• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Ya sanırım farklı bir içki içince direnç düşünce oluyor öyle şeyler. Benim de başıma geldi. Gerçi iş yemeği değildi kutlama parti gibi bir şeydi. Geceyi wc de sonlandırıp kimseye görünmeden tüymüştüm. Herkes beni aradı. Başım ağrıdı dedim arayanlara da 🤣🤣🤣

Kendinizi kaybetseniz oradan kimseye gorunmeden tuyemezdiniz işte. :) En son arabaya bindigini hatirlayip ondan sonra hicbir sey hatirlamayip yatakta uyanma olayi sadece filmlerde olur hangi alkol bu yani 😂 Hayatimda hiç kullanmasam ve hiç alkol yuzunden kendimi rezil etmesem inanirdim. Ben rezil oldugum zamani gayet hatirliyorum saniye saniye herşeyi degil ama kabaca ne yaptigimi hatirliyorum. Oyle gecenin tamami yok olmuyor. 🙄

Yillardir envai çeşit ilaç alirim böyle banu alkan blackoutu yaşatacak bi maddeye henüz denk gelmedim :) torbacinin telefonunu verirmavshajajgs neyse. Bence senin utanacagin bisey yok ya evli olan patronun düşünsün.
Sen de bunu diyorsan kesin yalan konuşuyor konu sahibi :D

bunun adı tecavüzdür. istismarın ille zorla olmasına gerek yok. alkollu, madde tesiri altında birinin durumundan istifade eden bir sırtlanmış adam. bunu nasıl yaptığını sorsanız o da alkollü olduğunu, hatırlamadığını söyleyecektir. dünyanın bir çok yerinde aslında neredeyse her yerinde bu olayların meydana gelmesinde kadının suçu olduğunu, hatta kadının arandığını ve aradığını bulunca da zırladığını söyleyecek insanlar vardır. hele tr de. kurbanların başlarına gelenden utanması, suçlu olduğunu düşünmesi beni kahrediyor. kendini öyle fikirlerin etkisinden, bunları üreten ahmaklardan korumaya çalış. çok üzüldüm arkadaşım.

Ben bu seviştiğimi hatırlamıyorum, uyandığımda cıbıldaktım yalanına asla inanmıyorum kusura bakmayın. Alkolle olacak iş değil o başka maddelere bulaşmadıysanız.

Alkol sebebiyle kontrolümü yitirdim gardımı düşürdüm deyin inanalım. Ama bu hikayeye ben inanmam arkadaş. Yemişsiniz bir halt arkasında durun.
+1

Yillardir envai çeşit ilaç alirim böyle banu alkan blackoutu yaşatacak bi maddeye henüz denk gelmedim :) torbacinin telefonunu verirmavshajajgs neyse. Bence senin utanacagin bisey yok ya evli olan patronun düşünsün.
Valla ben geçen unutup antidepresanla aldım pek etkilemedi ama hatirlamayip devam etseydim muhtemelen çarpıntı ve düşünce bozukluğundan hastane kaldirilirdim:KK53: alkol direncim düşüktür ve bunu bildiğimden dotu başı dağıtacak kadar içmem,içersen dagitasim vardır,NET:süslü::KK70:

Yalnız cidden hafızanız anormal derecede kopuksa içki toleransı olmayabilir durum, içkinize birşeyler katılmış da olabilir.

Antidepresanla alkolü birarada tükettiğim bunun yanında çok uzun süre içmeyip birden gerçekten fazla miktarda alkol tükettiğim de oldu.Çok kötü sarhoşluklar yaşamışlığım var, normal şartlarda olmayacağım kadar flörtöz davranmışlığım hatta bulunduğum mekanın tuvaletinden çıkamayıp başıma paramedik getirtecek kadar kötü olmuşluğum var ama ne kadar sarhoş olursam olayım gecenin ayrıntılarını hatırlamadığım bir durum yaşamadım.

Gerçekten bilinciniz kapandıysa patronunuza çok dikkat edin derim. O araba kullanabilecek ve cinsel birleşmeyi tamamlayacak kadar iyi durumdaymış üstelik. Sarhoştum ne yaptığımı bilmiyordum diyecek durumda değilmiş

bunun adı tecavüzdür. istismarın ille zorla olmasına gerek yok. alkollu, madde tesiri altında birinin durumundan istifade eden bir sırtlanmış adam. bunu nasıl yaptığını sorsanız o da alkollü olduğunu, hatırlamadığını söyleyecektir. dünyanın bir çok yerinde aslında neredeyse her yerinde bu olayların meydana gelmesinde kadının suçu olduğunu, hatta kadının arandığını ve aradığını bulunca da zırladığını söyleyecek insanlar vardır. hele tr de. kurbanların başlarına gelenden utanması, suçlu olduğunu düşünmesi beni kahrediyor. kendini öyle fikirlerin etkisinden, bunları üreten ahmaklardan korumaya çalış. çok üzüldüm arkadaşım.
bence adam da istismara ugramis olabilir.

Back
X