hayatımı mahvettin kaynana

iğrenç ya midem bulandı. işte şimdi ikisine maddi manevi tazminat davası aççaksın. donlarına kadar alcaksın onların. görsünler bakalım köylü kurnazı

önce mallara tedbir koyulacak sonra nafaka davası olacakmış avukatla görüştüm bir tek arkadaşım var o şahitlik eder o götürdü beni avukatına malları beraber çalışıp yaptık ispat edermiyim bilmiyorum hepsi kendi üzerine ben çok çok safım güvendim eşime onun üzerinde herşey ama alıcam hakkımı sağolun

sağol canım evet buda benim kaderimmiş yine iyi olucam ayakta durucam inşallah

O gün eve çağırdığınız polisler de şahitlik eder.

Utanmaz pisliklerevden kovmuşsun ya içimin yağları eridi. O kaynana da varya...neyse

bu gün mesaj çekiyor eş kişisi beni bir dinle diye asla kapımdan geçemez artık birazdaha toparlamayım mahkemede görüşücem onunla
Aynen öyle. Onlara inat dimdik dur kendini bırakma değmez inan üzülmene onlar üzülsün

Aynen öyle. Onlara inat dimdik dur kendini bırakma değmez inan üzülmene onlar üzülsün
sağolun bu gün daha iyi hissediyorum kendimi günlerdir haftalardır dışarı çıkmıyordum çıktım biraz nefes aldım herkese sizede teşekkür ediyorum iyiki varsınız kızlar

hayır ben ayrılmadan kaynanamın zoruyla bu kadınla beraber oluyor çocuğu oluyor yani ben salak hiçbirsey bilmeden kocamla duruyorum
kaynana zoruyla olmaz o iş. İkisini tutup yapboz gibi birleştirmedi heralde. Koca olcak karaktersizin halt yemesi bu. Oğlum geber dese öldürcek miydi kendini? Söylediklerim sizi üzmesin aksine güçlendirsin. Çünkü bu herif için üzülmeye değmez. Allah önünüzde hayırlı kapılar açsın inşallah..

amin inşallah sağolun her şey benim için daha iyi olacak inanıyorum inanmak istiyorum haklısınız zorla olmaz bu işler yazık benin yalan olan 20 yılıma

amin inşallah sağolun her şey benim için daha iyi olacak inanıyorum inanmak istiyorum haklısınız zorla olmaz bu işler yazık benin yalan olan 20 yılıma
bi de ötesi de var bu hayatın. Burda yaşayacağımız süre sınırlı.. Bi de sonsuz hayat var önümüzde.. O yüzden geçen yıllarınızı düşünüp yıpratmayın kendinizi. Herkes bulur layığını.. Ben sizin iyi olacağınıza inanıyorum..

inşallah rabimm onların süründüğünü görmek istiyorum öncelik eş kişisinin onun mahvolmasını istiyorum sabır edip acımı yaşayıp seyredicem daha dik durucam.Ailem yok yanlızdım hep yarrıldıktan sonra ablalarım istemedi beni eski konunda var cahil zavallı insanlar ben bunlara rağmen ayakta durdum yine durucan inşallah

İnsanın kendi ailesinden birileri sırtını döndü mü daha can yakıcı oluyor. Allah büyük. Yaşadıklarınız hiç kolay değil Rabbim gücünü versin inşallah. Şu dünyada Allah yanımızda olsun başka hiç kimseye ihtiyacımız yok. O kaynana da o koca da bulur aradıklarını. Ne güzel güçlüsünüz başınızın çaresine bakmışsınız. Sineye çekip o evde kalmaya devam da edebilirdiniz.

Tek diyeceğim yuva yıkanlara özellikle öz be öz evladına bunu yapan ana babalara yazıklar olsun.

kaynana kişisi bu gün mesaj çekiyor bazı eşyaları istiyormuş onlar eş kişisininmiş yaaa tabi gell dedim gelde seni bi döveyimmm gel nolur diye korktu yada çekindi yazık oğlunun eşyalarının peşine düşmüş hiç bir şey alamazlar bu gün kilitide değiştirdim kapının ohh mis

iyi yapmışsınız aklınıza sağlık. Ne biçim bi kadınmış bu ya. Oğlunun yuvası dağılmış daha doğrusu dağıtmış hala daha eşya derdinde. Gözüne görüncek var bu kadının.

İçim acıdı be diyecek hiç bişey bulamıyorum Allahım sana sabır versin güzel ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…