HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Yaptığının doğru olduğunu söylemesini tercih ederdin heralde
"Konu sahibini tanımayız
Herkes olayı kendi bakış açısına göre anlatır
Burada konu yazıp dertlenen çözüm arayan herkes haklı mı demek gibi bir mecburiyet mi var
Sen olayı kendine göre yorumlar bende kendime göre yorumlarım"

Başka konuda yazdığın gibi herkes kendi penceresinden yazıyor. Bunu biliyor olman güzel de uygulamada sorun var

İdare edecek durumda olsam 1 saniye durmam. Düzenli ödemelerim var. Zaten başka iş baktığımı, bulur bulmaz işten ayrılacağımı yazdım bunu bile kulak arkası edip saçma sapan yorumlar yazan var. Size değil bu arada sözüm.

olan bizim masum Calcimize oldu

Dost meclisi bile olsa kontrolümü kaybetmeyi, güçsüz görünmeyi sevmeyen biri olduğum için sınırımı korurum.
Hafif gevşemeye başladığım duble son dublemdir.
Ben bir kez sarhoşluğu yaşadım. Aslan sütünün üzerine koca dilim pasta yediğim için oldu oda.
Pastaya kadar hiçbir şeyim yoktu
O akşam alkol masasında tatlı yenmeyeceğini öğrendim.
Hele iş yemeği olacak, bir kadeh şaraptan fazlasını içmem.

Tüm kk'nın analizini yapan yorum eksikti o da gelmiş. Hmm ama hâlâ şey gelmemiş: kadının düşmanı kadın.
Seni de bekliyoruz koca yürek.
Bu arada ilk defa bu kadar sayfa süren bir konudan kimse ban yememiş. Aferin kızlar olgunlasiyorsunuz.

Birincisi adamdan hoşlanıyorsunuz burda linç yememek için söylemiyorsunuz sadece ama adam sizden hoşlanmıyor, muhtemelen fuckbuddy olur musunuz diye yoklamıştır bu açıklamayı niye yazıyorum aralarda bir yerlerde mutsuzsa boşansın yazmışsınız öyle bir beklentiniz olmasın o yüzden.

Eski sevgiliniz de evliymiş çok üzülüp acı çekmişsiniz acaba içten içe evli birini boşatma gibi bir ego kasma durumunuz olabilir mi? Önceki boşamamış çünkü.

Ek olarak xxxl bir insan olarak sabah başka yatakta uyanırsan fıtı fıtı duşa girmem orda olay çıkarırım buraya nasıl geldim ne oldu ne yaptık korundun mu diye evi başına yıkarım. Djfjfk yok kahvaltı yok duş e gece de kutlama yemeğine de çıkın bari.

Neyse adamla sevişmeniz gayet istekli, sonrası güzel, orda kalma sebebiniz de geleceğinizi görmek. Yoksa parasızlıktan sürünsem istemediğim adamla yattıysam sabah işe gitmeden istifa eder aileme de yemek yoktu dün çıkışımı verdiler üzgün olduğum için arkadaşta kaldım derim. Ama siz de bunlar yok çünkü adamla mutlu yuva hayalleri var üzgünüm ama ıııh. Fakbadi olursunuz ama. Eyyorlamam bu kadar.

Her gün oraya gitmek işkence gibi olur, zaten antidepresan kullanıyorsunuz. Umarım kısa zamanda iş bulur ve ayrılırsınız.

Aynen öyle aynennnn.

Çocuğum olursa sizin adınızı vermeyi planlarıma ekledim şu an. Nasip.

Aynen öyle aynennnn.

Çocuğum olursa sizin adınızı vermeyi planlarıma ekledim şu an. Nasip.
Teşekkür ederim cnmmm ama adamın karısını boşama niyeti olmadıgından korunmustur bence bebiş istiyorsan adamı sen sarhoş edip yatağa atmalısın

Tüm kk nın analizini yapan yoruma; “himmm kidin kidinin dişmini diyen yok mu yeaa” yorumu eksikti o da geldi.

Ne alaka?

Velovis izninizle bir tavsiyede bulunacağım. Kendinizi zaten yeterince suçluyorsunuzdur, daha fazla yıpranmak adına konunuzu kapatın.

Teşekkür ederim cnmmm ama adamın karısını boşama niyeti olmadıgından korunmustur bence bebiş istiyorsan adamı sen sarhoş edip yatağa atmalısın
Sizin yazdıklarınıza göre bu kadar şeyi başardıysam onuda hallederim sakın telaşlanmayın. Haberdar ederim <3

Tatlı coşturuyor ya. Ben de bir kere brownie yemiştim, patlattı resmen.
İş yemeğinde ben de içmem. Mümkünse hiç içmem yani.

Ben yaşamadım ki bu olayı. Burdaki hanımefendiler benim yerime yaşadılar olayı, bende işte kafamdan uyduruyorum bir şeyler.
Ne alakası var, insanlar tecrübelerine dayanarak alkolden bu kadar bilinç kaybı olmaz.
Olursa da ambulansla falan götürülmeniz lazım diyorlar.

Bu forumu açma amacınız yaşadığınız bir heyecanı anlatmak yerine,
Destek almak, fikir sormak için değil mi?
-Belki başka bir şey verildi size bunu anlamaya çalışın
-Yaşadığınız şey tecavüz, bu konuda hakkınızı arayın
-Gidin patronunuza hesabını sorun
çıkarımlarını yapmanız, uğradığınız haksızlığı fark etmeniz gerekmiyor mu?

Yalnız alkolden block out olayını ben yaşadım , o yüzden inanırım. Ünide final haftası sevgilim beni terk etti,üstüne 4 gün uykusuz sınavlara girdim. Sınav bittiği gibi de kalabalık içmeye gittik cuma günü. Ben 4 shot tekila üstüne , 5. Vodka redbulumu içtiğimi hatırlıyorum. Ortamı, müziği, arkadaşımın arkadaşının benim kulağımın dibinde konuşmasını hatırlıyorum. Devamı yok. Anesteziden kalkar gibi kalktım bir odadayım, zerre fikrim yok neresi. Üstüm giyinik. Pencereden dışarı baktım 6.kat ama bölge nere bilmiyorum. Odadan kalkıp salona gittim. Akşam bizimle olmayan çok yakın bir erkek arkadaşım koltukta uyuyor, başkaları da var. Kendimde değilken mekandan çıkmışım, arkadaşımı aramışım, bunlar çakal beni götürürler bu gece gel beni kurtar demişim Beni içeri sokamamışlar. Arkadaşım gelince hadi gel içelim demişim ,o da girmiş içmiş biraz. 2 saat falan kalmışız, evi en yakın olan kişiye gitmişiz. Zerre hatırlamıyorum. Arkadaşım diyor ki evet sarhoştun ama ben hariç hiç kimse tamamen kendinde olmadığını anlamadı. Ben çok dokunurum, sarılırım , yapışırım falan insanlara alkollüyken, o hariç hiçkimseye yaklaşmamışım bile. Bilinçaltım bordo bereli resmen

Evet, mecburen. Geç oldu diye bizimkileri uyandırmak istemedim, o yüzden arkadaşımda kaldım demek zorunda kaldım.

Öğlene kadar zor durabildim, kötüyüm diyip izin alıp eve gittim zaten.
bizimkilerden kastiniz aileniz mi? artık ailenizle beraber mi yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…