine üzüldüm. Siz bu durumdan gerçekten rahatsız olduysanız işten istifa edip ayrılabilirdiniz. En azından bir duruşunuz olurdu. Böyle iğrenç bir olayın yaşanmasına hiçbir tepki vermediğiniz için patronunuz sizi rahat bırakmayacaktır. Ayrıca ilaç içip, bile bile alkol almak hayatınıza da mal olabilirdi.

Her bünye farklı tmm da okadar sey olurken uyumazsın yani bilemedim:KK70:
ya bende ınanmıyorum bayılmıs olsa yuruyemez bıle adam kucagında tasımalı komsular falan fark eder ...
bırde gece mutlaka altına yapardı adam tuvaletede mı oturtmus :D

yıne de patron konu sahıbınden hoslanıyor bıle olsa sarhos oldugu ıcın yapmamalıydı dogrusu buydu
belkı evını bılmıyordur bırakır otele kadın orada uyanır kalkar ıse gelır kadın yanlıs yaptı dıye adamında yanlıs davranmaması gerekıyordu

Evet aynen nasil bir serefsizse artik..
Iste boyle insanlarin sonu iyi olmuyor bir sey cikiyor haberlerde goruyoruz ya basina bir dert geliyor tovbe yarabbim..
Konu sahibi siz kendinize acil bir sekilde ceki duzen verin yasak bir iliskiye baslamayin bu serefsizle.
Hemcinsim olarak basiniza bir sey gelmesini istemem.
Neler oluyor goruyorsunuz goruyoruz..
O geceyi geri alamazsiniz..
Ama bundan sonrasi sizin elinizde.
Asla ve asla böyle bir ilişkiye sokmam kendimi.

Çok üzgünüm eşini düşünüyorum, 2 tane çocuğu var onları düşünüyorum.

İş bakıyorum zaten ama henüz bir şey bulamadım. Direk işi bırakacakta maddi durumum yok. Başka bir iş bulduğum anda ayrılacağım zaten.

dus al ıstersen demıs kahvaltı yapmak ıster mısın demıs
konu sahıbıde mıdem kotu demıs
ıs yerıne uzak yerde adam ındırmıs ayrı ayrı ıse gırmısler .

alan razı satan razı, durumu .
tepki olmayınca memnuniyet algılanmış olması kaçınılmaz. devamı gelir.
nolcak . kadın memnun nasılsa durumu olup tekrar arz talep olayı yaşanabilir.

ya bende ınanmıyorum bayılmıs olsa yuruyemez bıle adam kucagında tasımalı komsular falan fark eder ...
bırde gece mutlaka altına yapardı adam tuvaletede mı oturtmus :KK70:

yıne de patron konu sahıbınden hoslanıyor bıle olsa sarhos oldugu ıcın yapmamalıydı dogrusu buydu
belkı evını bılmıyordur bırakır otele kadın orada uyanır kalkar ıse gelır kadın yanlıs yaptı dıye adamında yanlıs davranmaması gerekıyordu
Bayıldım mı dedim? Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Birde neden cevap vermiyormuşum, bu üslubun nesine cevap vereceğim.

Asla ve asla böyle bir ilişkiye sokmam kendimi.

Çok üzgünüm eşini düşünüyorum, 2 tane çocuğu var onları düşünüyorum.

İş bakıyorum zaten ama henüz bir şey bulamadım. Direk işi bırakacakta maddi durumum yok. Başka bir iş bulduğum anda ayrılacağım zaten.
başka kadınlar da var.
çizgisi belli .
karısını, çocuklarını bırakmaz . diğerleri elinin kiri.

Bayıldım mı dedim? Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Birde neden cevap vermiyormuşum, bu üslubun nesine cevap vereceğim.
kendımde degıldım hıc bırsey hatırlamıyorum demedınız mı hanımefendı
?
boyle olmanız ıcın ya sızmanız gerek ya bayılmanız
ne kadar sarhos olursanız olun kopuk kopukda olsa ne oldugunu hatırlarsınız

Adamın karısı bu olayın neresinde?
Adam 35 yaşındaysa uzun yıllar evli değildir herhalde.
Bizimkiler 1 saat geç gelse merak ediyoruz , kesin kötü bi evliliği vardır karısını sevmiyordur.
Hamile de kalırsanız tadından yenmez . Sayenizde mutsuz evliliğinden de kurtulur .

resmen alkol zehırlenmesı yasamıs gıbı konusuyor sonra da ben bayıldım mı dedım dıyor
bayııldım demene gerek yok kendınde degılsın kı zaten ? oyle dıyordun
hangısı dogru
oyleyse kendındeydın :deli:
Okuduğunu anlamayan birine daha fazla cevap vermeyeceğim.

Siz bayılmakla alkol alınan gece ne yaptığını parça parça çok az hatırlamakla aynı şey zannetmeye devam edin.

resmen alkol zehırlenmesı yasamıs gıbı konusuyor sonra da ben bayıldım mı dedım dıyor
bayııldım demene gerek yok kendınde degılsın kı zaten ? oyle dıyordun
hangısı dogru
oyleyse kendındeydın :deli:
diğer çalışanlar da durumu anlamıştır. yemekte bi tek konu sahibini arabasına almış . onca alkollüyken.
kim olsa anlar

Back
X