İnşallah geçer. Attığım her adımda pişmanlık duyuyorum bu kadar fevri kararlar aldığım bir dönem olmamıştı hiçBazen her şey üst üste gelir. Sakin ve sabırlı olun. Bunların geçeceğini bilin. Gerekirse uzman desteği alın.
Biraz daha kurumsal olduğu için bu tarz problemler olmaz diye umuyorum. Ama vefasızlık etmişim gibi bir his var aşamıyorum bunuİşten ayrılarak iyi etmişsiniz. Şuan boşlukta hissetmeniz normal. Yeni işinizle birlikte şuanki ruh halinizden kurtulacağınıza inanıyorum.
Evet asla değerli hissetmiyordum ordaPatronunuz tarafından fazla manipüle edilmişsiniz. Olayları patronunuzun tarafından değil kendi tarafınızdan bakın. Siz özverili çalışmanıza rağmen ne emeğimizin karşılığını almışsınız ne de takdir edilmişsiniz, bakın hemen hatalarınızı sıralamış size. Uzun süredir tatile bile çıkamamışsiniz, durumunuz el veriyorsa kısa bir tatil yapın kafanız dağılır. Her şerde bir hayır vardır derler, umarım kiymetinizin bilindiği takdir gördüğünüz bir iş bulursunuz.
UmuyorumHayat enerjinizi alan bir işten patrondan kurtulmuşsunuz inşallah daha iyi iş bulursunuz
İnşallah geçer. Attığım her adımda pişmanlık duyuyorum bu kadar fevri kararlar aldığım bir dönem olmamıştı hiç
Patronunun bu manipüle edici laflarına itibar etme. Çalışanına abilik eden adam onu sömürmez.Patronum benim arkamdan ‘ben ona abilik ettim o beni sırtımdan vurdu başka personelin çıkacağını bile bile istifa etti
Gerçekten kafayı yemek üzereyim beynimdeki sesleri susturamıyorum sürekli kaygılanıyorum. Burası aklıma geldi belki mantıklı bir şeyler okurum diyeBöyle durumlarda uzman bakış açısı önemli oluyor. Umarım en kısa zamanda ruhunuz da aklınız da toplanır.
yıllarca sömürüldüğümün farkındaydım ama iş imkanım kısıtlıydı ve başka konularda rahatlığım vardı ilk zamanlar sonra artık çekemez oldum çok bunaldımPatronunun bu manipüle edici laflarına itibar etme. Çalışanına abilik eden adam onu sömürmez.
Siz artik laf getirenlere bu konuda birşey duymak istemediginizi, bu defteri kapattığınızı söyleyin. Şu an herşey üst üste geliyor gibi hissedebilirsiniz ama kisa bir zaman sonra acınız hafifleyince sizde iyi yaptığınızı farkedeceksiniz.Evet asla değerli hissetmiyordum ordaarkamdan ben ona şöyle değer verdim şöyle yaptım diyor ama asla yüzüme bi kez taktir edem tavrı olmadı. Malesef çok borcum var tatil imkanım yok bu düşünceler kafamda oldukça tatilim tadını alacağımı sanmıyorum belki yeni yerimde meşguliyete dalar unuttum bazı şeyleri
Mobbing'in yapıldığı ortamlarda böyle manipülasyonlar çok olur. Oradan kurtulduğunuza sevinmelisiniz.Biraz daha kurumsal olduğu için bu tarz problemler olmaz diye umuyorum. Ama vefasızlık etmişim gibi bir his var aşamıyorum bunu
Evet sürekli arayıp soranlar var geçiştiren cevaplar veriyorum istifa için net bi sebebim yok bu şekilde hikayeyi başkalarından dinledikleri için kötü karakter ben oluyorumSiz artik laf getirenlere bu konuda birşey duymak istemediginizi, bu defteri kapattığınızı söyleyin. Şu an herşey üst üste geliyor gibi hissedebilirsiniz ama kisa bir zaman sonra acınız hafifleyince sizde iyi yaptığınızı farkedeceksiniz.
inşallahMobbing'in yapıldığı ortamlarda böyle manipülasyonlar çok olur. Oradan kurtulduğunuza sevinmelisiniz.
5 yıl kısa bir süre değil o yüzden böyle hissetmeniz çok normal.
Bende 5 yıl çalıştığım yerden ufak bir tazminat alarak çıkmistim ve tazminat aldım diye patronlar beni kötü ilan etmişti
Kısaca patronlara takılmamak lazım her şeyi derler arkanızdan sonuçta onun için çalışmayı bıraktınız anında kötü olursunuz.
Siz belki tazminat veya işsizlik maaşı tarzı bir şey almış olsaydınız daha rahat hissedebilirdiniz ama olsun canınız sağ olsun.
Ayrıca senelik izin yasal hakkınız lütfen sizin haklarınızı gasp etmelerine izin vermeyin.
Hatta eski patronunuzdan izin paralarınızi talep edin.
Belli ki manipülatif biri herkese bir şekilde kendini kötü hissettirmis pis insan.
Bence siz eski iş yerine veda ve yas süreci yaşıyorsunuz buna izin verin bırakın üzülun istediğiniz kadar.
Belki de 3 5 ay sonra iyi ki buradan çıktım diye mutlu olacaksınız.
Kapanan kapılar bize mutlaka yeni pencereler açar unutmayin.
Ve yeni iş yerinde lütfen kendizi ezdirmeyin yasal haklarınızı sonuna kadar kullanın mutlaka.
Ayrıca iş iştir kendinizi asla yipratmayin mesai kaçta bitiyorsa o daha fazlasını kimse hak etmiyor.
Valla böyle dönüşler alacağımı ummuyordum çevremden hep yargılayıcı şeyler duydum (Iyi ki cikmissiniz ordan. Birakin kimse size abilik yapmasin isyerinizde. Yeni yerde de buna mahal vermeyjn herkes haddini hududunu yerini bilsin ki cikarken boyle profesyonellikten uzak sacma sapan duygusal baglar kullanilarak manipule edilmeyin. Is taniminizdan fazla gorev de ustlenmeyin. Sizi en basta sekillendirmelerine izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?