1. Kötü bir halde uyandım. Ben uyandığımda o çoktan duşunu almış, üstünü değişmişti. Günaydın, duşa gir istersen dedi, direk duşa attım kendimi. Sonra hazırsan çıkalım dedi benim ağzımdan sadece çıkabiliriz çıktı. Yol boyunca sadece kahvaltı etmek ister misin diye sordu ben hayır midem kötü diye cevapladım. Gerçekten perişan haldeydim, baş ağrısı, mide bulantısı yaşadığım şok. Konuşabilecek bir durumda olduğumda söylenemez. ( Kaldığımız yer otel değil ona ait bir evdi. Nasıl üstünü değişti, evini nasıl biliyordu, madem sarhoştun nasıl yolu tarif ettin diye soranlar anlamıştır umarım.)
2. Hiçbir şey olmamış gibi değil ama bazen insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez. Aynen o durumu yaşadım ve çok kötüydüm dün geceden dolayı zaten.
3. Beni işe yakın bir yerde bıraktı, birlikte girmedik ofise. Kimse ne farklı bir tavır ne de başka bir şey sergiledi. Çalışan sayımız fazla değil ve resmi bir ortam yok zaten.
4.Bile bile kim sarhoş olmak ister? Normal yaşantımda bunun çok daha üstüne bile çıkarım asla sarhoş olmam. Kendime güvenerek, ilaçları hiç hesaba katmadım bana bir şey olmaz kafasında. Ama oldu ve ben hayatımda ilk defa bu denli sarhoş oldum. Talihsiz bir durum bunun zaten bende farkındayım ama bu benim hesap edebileceğim bir durum değildi. Böyle olacağını bilsem hiç içmezdim.